Slotsophold i Schwerin

Ferien kan byde på eventyrlige oplevelser på en kør-selv ferie til Schwerin.

Schwerin er delstatshovedstad i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. Byen har en idyllisk beliggenhed ved Schweriner See og kun ca. 50 km sydøst for den hyggelige hansestad Lübeck. Pak bilen og tag på bilferie i maleriske omgivelser med Schwerins eventyrlige slot, som det store højdepunkt for hele familien.

Kært barn siges at have mange navne og dette er bestemt tilfældet med Schwerin. Den indbydende by kaldes både domkirkeby, residensby, Byen med de syv søer og Nordens Firenze, for blot at nævne et par stykker. Alle passer de perfekt på den historiske by, der tilbyder et stort udvalg af oplevelser uanset interesse. I Schwerin kan I kombinere det bedste af natur, arkitektur, historie, kunst og kultur. Så kan I selv bestemme, hvilken fordeling der vil forme den perfekte kør selv ferie for jer. I eget tempo kan I slentre over byens brostensbelagte torv, nyde stemningen i den gamle bydels hyggelige stræder eller udforske de historiske bygninger, der ligger så langt øjet rækker i den berømte bydel Schelfstadt.

Med en idyllisk beliggenhed på en lille ø mellem to af Schwerins søer, ligger byens berømte vartegn, det eventyrlige Schweriner Schloss. Slottet betager både store og små og er en oplevelse i sig selv. På selve slottet bliver I indhyllet i 1.000 års fascinerende historie og ligeså historiske interiør. Læs mere om slottet og dets museums åbningstider på den officielle hjemmeside. Tag jer også tid til at holde pause i den smukke slotshave, hvorfra I kan mærke roen og nyde udsigten til det imponerende slot.

I kort afstand fra slottet finder I flere andre store oplevelser som f.eks. Staatliches Museum, Siegessäule og Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. Er I kunstinteresserede er det desuden et must at besøge Galerie Alte og Neue Meister.

Den eneste bygning i Schwerin, der stammer helt tilbage fra Middelalderen, er byens store domkirke, der i 1200-tallet blev en af de mest betydningsfulde valfartskirker i det nordøstlige Tyskland. Kirken er et besøg værd, når I udforsker Schwerin. Den ligger ved det historiske torv, hvor I kan holde en pause og nyde en forfriskning på en af de mange caféer.

Er hele familien afsted, så er det oplagt at tage et stop i Zoo Schwerin, så børnene kan opleve de mange spændende dyr. Her finder I bl.a. tigre, løver, næsehorn, giraffer, pandaer, ulve og mange flere. Zoo Schwerin er en hyggelig zoologisk have, hvor alle kan nyde en afslappende dag. Udover Zoo Schwerin så finder I flere indendørs legelande i Schwerin, hvor der er fyldt med aktiviteter og sjove lege til børn i alle aldre.

En god kør selv ferie tager jer selvfølgelig på yderligere eventyr i området omkring Schwerin. En ferie i egen bil giver jer frihed til at planlægge ferien lige så den passer jer. Schwerin ligger perfekt placeret i forhold til både idylliske tyske hansestæder samt skønne og indbydende naturoplevelser. I kort køreafstand finder I både Lübeck, Wismar og den imponerende storby Hamborg. Et hav af imponerende oplevelser venter jer i alle tre byer, men I kan også vælge at tilbringe en afslappende dag ved Østersøen, hvis smukke kyst ligger under 1 times kørsel fra Schwerin. Nyd også en køretur rundt om Schweriner See, hvor oplevelserne er varierede og mange. I det hele taget venter der jer et væld af gode oplevelser i og ved Schwerin. I skal blot fylde bagagerummet og tage på kør selv ferie med Risskov Bilferie.

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.