Kør-selv ferie til Thon Hotel Skeikampen

Dansk | DKK

Thon Hotel Skeikampen

Besøg dejlige Skeikampen med masser af aktiviteter for både store og små

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Aktiviteter for alle aldre
 • Populær ferie destiantion
 • Unikke naturoplevelser hele året
1.145,-
3~6 dage fra
919,-

Aktiv ferie på fjeldet

Miniferie i Skeikampen

3 dage
Fra 919,- / spar op til 342,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.229,- / spar op til 617,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.589,- / spar op til 821,-
NEDSAT
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 1.146,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Skeikampen byder på unikke naturoplevelser i de flotte norske fjelde. Her er de perfekte rammer for en hyggelig familieferie både sommer og vinter. Skeikampen ligger i smukke naturomgivelser, og her finder I restauranter samt mulighed for mange sjove udendørsaktiviteter. Skeikampen er et stort ferieområde, som ligger ca. 35 min. fra Lillehammer og ca. 3 timer nord for Oslo.

Hotellet tilbyder

Thon Hotel Skeikampen er indrettet i et smuk træhus i traditionel norsk stil.  

Er I glade for god mad og drikke? Så er et besøg i vinbodegaen på Thon Hotel Skeikampen det rigtige sted at tage hen. Vinbodegaen har 1500 vinflasker på lager og de fleste kan ses på hotellets vinkort. Størstedelen af vinene er fra starten af 90'erne. Nogle vine er noget ældre, dog er disse ikke til salg. Hotellets vinliste indeholder i dag både røde- og hvide vine. De franske vine er i flertal, men der er også et godt udvalg af spanske vine. Vine fra de "nye" vinlande er også at finde på menukortet. Hotellet åbner vinbodegaen for private fester eller sammenkomster. Gæster, som bor på hotellet, har dog mulighed for at spise i vinbodegaen mod et tillæg i prisen. Hvis I ønsker en oplevelse i vinbodegaen, er det en god ide at bestille bord i god tid, inden det ønskede besøg. Hotellet har et godt køkken med gode frokost- og middagsretter.  

I spaen er der mulighed for at slappe af i boblebadet under stjernerne, lytte til vandfaldet og nyde en af de mange behandlinger. Der er mulighed for at prøve det tyrkiske Hammam-ritual Arabian Night, som foregår i en speciel badstue og hvor I får en oplevelse lidt udover det sædvanlige.  

Gæster har gratis adgang til hotellets trådløse internet.

Værelser

Skeikampen tilbyder komfortable rum med bad, bruser og/eller badekar, hårtørre og toiletartikler. Der er en telefon og TV med et varieret antal kanaler og film.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

320 km fra
Larvik, Norge
430 km fra
Bergen, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
500 km fra
Kristianssand, Norge
550 km fra
Stavanger, Norge
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
825 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bjørnstjerne Bjørnsons hjem (20.5km)

Norge sidder på et umådeligt skattekammer af oplevelser, kultur og historie. Tag derfor på en kør-selv ferie til Norge og oplev det smukke område i Gausdal, Norge. Nobelprisvinderen og nationsbyggeren Bjørnstjerne Bjørnson boede på Aulestad på solsiden af Gausdal fra 1875 og frem til sin død i 1910. Bjørnstjerne og Karoline Bjørnson skabte et europæisk hjem på landet. Her går vi over hundrede år tilbage i i tiden, men det Bjørnsonske engagement vil altid være moderne. Bjørnstjerne Bjørnson skrev fortællinger, romaner, digte, historiske skuespil og samtidsdramatik. Han skrev breve, taler og artikler. Han talte frihedens og retfærdighedens sag hjemme i Norge og ude i Europa. Aulestad er beliggende ca. 20 km fra Lillehammer og er åbent for besøgende i sommerhalvåret. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie, og find børnevenlige hoteller i området, både når der skal holdes sommerferie og vinterferie.

Øyer (25.8km)

Øyer, som ligger nord for Lillehammer, er det perfekte sted at tage hen for at stå på ski. Det er her at Hafjell skicenter ligger, og der er masser af løjper i Hafjell- og Øyer-området samt et 300 km net af langrendsspor, så det er et oplagt sted til familien, der sætter pris på at stå på ski.

Uden for vintersæsonnen kan der blandt andet spilles golf i Øyer, der også har den eneste puttingbane med 18 individuelle huller på ægte græs, og så er der også en cykelpark med baner til både øvede og uøvede i terrræncykling.

Der venter også mange oplevelser på bjerget, som ikke kræver de helt store forberedelser og er lige til at gå til.

De mindste kan også få frit løb for fantasien og legelysten i enten Lilleputtammer, Lekeland Hajell eller Hunderfossen.

Lilleputthammer (28.9km)

Tag på en billig ferie til Norge med Risskov Bilferie og besøg Lilleputthammer Familiepark i Hafjell som er en miniatureudgave af Storgatan i Lillehammer anno 1930´erne i en målstok på 1:4. Det er den eneste park i Norge som er specielt beregnet til børn mellem 0-8 år og meningen er at børnene skal føle glæde og begejstring i trygge rammer, og det er parkens primære mål . I den lille by med det store hjerte kan børnene både køre bil, sejle i både, tage en tur med karusellen, pariserhjulet, bjerg- og dalbanen eller hvad med at tage sig en klatretur i klatretårnet, der er hoppebolde, trampoliner og indenfor kan ungerne tegne, bygge, gå i biffen eller bare lege. I børnenes Bogby kan der læses og så er der teaterforstillinger og shows flere gange dagligt. Find børnevenlige hoteller og gør klar til en aktiv ferie på en kør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark. 

Hunderfossen Bob- og Kælkebane (31.5km)

Kun 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bobslæde- og Kælkcenter, og her kan besøgende opleve fuld fart ned ad bakke. Prøv ´hjulboben´ om sommeren, som har plads til fire passagere og når op på hastigheder på 100 km/t. med g-kræfter på omkring 3,5. Det er derfor også obligatorisk at have beskyttelseshjelm på og alle får rettidig instruktion af autoriserede hjulbob-kørere. Aldersgrænsen er på 10 år, hvis der er en voksen med, og uden voksen skal man være fyldt 12 år. Der arrangeres også mange andre aktiviteter både om sommeren og vinteren, så stedet er oplagt til både sommerferie og vinterferie og er et perfekt sted for hele familien og dem, som holder af det aktive friluftsliv!

Hunderfossen Familiepark (28km)

Hunderfossen Familiepark er Norges største eventyrland med over 300.000 besøgende og over 60 attraktioner at byde ind med. Der er et Eventyrslot, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, der er familierafting, Il tempo gigante extra, for blot at nævne enkelte af de forlystelser som Hunderfossen Familiepark byder på. Hunderfossentrollet er 14 meter højt og 70 tons tungt med udsigt over Gudbrandsdalen og parken. Hvis besøget planlægges på en varm dag, så husk at få badetøjet med da der også er et lille vandland. Husk at tjekke åbningstiderne, hør eventuelt receptionen på hotellet. Hunderfossen Familiepark er det ideelle udflugtsmål for en familieferie eller en billig miniferie med børnene under armen.

Sejltur på Mjøsa med flodbåd (37.7km)

Oplev Mjøsa, som er Norges største sø, og oplev den smukke natur der omgiver søen, en oplevelse der bestemt kan anbefales. Oplev en enestående sejltur med ´Skibladner´, som faktisk er verdens ældste hjuldamper, og har fulgt livet langs kysten af Mjøsa siden 1856. Der serveres laks og jordbær ombord på floddamperen, så hvorfor ikke nyde lidt lækkert både til ganen og til øjnene.

Maihaugen (38.5km)

Maihaugen er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra tidligere århundrede. Her er der både udstillinger og mulighed for at få lidt at både spise og drikke.

På museet kan besøgende opleve hvordan det var at bo og leve for ca. 200 år siden, og derefter er der mulighed for at besøg huse, fra de forskellige årtier i 1900-tallet.

Garmo stavkirke er også en af de helt store attraktioner i parken, og den bruges forsat til vielser. Hele området er som en frodig oase og det er heller ikke langt fra centrum af Lillehammer. Det er også et område som er flittigt benyttet af de lokale og der afholdes derfor også en del arrangementer i Maihaugen Der er også faste udstillinger, som f.eks. ´Langsomt blev landet vårt eget´, som er en rejse fra istiden frem til Anders Sandvigs, som var Maihaugens grundlægger. Museet er et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Norge.

Norges Olympiske Museum (38.5km)

Norges Olympiske Museum er et utraditionelt museum, fyldt med oplevelser. Prøv at tage en tidsrejse fra antikken til de moderne Olympiske Lege. Oplev Norge som værtsnation for to vinter-OL, både i 1952 og i 1994. Selv om der var stor forskel på de to olympiske leger var idrætsglæde, folkefesten og det engagement der blev lagt for dagen den samme. Paralympicis og Ungdoms-OL har fået deres helt særskilte områder i museet. Gennem interaktive og multimedia præsentationer kan gæsterne opleve og høre om de historier der knytter sig til de originale udstillede genstande og de uforglemmelige olympiske øjeblikke.

Lillehammer (38km)

Tag på en billig sommerferie eller vinterferie til Norge og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. Lillehammer ligger ca. 80 minutters kørsel fra hotellet. I Lillehammer kan du besøge Maihaugen, Hafjell og de Olympiske anlæg. Lillehammer-regionen har en speciel plads i hjertet hos mange sportsinteresserede som følge af vinter-OL i 1994, et af de største og mest vellykkede sportsarrangementer i Norges historie. Lillehammer har også en hyggelig gågade med en livlig atmosfære. Gågaden har mange hyggelige butikker og cafeer. Lillehammer kunstmuseum har en kunstsamling med ca. 1500 værker fra begyndelsen af 1800 tallet til i dag. Samlingen indeholder blandt andet værker af Johan Christian Dahl, Christian Krohg, Hans F. Gude med flere. Sigrid Undsets hjem Bjerkebæk ligger i gåafstand fra Lillehammer centrum og er en af Lillehammers smukkeste kulturattraktioner. I sommerhalvåret fra midten af maj til slutningen af september kan du opleve Bjerkebæk og den frodige have, som det var da forfatteren selv boede der. Find et billigt hotelophold til familien og nyd nogle dage i Lillehammer i Norge med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Inkl. halvpension

Oppland

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich inkl. 1 glas øl/vin
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

502,-
Kun
769,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Oppland

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering og internet

730,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere

Hornsjø Høyfjellshotel

Aktiv ferie på Øyerfjellet

Oppland

Dansktalende hotelvært

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

404,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Fjeldhotel i Norge

Læs mere

Venabu Fjellhotell

Naturoplevelser på Venabygdsfjellet

Oppland

Fantastisk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • Gratis internet og parkering

679,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Fjeldhotel i Norge

Læs mere

Hunderfossen Hotell & Resort

Aktive dage på Hunderfossen

Oppland

10 min. fra Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x let aftenbuffet (suppe og brød)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

420,-
Kun
769,-

Vis kort

Kun 10 min. fra Lillehammer

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.