Kør-selv ferie til TRYP by Wyndham Bad Bramstedt

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

TRYP by Wyndham Bad Bramstedt

Frisk luft og velvære med en miniferie i dejlig kurby i Nordtyskland

Lækker wellness
Oplev Hamburg
Skønne naturoplevelser
 • 120 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 140 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Massage mod gebyr

Hotellet

I området mellem Hamburg, Lübeck og Kiel finder I den lille kurby Bad Bramstedt, hvorfra I nemt kommer til store byoplevelser både med bil og offentlig transport. På hotellet kan I benytte den indendørs swimmingpool og sauna eller udfordre hinanden i et spil bowling på hotellets egen bowlingbane. Hvadenten I søger en aktiv ferie, en oplevelsesrig miniferie eller et weekendophold med wellness, tilbyder TRYP by Wyndham Bad Bramstedt et godt udgangspunkt.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i den nordtyske by Bad Bramstedt. Der er adgang til indendørs pool alle dage klokken 7.00-22.00. Poolen kan i visse perioder være udlånt til børnesvømning og vandgymnastik (det er tilladt for gæster at deltage i dette). Hotellet råder desuden over sauna og dampbad. Bemærk, at det i saunaen ikke er tilladt at have badetøj på, dog er håndklæde tilladt. Saunaen kan kun benyttes mod gebyr og er åben i hverdagene fra kl. 17:00 og weekenden efter kl. 15:00. I hotellets beautystudio kan I bestille tid til forskellige ansigtsbehandlinger og massage. 

Middag bliver serveret i spisesalen og er en buffet bestående af simple retter. I hotellets "Le Bistro" tilbyder hotellet nu Sky Sport til topaktuelle live sportsbegivenheder. Hotellet råder desuden over egen kegle/bowlingbane, mod en timepris på 12 Euro, samt et billardbord. Hotellet er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Der er gratis parkering ved hotellet, så længe der er ledige pladser.

Værelser

Tryp by Wyndham Bad Bramstedt har i alt 108 enkelt indrettede standard værelser, alle med eget bad/toilet, føntørrer og buksepresser. Derudover har alle værelser også skrivebord, satellit TV, PAY-TV og radio. De dobbeltværelser som I vil blive tildelt, er med 2 enkeltsenge og er 25m2. Det er muligt at benytte internet på værelset mod et gebyr (vejl. pris 4 EUR per dag).

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

I ugedagene kan hotellets swimmingpool være booket af grupper. I ferieperioder er poolen åben for alle fra 07:00 - 22:00.

Det er muligt at benytte sauna og dampbad fra kl. 14:00 ved henvendelse i receptionen.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

I får 10% rabat på drikkevarer til middagen ved minimum 5 nætters ophold på Wyndham Hotel Bad Bramstedt.

OBS! I får 10% rabat på drikkevarer til middagen uanset antal overnatninger og 10% rabat på booket massage, hvis I bor på Wyndham Hotel Bad Bramstedt i september og oktober.

Hotellet bestræber sig på at tildele ikke-ryger værelser, hvis dette ønskes, det kan dog ikke garanteres.

Vis flere

Værd at se

 • Bad Bramstedt (1.2 km)

  Altid et godt rejsetilbud fra Risskov Bilferie, så hvad med en bilferie til Tyskland, nærmere betegnet Bad Bramstedt, som ligger i hjertet af Nordtyskland og huser knap 14.000 indbyggere. Byen kan tilbyde et bredt udvalg af gastronomiske oplevelser med mere end 20 forskellige restauranter, som byder jer velkommen med et udvalg, der indeholder alt fra nationale specialiteter over spændende internationale retter til sæsonprægede retter fra nærområdet. en god mulighed for at få en billig sommerferie sydpå. Ferie i egen bil har sine fordele, og det er nemt at udforske området samt komme til og fra. Se om der ikke skulle være et weekendophold tilbud!

  Bad Bramsted byder også på muligheder som vandreture, ridning, kano- og kajakroning, fiskeri, flyvning og skydning, så der er lagt op til en aktiv ferie. Der er også wellnessfaciliteter, så et wellnessophold er også en mulighed, men uanset hvad, så er der lagt op til en skøn familieferie i Nordtyskland.

  Bad Bramstedt
  Der er mange vandre-og cykelruter omkring Bad Bramstedt (www.image-foto.de)
 • Hopfenliebe Brauhaus (31.3 km)

  Hopfenliebe Brauhaus er lidt af en oplevelse, hvis der sættes pris på at smage på forskellige spændende ølsorter, som også brygges på stedet. Der er mange at vælge imellem, men har man sat sig for at prøve flere forskellige, så kan Hopfenliebe Brauhaus også byde på et menukort med både varme og kolde retter til enhver baseret på god tysk gastronomi. Bestil et weekendophold eller måske en miniferie hér.

  Hopfenliebe Brauhaus
  Hold miniferie og besøg Hopfenliebe Brauhaus, som har et spændende udvalg af øl.
 • Freibad Quickborn (20.8 km)

  Besøg Freibad Quickborn, der er et stort udendørs svømmebassin med forskellige områder til voksne og børn. Her er også en stor legeplads med en omkringliggende græsplæne, en fodboldbane, en volleyballbane samt basketballkurve. Der er også en lille bistro, hvis sulten skulle sætte ind. Badet er et skønt sted at bruge en formiddag eller måske eftermiddag, hvis vejret er godt og solen skinner.

  Freibad Quickborn
  Tag dine børn til Freibad Quickborn, og hav en fantastisk tid sammen.
 • Neumünster (20.4 km)

  Tag en tur til byen Neumünster, hvis historie som klosterby på Hærvejsruten går tilbage til 1130, og meget af den gamle charme er genskabt efter krigen, på klosterøen, langs floden Schwale og på byens torv med de smukke borgerhuse, der også huser caféer, ølstuer og butikker i stribevis. I Neumünster kan I besøge badelandet, Das Bad am Stadtwald eller tage i Tierpark, som er en zoologisk have. Byen har også en dejlig strandpromenade ved Einfelder See.

  Neumünster
  Tag forbi byens torv med de smukke borgerhuse, der også huser caféer, ølstuer og butikker i stribevis.
 • Outlet centret McArthurGlen Neumünster (17.8 km)

  Tag en shoppe dag til outlet centret McArthurGlen i Neumünster, hvor I kan shoppe jeres favorit designer-varemærker nedsat med 30-70 % rabat hele året rundt. Her finder I et stort udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Udforsk fantastiske mærker og masser af nye trends.

  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
  Outlet centret McArthurGlen Neumünster
 • Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele (32.3 km)

  Udsigtspunktet i byen, hvor I kan komme op i 90 meters højde på den store klippe og får en fantastisk udsigt over byen og naturen omkring den. Ligeledes er der lavet et udendørsteater omkring klippen, som giver en helt speciel atmosfære. Her afholdes også den berømte Karl-May Spiele, hvor den berømte forfatter Karl Mays romaner bliver udført fra juni til september. Der skal bestilles billetter på www.karl-may-spiele.de .

  Segeberger Kalkberg og Karl-May Spiele
  Nyd udsigten under Jeres ferie nær Segeberg
 • Tierpark Hagenbeck (42.3 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Glückstadt (41.1 km)

  Også kendt som det lille kongedømme ved Elben. Glückstadt blev grundlagt af Christian IV og meningen var, at det skulle være en konkurrent til Hamburg og samtidig en fæstnings- og havneby. Men desværre blev det ikke helt som den danske konge havde ønsket sig. I dag er Glückstadt en fredelig og idyllisk by, med små gader og en smuk og malerisk havn. Byen er fyldt med velbevarede huse og selve byens beliggenhed ved Elben gør ´Lykkestad´ til en dejlig by. Der er også gode shoppingmuligheder i den gamle bydel, så tag turen rundt og se nærmere på de mange betagende men også fristende butikker, hvor den personlige service altid er i top. Byen har også mange smukke og restaurerede bygninger. Nyd det gamle rådhus, som blev genopført i 1874 men har bibeholdt den oprindelige facade fra midten af det 17. århundrede, da det første rådhus blev bygget. Læg også vejen forbi Brockdorff-palæet med Detlefsen-museet eller det smukke Wasmer-palæ, og selvfølgelig ´Palais für aktuelle Kunst´, hvor der udstilles moderne kunst.

  Glückstadt
  Glückstadt er en idyllisk by beliggende direkte ved Elben-floden
 • Hamborg (49.1 km)

  Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren. Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Hamborg
  Hamburg
 • Kiel (58.4 km)

  Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
Vis flere

Kort

Wyndham Bad Bramstedt
Am Köhlerhof 4 24576 Bad Bramstedt

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi er netop hjemvendt fra en SKØN weekend i Bad Bramstedt. Det var et dejligt hotel, skønne værelser, super mad og smilende og venligt personale, alt i alt et dejligt sted at holde ferie. Derudover gik vi en tur i byen (ikke den store oplevelse, men dog en oplevelse) og en tur i den tilstødende park med cykel/-gangsti, det var så til gengæld rigtigt hyggeligt. Ja, selv vejret var venligt imod os. Heldigvis sov vi på 2. etage, for der var mega blæsevejr, da vi lørdag aften vovede os op på øverste etage for at se ud over byen. Men alfa og omega en rigtig dejlig oplevelse. TAK FOR DET..."
  Karen-Marie Jensen fra Sjølund

  "...Kære Risskov Team - Vi har netop været på weekendtur på Tryp by Wyndham Bad Bramstedt. Tak for en skøn weekend. Vi så en annonce i avisen og købte opholdet helt spontant og vi er ikke skuffede. Tværtimod. Når vi næste gang skal på en lille tur vil vi gerne booke hos jer..."
  Hans-Jürgen Laskowski fra Münster

  "...Jeg vil bare rose opholdet på Tryp by Wyndham Bad Bramstedt. Gode værelser, venlig betjening og super mad..."
  Birte Sørensen fra Randers

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat