Miniferie ved Vättern på Vätterleden Hotel & Restaurang

Dansk | DKK

Vätterleden Hotel & Restaurang

Smukke naturomgivelser og spændende udflugtsmål

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kort afstand til Gränna, Visingsö og Jönköping
 • 20 hyggelige og rummelige værelser
 • Inklusiv halvpension og gratis parkering
534,-
2~4 dage fra
329,-

Inkl. dagens ret

Miniferie ved Vättern

3 dage
Fra 689,- / spar op til 333,-
NEDSAT
4 dage
Kun 999,- / spar op til 535,-
NEDSAT
* Pris pr. person i 2-personers hytte

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Inkl. dagens ret

Miniferie ved Vättern

2 dage
Kun 329,- / spar op til 175,-
SPAR
3 dage
Kun 549,- / spar op til 459,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatninger
 • 1 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Vätterleden Hotel & Restaurang har en dejlig beliggenhed i Gunneryd, på den sydvestlige side af Vättern, mellem Jönköping og Gränna. Her tilbydes I et komfortabelt ophold i en hotelpakke med halvpension, med smukke omgivelser og mange interessante udflugtsmål.

Hotellet tilbyder

På Vätterleden Hotel & Restaurang har I et herligt udgangspunkt for en ferie med kort afstand til Vätterns smukke natur.

Hver morgen starter dagen med en god morgenmad, og om aftenen serveres aftenens hovedret i hotellets hyggelige restaurant. Restauranten har fokus på god hjemmelavet mad, og når vejret er til det, kan man også nyde maden på den udendørs terrasse eller i vinterhaven.

På hverdage kan I, i løbet af dagen, nyde frokost som også serveres i restauranten, og hotellets café byder på varme drikke og god kaffe.

Hotellet har en hyggelig træsauna, som kan reserveres mod et ekstra gebyr.

Der findes mange gode udflugtsmål i nærheden, med både Gränna og Jönköping inden for bekvem afstand af hotellet. Besøg f.eks. Bauermuseet, Tændstiksmuseet og Husqvarna Museum, tag ud i naturen med tur til Visingsö eller nyd en gåtur på vandrestien, John Bauer. For golf interesserede er der desuden gode muligheder for, at spille golf på Gränna Golfklub, A6 Golfklub og Wiredaholms Golfklub.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 20 værelser fordelt i to annekser ved siden af hovedbygningen. Der kan vælges mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Samtlige værelser er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, behagelige senge og TV.

Husdyr kan medbringes mod et ekstra gebyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard enkeltværelse med 90 cm bredseng. Privat badeværelse og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse med 2 x 90 cm senge. Eget bac og toliet. Gratis WIFI. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

2-personers hytte

1 / 2
Disse værelser ligger 500 m fra hovedbygningen, indrettet i sommerhuse i smukke omgivelser. Parkering er tilgængelig uden for hytterne. Værelserne har tre enkeltsenge, tv, badeværelse med toilet og bruser. sengetøj, håndklæder. Disse værelser har en enklere standard end hotelværelserne.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers hytte

1 / 2
Disse værelser ligger 500 m fra hovedbygningen, indrettet i sommerhuse i smukke omgivelser. Parkering er tilgængelig uden for hytterne. Værelserne har tre enkeltsenge, tv, badeværelse med toilet og bruser. sengetøj, håndklæder. Disse værelser har en enklere standard end hotelværelserne.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

170 km fra
Göteborg, Sverige
260 km fra
Helsingborg, Sverige 
360 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gränna (15.8km)

Gränna er kendt for sin produktion af bolche stænger. De første bolcher blev produceret i 1859, da Amalia Eriksson fik godkendelse til at åbne et bolchekogeri i byen. Mest kendt er de populære rød-hvide pebermynte bolcher. Snyd ikke jer selv for et besøg på "Gränna Bolchekogeri". Butikken er åben det meste af året og i løbet af sommeren (uge 24-32) er der gratis rundvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år afholdes også VM i produktion af bolche stænger i Gränna.

På Gränna Museum kan I lære mere om byens kendte personlighed, Salomon August Andrée, der blev født i Gränna i 1854. Her kan I bl.a. få indsigt i hans ulyksalige ballon rejse til Nordpolen i 1897.

Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

For besøgende med børn finder I det bedste badeområde ved Grännas havn.

Jönköping (23.4km)

På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

Visingsö (23.2km)

Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

Vandreruten John Bauerleden (15.2km)

Naturen nær Jönköping og Huskvarna er også værd at udforske. Tag på vandretur på den 50 km lange vandrerute John Bauerleden opkaldt efter eventyrillustratoren John Bauer, som hentede inspiration til sine motiver i skovene nordøst for Huskvarna.

John Bauerleden udgår fra Grännabjerget i Gränna, hvorfra der er flot udsigt over Vättern. Ca. fire km syd for Gränna kommer man igennem den idylliske Röttle med aner fra 1200-tallet. Herfra går man langs med Vättern og kommer bl.a. igennem Västanå Naturreservat inden vandreruten svinger ind i landet.

John Bauerleden har tre lejrpladser: To med shelter, og en lejrplads med en hytte. Desuden giver Allemandsretten mulighed for at slå telt op og overnatte i skoven eller i en lysning langs ruten. (https://da.wikipedia.org/wiki/Allemandsretten)

Husqvarna Museum (18.6km)

På en billig miniferie i Sydsverige, kan I besøge Husqvarna Museum centralt i byen Huskvarna. Museet viser udviklingen fra våbenfabrik i 1600-tallet til en moderne storindustri i 1800- og 1900-tallet, der bl.a. fremstillede symaskiner, knallerter, cykler og motorcykler.

Tändsticksmuseet i Jönköping (23.4km)

Tændstikmuseet i Jönköping er indrettet i en af de gamle fabriksbygninger fra 1848. I midten af 1800-tallet blomstrede tændstikindustrien, og Jönköping voksede hastigt. Dengang var Jönköping kendt i hele verden for sin produktion af tændstikker. På Tændstikmuseet i Jönköping, der ligger ved havnen, kan I se værktøj, maskiner, tændstikæsker, etiketter m.v. fra tændstikepokens barndom.

Julmarked i Jönköping (23.1km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

BW Vetlanda Stadshotell

Naturoplevelser i Sverige

Småland

Oplev Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og internet
 • Beliggende i centrum

517,-
Kun
619,-

Vis kort

Bo centralt i hyggelige Vetlanda

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Best Western Vrigstad Värdshus

Slap af med god mad i Småland

Småland

Halvpension i Småland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til jacuzzi og sauna
 • Gratis internet og parkering

551,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på naturen og mange seværdigheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng 170.4kr per nat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat