Wellnessferie på Vitalhotel Ascona i Nordtyskland

Dansk | DKK

VitalHotel Ascona

Nyd et skønt ophold med wellness og natur i kurbyen Bad Bevensen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God beliggenhed tæt på naturen
 • Fri adgang til swimmingpool og sauna
 • Perfekte omgivelser for vandre- og cykelture
548,-
3~6 dage fra
1.219,-

Inkl. halvpension

Wellness i Nordtyskland

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 174,-
SPAR
4 dage
Fra 1.879,- / spar op til 261,-
SPAR
5 dage
Fra 2.449,- / spar op til 389,-
SPAR
6 dage
Fra 2.999,- / spar op til 549,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x 5 EUR værdibevis til wellness
 • 1 x 1 gl. sekt i baren
 • Adgang til pool og sauna
Risskov Pakken

VitalHotel Ascona har en pragtfuld placering i den charmerende og traditionsrige nordtyske kurby, Bad Bevensen, som ligger i hjertet af Lüneburg-regionen. Her er der lagt op til et skønt wellnessophold med masser af smukke naturoplevelser indenfor kort afstand. Læn jer tilbage og nyd livet i hotellets indbydende wellnessafdeling, hvor I har fri adgang til swimmingpool og sauna. Forkæl maven med lækker mad i restauranten og drag ud i den smukke omgivende natur, som er helt perfekt til både golf, vandreture og cykelture.

Hotellet tilbyder

Med et ophold på det 4-stjernede VitalHotel Ascona bor I blot 200 meter fra byens smukke spa-park, med bare et stenkast til byens jodholdige termiske saltvandsbad, og det tager blot nogle få minutter, at gå en tur ind til centrum.

Hotellet har et stort indbydende wellnessområde, som er renoveret for ganske nylig. Her kan I bl.a. nyde nogle afslappende stunder i det store flotte badelandskab med opvarmet swimmingpool, som også har modstrøm og massagestråler. I det nydelige saunaområde findes der både traditionel finsk sauna, saltsauna med ægte sten fra Himalaya og infrarød kabine. Derudover tilbyder hotellet også forskellige fitnessfaciliteter samt en lang række massage- og skønhedsbehandlinger, som udføres af professionelle. Under opholdet har I gratis adgang til swimmingpool og saunaområdet.

Hotellets placering tæt på det smukke nordtyske hedelandskab, Lüneburger Heide, giver jer alletiders udgangspunkt for vandreture i naturen. Området præges af rullende bakker med smukke lyngplanter og mange hyggelige skovområder. Lüneburger Heide ligger vest for hotellet, mens der øst for hotellet ligger adskillige andre smukke naturområder. Heriblandt den mecklenburgske ’Elbtal’, UNESCO-biosfærereservatet og flodlandskabet, Elben-Brandenburg, samt Naturpark Westhavelland. I er med andre ord omgivet af fantastisk natur, som bare venter på at blive udforsket. Er I til golf finder I også adskillige golfbaner indenfor kort afstand.

Hver morgen serveres en god og sund morgenbuffet i hotellets flotte og behagelige rammer.

Aftensmaden nydes i den hyggelige, klimatiserede restaurant, og senere på aftenen er hotellets cocktailbar det helt oplagte sted, at runde en dejlig dag af med en drink og en hyggelig samtale.

Der tilydes gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

VitalHotel Ascona har 77 flotte, rummelige og indbydende værelser, som alle har egen balkon eller terrasse. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser, og på dobbeltværelserne er det muligt, at tilføje en ekstra opredning.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, kosmetikspejl, behagelige senge, radio, safe og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De komfortable enkeltværelser er hyggeligt møblerede og har tv, bad / brusebad, toilet, hårtørrer, sminkspejl, pengeskab, radio og en 90 cm (annekset) eller 100 cm (hovedbygning) seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
De 20 m² store værelser har et harmonisk, attraktivt interiør og et fladskærms-tv, bad med bruser / badekar, toilet, hårtørrer og pengeskab. Værelserne er placeret i hovedbygningen på nordsiden og er udstyret med to enkelt 90 cm madrasser. Samtlige værelser har også balkon. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

220 km fra
Rostock, Tyskland
230 km fra
Puttgarden, Tyskland
240 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Uelzen (15.9km)

Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

Suhlendorf (25km)

Suhlendorf ligger i et idyllisk, roligt og naturskønt område i det østlige Lüneburger Heide i nærheden af den smukke Naturpark Elbhöhen-Wendland. Det åbne og skovrige landskab indbyder til skønne cykelture og vandreture.

Suhlendorf kan tilbyde et meget interessant håndværksmuseum. I ti forskellige bygninger kan I se nærmere på og lære meget om de forskellige håndværk. I kan bl.a. besøge skomageren, radioteknikeren, smeden, frisøren, urmageren, maleren, bageren og mølleren. Museet bærer netop præg af, at det blev startet som et møllemuseum og siden hen har udviklet sig til at præsentere mange forskellige håndværk.

Ved museet finder I byens gamle mølle "Auguste", der er mere end 200 år gammel. Her blev korn tidligere malet til mel og den fine mølle bør I kigge nærmere på. Møllen hører til en af de ældste vindmølletyper i Europa.

Den lille hyggelige by har forskellige festligheder i løbet af året. Her kan bl.a. nævnes den årlige Schlachtefest, den internationale museumsdag, den tyske mølledag, sommerkoncerter, møllefesten samt håndværkerdagen. Her er der oplevelser for hele familien og de yngste kan også nyde godt af byens fine legeplads i nærheden af håndværkermuseet.

Lüneburg (27.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Bleckede (28.8km)

Lidt sydøst for Hamborg ligger Bleckede, som også egner sig vældig godt til en ferie i egen bil. Tag på en billig miniferie til Bleckede og både se og oplev  byens Elbschloss. Det nuværende slot ligger på resterne af en tidligere borg tilbage fra 1270, hvoraf det høje tårn stadig står. Der er en udsigtsplatform i toppen af tårnet, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt. På selve slottet finder I en fin udstilling, der fortæller om det spændende flodlandskab ved Elben. I Bleckede er det også værd at kigge nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områder, hvor I bl.a. kan finde interessante stenformationer i Findlingsgarten Breetze. Finde en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordtyskland fra sin bedste side.

Barfusspark Egestorf (49.8km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Lüneburger Heide (55.8km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Inkl. halvpension og madpakke

Lüneburger Heide

Dejlige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 flaske vand
 • Adgang til pool og sauna

174,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Oplev den gamle hansestad Lüneburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~17.99 år i ekstra opredning 25% rabat