Miniferie til Wyndham Garden Lahnstein

Dansk | DKK

Wyndham Garden Lahnstein

I bor naturskønt i en park i Lahnstein lidt udenfor den romantiske og historiske by Koblenz

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Herlig natur og skøn beliggenhed
 • Wellness med finsk sauna
 • Bar og to restauranter
898,-
3~8 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension

Oplev Koblenz

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 166,-
SPAR
4 dage
Kun 1.419,- / spar op til 359,-
SPAR
6 dage
Kun 2.319,- / spar op til 644,-
SPAR
8 dage
Kun 3.249,- / spar op til 899,-
SPAR
* Pris pr. person i Økonomi dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Wyndham Garden Lahnstein har en naturskøn beliggenhed over Rhindalen, hvor floden Lahn har sit udløb i Rhinen. Her venter et ophold med masser af ro, hygge, dejlig mad, herlige naturoplevelser og masser af spændende seværdigheder.


Hotellet tilbyder

Hotellet ligger sydøst for byen Koblenz, midt i den UNESCO-listede ’Mittelrheintal’ og tilbyder en herlig udsigt over områdets smukke skove, dale og floder. Lige bag hotellet ligger en stor park, som er et helt ideelt område til lange gåture og afslappende stunder.

Under opholdet kan I slappe af i hotellets spaafdeling som byder på finske saunaer, fitnessrum og et hyggeligt afslapningsområde. Derudover er der også mulighed for at bestille massagebehandlinger direkte på hotellet.

Hotellets placering giver jer alletiders mulighed for at udforske det naturskønne Rheinland og tage på opdagelse i vinregionerne. Kulturmæssigt er det naturligvis helt oplagt, at køre den korte tur op til Koblenz, hvor især slottet Stolzenfels og byens teater er yderst populære seværdigheder.

Hver morgen får I en god start på dagen med hotellets morgenbuffet, som nydes i hyggelige rammer.

Aftensmaden serveres i ’Henry’s Club’, som er en førsteklasses restaurant med masser af regionale retter på menuen. I forbindelse med restauranten finder I også Henry’s Bar, som er det perfekte sted at slappe af efter en oplevelsesrig dag.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 228 flotte og komfortable værelser, som alle er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, kosmetikspejl, behagelige senge, telefon og LCD-TV med Sky-pakke.

Der tilbydes både enkeltværelser og dobbeltværelser, dobbetværelser med en eller to ekstra opredninger samt ekstra komfortable Superior dobbeltværelser.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelser har eget badeværelse, fladskærms-tv, skrivebord og pengeskab, telefon og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Økonomi dobbeltværelse

1 / 2
I dobbeltværelse finder du en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Disse værelser er ca. 18 m² og er udstyret med tv, skrivebord, pengeskab, telefon og gratis WiFi. Fra tredje sal er der også en altan med en smuk udsigt. Mulighed for ekstra person i seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 2
Superior/Business dobbeltværelset har en king-size seng, eget badeværelse, fladskærms-tv, skrivebord, pengeskab, telefon og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
675 km fra
Puttgarden, Tyskland
700 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Koblenz (10.7km)

Tag på bilferie til Tyskland og besøg den smukke by Koblenz. Koblenz, en af Tysklands smukkeste og ældste byer, ligger på det sted, hvor Rhinen og Mosel løber sammen, det verdenskendte Deutsches Eck. Fire bjerge, vinbjerge og skove udgør den enestående kulisse omkring byen, og vidunderlige kirker, slotte, tidligere adelsgårde og herskabelige borgerhuse vidner om byens 2.000-årige historie. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og hold ferie i egen bil og oplev alle seværdighederne i eget tempo. 

Dieblich (22.7km)

Dieblich er et smukt og indbydende vinområde, der ligger ved Mosel. Her bliver I mødt af de grønne, bakkede områder ved Mosel floden, hvor vinmarkerne strækker sig og hvor I kan besøge hyggelige byer med gode restauranter og mange flotte vingårde. Naturen og vinen er i højsædet på jeres ferie til Dieblich.

Der er rig mulighed for at slentre rundt i området og kigge på byens mest interessante bygninger. I kan starte med at kigge nærmere på den gamle brønd, der står midt på byens gamle markedsplads. Rådhuset og den gamle skolebygning er også værd at kigge nærmere på, mens byen også byder på en fin kirke og Heesenburg.

Gå også tur på den berømte "Moselhöhenweg", der er en vandrerute, der strækker sig på begge sider af Mosel floden fra Trier til Koblenz. Undervejs på ruten nyder man den smukke natur og de mange interessante seværdigheder. Ruten er også interessant at følge så vidt muligt i bil og tage turen helt til Trier.

Burg Eltz (47.4km)

Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg slottet Eltz, der er et af de absolut smukkeste slotte i Tyskland. Det ligger i Elz dalen, som deler Maifeld og Vordereifel. Specielt interessant er skatkammeret i kælderen som viser mere end 500 udstillingsgenstande fra det 12. til det 19. århundrede. Find et billigt weekendophold for hele familien med børnevenlige hoteller og oplev Tyskland på en kør-selv ferie.

Remagen (48.9km)

Den lille by Remagen blev især kendt efter 2. Verdenskrig, da tyskerne mente at have sprængt alle Rhin-broer, men en jernbanebro ved Remagen havde tyskerne glemt. Denne mulighed benyttede amerikanerne sig af og gik dermed i krig med tyskerne.

De smukke omgivelser ved Remagen lægger op til en masse udendørs aktiviteter, f.eks. vandreture, cykling og sejlture på Rhinen fra Remagen til Bonn.

Ludendorff bro (49.9km)

Ludendorff bro blev bygget under 1. Verdenskrig og forbandt byerne Remagen og Erpelvar over floden Rhinen. I starten af marts 1945 var det den ene af 2 tilbageværende broer over Rhinen, da den blev erobret af amerikanske tropper i slutningen af 2. Verdenskrig. Efter erobringen forsøgte tyske tropper af ødelægge broen og den 17. marts kollapsede den. Broens to østlige tårne står stadig den dag i dag.

Brömserburg (60.2km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Tysklands mange seværdigheder på en familieferie med børnevenlige hoteller. Et af de steder som bestemt fortjener et besøg er Brömserburg Slot som er bygget omkring år 1.000 og ligger direkte på Rhin-flodbanken i Rüdesheim am Rhein. Oprindeligt bygget som et vandslot til ærkebispene i Mainz, var det hjemsted for mange ridderdynastier. Navnet kommer fra den adelige familie ”Brömser”, som boede her fra 1548, indtil 1668, hvor slægten døde ud. I dag er Brömserburg et kombineret vin- og lokalhistorisk museum med en imponerende glassamling. Find last minute rejser hos Risskov Bilferie og oplev Tyskland i eget tempo på en bilferie med hele familien.

Niederwald-Denkmal (60.5km)

Niederwald-Denkmal findes i Niederwald-parken, som ligger med en fremragende udsigt over den naturskønne Rhin-floddal. Monumentet blev oprettet mellem 1877 og 1883 til minde om det tyske kejserriges historiske forening, efter den fransk-preussiske krig var afsluttet.

Rüdesheimer Seilbahn (60.6km)

Et af de helt store højdepunkter for ethvert ophold i, eller udflugt til Rüdesheim am Rhein, er svævebaneturen op til Niederwald-Denkmal-monumentet. Den fænomenale udsigt over Rüdesheims gamle bydel og Rhinen med sin glitrende vandoverflade og spredte grønne øer, gør svæveturen over vinmarkerne til en helt unik oplevelse. Stationen hvor I står på, ligger på Oberstrasse.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Pistono

Tag på ferie i vinregionen ved Mosel

Mosel

Oplev Sydtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

186,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. 3-retters menu

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness

321,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Classic
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat