Miniferie i Aarhus på Zleep Hotel Aarhus Skejby

Dansk | DKK

Zleep Hotel Aarhus Skejby

Bæredygtigt hotel med rolig beliggenhed nord for centrum i Aarhus

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bare 200 meter til nærmeste letbanestation
 • Hotellet ligger lige ved motorvej med gratis parkering
 • DGNB's bæredygtighedscertificering i guld
509,-
3~4 dage fra
799,-

Inkl. morgenmad og kaffe

Miniferie i Aarhus

3 dage
Fra 799,- / spar op til 351,-
SPAR
4 dage
Fra 1.199,- / spar op til 501,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x kaffe
 • 1 x 1 glas vin/øl/vand
 • Adgang til fitness
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Miniferie i Aarhus

3 dage
Fra 979,- / spar op til 369,-
SPAR
4 dage
Fra 1.389,- / spar op til 509,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2-retters menu på Jensens Bøfhus
 • 2 x kaffe
 • Adgang til fitness
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Nyd et hyggeligt weekendophold eller en miniferie med shopping og sightseeing i Aarhus, med et billigt hotelophold på det moderne og bæredygtige Zleep Hotel Aarhus Skejby. Her bor I i rolige og grønne omgivelser, tæt på motorvejen, og har nem og hurtig adgang ind til byens centrum via letbanen.

Hotellet tilbyder

Zleep Hotel Aarhus Skejby har en rolig beliggenhed i det nordlige Aarhus, bare 200 meter fra den nærmeste letbanestation. Hotellet er ganske nyt - bygget i 2019 - og tilbyder en flot og moderne indretning som man kender det fra andre Zleep-hoteller. Derudover er dette hotel den stolte indehaver af DGNB’s bæredygtighedscertificering i guld, som gives for at opfylde en række miljømæssige, økonomiske og sociale bæredygtighedskrav.

De grønne områder omkring hotellet egner sig til hyggelige vandreture, og under opholdet har I også mulighed for at benytte hotellets eget fitnessrum.
Den korte afstand til Aarhus centrum gør Zleep Hotel Aarhus Skejby til det perfekte valg for en miniferie eller et weekendophold med masser af shopping og sightseeing i smilets by. Oplev f.eks. Den Gamle By, ARoS, Naturhistorisk Museum, Botanisk Have, Tivoli Friheden eller Moesgaard Museum, og tag på shopping i de hyggelige gågader eller i Bruuns Galleri.
Start dagen med en dejlig morgenmadsbuffet i de hyggelige omgivelser, og begiv jer ud på opdagelse i og omkring Aarhus. I løbet af dagen kan I også nyde kaffe på hotellet, og slappe af i den stemningsfulde lobbybar, hvor der er rig mulighed for at nyde en kold fadøl.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 100 moderne værelser indrettet med kvalitetsinteriør som man kender det fra andre Zleep-hoteller. De hyggelige dobbeltværelser kan bookes med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Lyst og rummeligt dobbeltværelse, indrettet i et tidsløst skandinavisk design. Værelset har eget bad og toilet, hårtørrer, arbejdsbord, komfortabel dobbeltseng og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Naturhistorisk Museum Aarhus (5.3km)

Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger, fyldt med oplevelser og spændende rejser rundt i naturens forunderlige verden. Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne, eller hvad med en tidsrejse igennem den danske natur, fra istiden og frem til i dag.

Besøg udstillingen ´AnimaliA´, der giver et indtryk af dyrenes overlevelse, et besøg der giver et anderledes syn på evolutionen. Gå endelig ikke glip af ´Den Globale Baghave´, som er en interessant udstilling om den biologiske mangfoldighed. Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art og rummer over 5.000 forskellige dyr. Få en spændende introduktion til videnskabens resultater i den naturhistoriske forskning, og bliv overvældet over detaljerne i den spændende rejse i vores allesammens forunderlige natur.

Botanisk Have i Aarhus (6km)

Tag på bilferie i Danmark og besøg Botanisk Have i Aarhus med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller i nærheden og besøg den spændende 'have', som ligger umiddelbart op til 'Den gamle by' og dækker et areal på 21 hektar. Besøg de tropiske drivhuse, der indeholder planter fra fire forskellige klimazoner. Når det er tid til frokost eller kaffe, så aflæg et besøg Væksthusenes café i det tropiske hus. Så sørg for at nyde en dag i et botanisk paradis, midt i Århus. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv oplevelse til det spændende planterige, der også indeholder kødædende planter.

Den Gamle By (6.5km)

Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (7.1km)

Hvis I vil holde ferie i Danmark, kan I bestille hotel i Aarhus og besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum, som ligger i Aarhus centrum og er blandt de største Nordeuropæiske kunstmuseer med sine 10 etager fyldt med indtryk, farver og former. Museet udstiller kunst fra den danske guldalder og modernisme samt international nutidskunst. Der afholdes desuden en række særudstillinger, mens der også bliver skiftet flittigt ud i museets egen samling af 8.000 værker. Der er også masser af aktiviteter til de unge mennesker, gå på opdagelse i ´Kunstkassen´og bliv ven med en ´isme´, men det er kun om søndagen. Tag turen op i den ikoniske regnbue, designet af Olafur Eliasson, og nyd den smukke udsigt over Aarhus by igennem de karakteristiske regnbuefarver. Nyd de mange kunstværker og brug endelig den tid, det tager at gå rundt og udforske de smukke samlinger.

Moesgaard Museum (15.4km)

Oplev fortiden i skiftende tempi på Moesgaard Museum også kaldet MOMU. En attraktion af høj karat, hvilket gælder både udstillingerne, opsætningerne og den billedsmukke beliggenhed med udsigt til havet og skoven. Kom helt tæt på oldtiden og oplev på tæt hold de gigantiske gravhøje fra bronzealderen og våbenofringer fra jernalderen. Derefter kommer vikingetiden, hvor de besøgende kan følge en viking i datidens Aarhus. Besøg også Evolutionstrappen, som sender de nysgerrige gæster på en tur tilbage i tiden og muligheden for at møde deres forgængere med Lucy i spidsen, på ca. 3,2 mio. år, som den ældste. Der er endvidere løbende særudstillinger, som altid har en god fortælling på hjertet, og i det hele tage er MOMU en ganske enestående oplevelse, hvor det er svært ikke at blive forundret over evolutionens magi. Her er der noget at komme efter for hele familien, og slut eventuelt turen af med en skøn gåtur ned til vandet og nyd udsigten over Aarhus bugt.

Tivoli Friheden (8.7km)

Den skønne forlystelsespark ligger i udkanten af Århus midtby og tilbyder det, de fleste familier kigger efter, når de er på ferie. Sjove og morsomme oplevelser, der helst skal indeholde masser af aktiviteter og skøre forlystelser. Faktisk ligger forlystelsesparken i gåafstand fra centrum af Århus. Der er flere rutsjebaner, 40 forlystelser, forskellige boder og en legeplads. Prøv Cobraen, som er den vildeste rutsjebane på stedet. Men overvej først lige om det er sejt at suse afsted med hovedet nedad, med 70 km i timen, og samtidig lande sig nogle gode 4,5G kurver. Når spændet er sat, er der ingen vej udenom, og det går hurtigt! Men nu er det selvfølgelig ikke alt sammen adrenalin og fart. Der er også Bille By, som er en lille bydel, der henvender sig til besøgende med små børn, som blandt andet kan prøve Bisværmen, og for de lidt ældre, på mellem 5 og 8, er der mulighed for at tage eget kørekort og derefter køre rundt i de små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uanset alder, garanteret en rigtig sjov dag, med masser af oplevelser, både hurtige og mindre hurtige.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Scandic Bygholm Park Horsens

Ophold med halvpension

Østjylland

Historisk herregård

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering

129,-
Fra kun
1.369,-

Vis kort

Autentisk herregård

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat