Familieferie på Aparthotel Panoramic

Betaling

Betaling

Gavekort

Aparthotel Panoramic

I det sydlige Harzen, i en dyb dal, ligger det skønne feriemål Bad Lauterberg.

 • 420 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 400 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 450 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad

Hotellet

Aparthotel Panoramic har en skøn beliggenhed i den hyggelige kurby Bad Lauterberg. Herfra er der kort afstand til et utal af Harzens mange herligheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet har tre restauranter, Bierstube og en dansebar, hvor I kan nyde en forfriskning eller en drink efter middagen. Der ergratis parkering ved hotellet samt mulighed for parkering i P-hus mod et gebyr. Hvis I har cykler med, så er der også mulighed for at henstille dem i et aflukket rum. Der er adgang til gratis internet i hotellets lobby, vi garanterer dog ikke for forbindelsen. Der er ingen internetadgang i lejlighederne. Bemærk, at der er elevator til værelserne, men ikke til restauranten og swimmingpoolen. Hotellet er ikke handicapvenligt. Da hotellet er meget populær og velbesøgt kan det forekomme brugt.

Pano Beach

Hotellet tilbyder et stort badeområde, der hedder Pano Beach, hvor I bl.a. finder swimmingpool (åben 8:00-21:30), dampbad, sauna (åben 15:00-21:30) og solarium mod et gebyr. Desuden er der mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger på hotellet. 

Lejligheder

Hotellet tilbyder to typer lejligheder, A og B, med plads til henholdsvis 4 og 5 personer.

Begge typer lejligheder er ca. 48 m² og indrettet med badeværelse, køkken-alrum med spisebord, siddehjørne og sovesofa samt separat værelse. Alle lejligheder har adgang til balkon. Der er ingen hårtørrer i lejlighederne, men I kan gratis låne en i hotellets reception.

Type A lejlighederne (max. 4 personer) har et separat soveværelse med to separate senge samt mulighed for opredning til to personer på sovesofa i opholdsrummet. 

Type B lejlighederne (max. 5 personer) er udstyret med en dobbeltseng samt en sovesofa med plads til én person i opholdsrummet samt et separat soveværelse med køjesenge. Værelset er kun beregnet til børn og denne type lejlighed kan derfor maksimalt indkvarterer 3 voksne, som alle skal sove i opholdsrummet.

Morgenbuffet og aftenbuffet skal I ikke selv tænke på, da I spiser i hotellets restaurant. Køkkenet i lejligheden er fuldt udstyret, så det står jer frit for selv at sørge for frokosten. Inkluderet i prisen er også strøm, koldt/varmt vand, varme og slutrengøring. Sengelinned og håndklæder udleveres, men skal I have ekstra linned/håndklæder er dette dog mod et gebyr på hotellet. Lejlighederne er af ældre dato og kan fremstå slidte. 

For børn!

Det er ikke ofte, at man finder et så børnevenligt hotel som Aparthotel Panoramic. Her kan børnene lege på legepladsen eller i legerummet, spille minigolf eller bordtennis. Der serveres børnevenlig mad i restauranten og der er børneklub for børn fra 3 år i højsæsonen. Det er også muligt at låne spil og bøger i hotelreceptionen, og børnepasning kan bestilles (mod gebyr). Hotellet har også følgende udstyr til udlån, som skal bestilles på forhånd; babyalarm, babybadekar, høj stol, flaskevarmer og andet.

Læs mere her

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Miljøtillæg (person) pr. døgn 2,20 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Såfremt jeres ophold inkluderer gratis drikkevarer kan I vælge mellem husets vin, øl, vand, kaffe, te og slush ice i tidsrummet 17.30-21.00 (har I købt et juleaftensophold, kan I få gratis drikkevarer 10:00-21:00. Der er dog ikke gratis drikkevarer til aftensmaden den 24. december).

I lejlighedstype B, med plads til 5 personer, må der maksimalt være 3 voksne, da to af sengene er køjesenge beregnede til børn.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Bad Lauterberg (2.7 km)

  Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauternberg byder på wellness og smuk natur.
 • Nationalpark Harz (28.3 km)

  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

  Nationalpark Harz
  I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på
 • Bloksbjerg (Brocken) (31.9 km)

  Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

  Bloksbjerg (Brocken)
  Bloksbjerg
 • Wernigerode (40.5 km)

  "Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

  Wernigerode
  Besøg den farverige by ved Harzen Wernigerode
 • Goslar (52.5 km)

  Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber. I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

  Goslar
  Charmerende Goslar med de små gader, det imponerende Kaiserhaus og Goslar er mindst lige så betagende i julen med dens julemarked.
 • Rammelsberg Minen (54.6 km)

  Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer. I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere. Minen har desuden et museum og en restaurant.

  Rammelsberg Minen
  Udforsk Rammsberg Minen og se hvordan man udvandt metaller før i tiden.
 • Quedlinburg (64.9 km)

  Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Tag en tur rundt i den smukke middelalderby Quedlingburg.
Vis flere

Kort

Aparthotel Panoramic
Dietrichstal 1 37431 Bad Lauterberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Lejlighed (type A)
Barn 0~8 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 8~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~15 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 0% rabat