Familieferie på Aparthotel Panoramic

Dansk | DKK

Aparthotel Panoramic

I en smuk dyb dal i Harzen, ligger det skønne feriemål Bad Lauterberg

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

2.6 / 5

Highlights

 • Badning og skøn natur
 • Flotte og rummelige lejligheder
 • Børnevenligt hotel
872,-
4~8 dage fra
1.369,-

All inclusive ophold

Kæmpe pakke til Harzen

4 dage
Fra 1.569,- / spar op til 194,-
NEDSAT
5 dage
Fra 2.049,- / spar op til 271,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.519,- / spar op til 339,-
NEDSAT
7 dage
Fra 2.999,- / spar op til 416,-
NEDSAT
8 dage
Fra 3.469,- / spar op til 451,-
NEDSAT
* Pris pr. person i standard lejlighed

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"
Risskov Pakken

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Kæmpe pakke til Harzen

4 dage
Fra 1.369,- / spar op til 391,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.819,- / spar op til 521,-
NEDSAT
6 dage
Fra 2.269,- / spar op til 661,-
NEDSAT
7 dage
Fra 2.719,- / spar op til 801,-
NEDSAT
8 dage
Fra 3.119,- / spar op til 872,-
NEDSAT
* Pris pr. person i standard lejlighed

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"
Risskov Pakken

Aparthotel Panoramic har en skøn beliggenhed i den hyggelige kurby Bad Lauterberg. Herfra er der kort afstand til et utal af Harzens mange herligheder, og således er hotellet et suverænt udgangspunkt for en miniferie i Harzen.

Hotellet tilbyder

Hotellet har tre restauranter, Bierstube og en bar, hvor I kan nyde en forfriskning eller en drink efter middagen. Der er gratis parkering ved hotellet samt mulighed for parkering i P-hus mod et gebyr. Hvis I har cykler med, så er der også mulighed for at henstille dem i et aflukket rum. Der er adgang til gratis internet i hotellets lobby, vi garanterer dog ikke for forbindelsen. Der er ingen internetadgang i lejlighederne. Bemærk, at der er elevator til værelserne, men ikke til restauranten og swimmingpoolen. Hotellet er ikke handicapvenligt. Da hotellet er meget populær og velbesøgt kan det forekomme brugt.

Pano Beach

Hotellet tilbyder et stort badeområde, der hedder Pano Beach, hvor I bl.a. finder swimmingpool (åben 8:00-21:30), dampbad, sauna (åben 15:00-21:30) og solarium mod et gebyr. Desuden er der mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger på hotellet. 

Lejligheder

Hotellet tilbyder standard lejligheder (min. 1 person/max. 2 voksne + 3 børn) og de mere moderne komfort lejligheder (min. 2 personer/max. 2 voksne + 3 børn).

Begge lejligheder er ca. 48m2 og er indrettet efter tilgængelighed: stue/soveværelse med sovesofa samt et soveværelse med 2 seperate senge eller stue/soveværelse med dobbeltseng samt børneværelse med køjesenge. Alle lejligheder har adgang til balkon. Der er ikke hårtørre i lejlighederne, men I kan låne en gratis ved henvendelse i hotellets reception.

Køkkenet i lejligheden er fuldt udstyret, så det står jer frit for selv at sørge for frokosten. Inkluderet i prisen er også strøm, koldt/varmt vand, varme og slutrengøring. Sengelinned og håndklæder udleveres, men skal I have ekstra linned/håndklæder er dette dog mod et gebyr på hotellet. Lejlighederne er af ældre dato og kan fremstå slidte.

For børn!

Det er ikke ofte, at man finder et så børnevenligt hotel som Aparthotel Panoramic. Her kan børnene lege på legepladsen eller i legerummet, spille minigolf eller bordtennis. Der serveres børnevenlig mad i restauranten og der er børneklub for børn fra 3 år i højsæsonen. Det er også muligt at låne spil og bøger i hotelreceptionen, og børnepasning kan bestilles (mod gebyr). Hotellet har også følgende udstyr til udlån, som skal bestilles på forhånd; babyalarm, babybadekar, høj stol, flaskevarmer og andet. Hotellet altså helt perfekt for en familieferie med børn.

Værelsestyper *

Single standard lejlighed

1 / 6
Standardlejligheden (1 person) er ca. 48m2 og er indrettet efter tilgængelighed: stue / soveværelse med sovesofa samt et soveværelse med 2 seperate senge eller stue / soveværelse med dobbeltseng samt børneværelse med køjesenge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard lejlighed

1 / 15
Standardlejligheden er ca. 48m2 og er indrettet efter tilgængelighed: stue / soveværelse med sovesofa samt et soveværelse med 2 seperate senge eller stue / soveværelse med dobbeltseng samt børneværelse med køjesenge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort lejlighed

1 / 13
Lejligheden er ca. 48m2 og møbleret efter tilgængelighed: stue/soveværelse med sovesofa samt et soveværelse med 2 seperate senge eller stue/soveværelse med dobbeltseng samt børneværelse med køjesenge.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

400 km fra
Puttgarden, Tyskland
420 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
450 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Badelandet Vitamar (0.4km)

Tag til badeland i Vitamar og prøv en billig kør-selv ferie i Tyskland. Vitamar tilbyder masser af sjov for børn og teenagere. Her finder I et stort svømmebassin med kunstige bølger og vandrutsjebanen "Black Hole" med imponerende lys-, video- og lydeffekter. Udover det tilbyder hallen også brændingsbølger som ved havet, en vandpark med vandkanal, boblebad, romersk dampbad, helårs-udvendig svømmebassin samt et vandfald til både store og små gæster. Vandtemperaturen ligger på 28-31°C, mens den ligger på 33 °C i børneparadiset og 35 °C i boblebadene. Hvis I har brug for at slappe lidt af efter den megen aktivitet i badelandet, kan I tage i saunalandskabet. Her er der både finske saunaer, en bio-sauna og meget mere. I badelandet Vitamar skal der betales entré.

Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, så se om der ikke skulle være et hotel tæt på badeland Vitamar, og nyd lidt kvalitetstid med hele familien.

Bad Lauterberg (2.7km)

Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

Wieda (20.1km)

Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser.

Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost.

I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

Nationalpark Harz (26.6km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Bloksbjerg (Brocken) (37.1km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Wernigerode (40.1km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Goslar (52km)

Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber.

I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

Rammelsberg Minen (52.6km)

Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer.

I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere.

Minen har desuden et museum og en restaurant.

Quedlinburg (63.2km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Residenz Hotel Harzhöhe

All inclusive ophold

Harzen

Vild pris til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 3 x aftenbuffet
 • 3 x kaffe og kage
 • 3 x Gratis drikkevarer

166,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Pakke inkl. gratis drikkevarer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 7~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat