Kroferie på Langeland på Bagenkop Kro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Bagenkop Kro

Maritim stemning i Bagenkop

Overdådig fiskebuffet og skøn dansk kromad
Traditionelt kroophold i maritime omgivelser
Udforsk Langelands natur og spændende seværdigheder
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator
 • Restaurant
 • Hund

Hotellet

Bagenkop Kro har en fremragende beliggenhed tæt på marinaen og havet, i den charmerende havneby, Bagenkop, på Sydlangeland. Nyd et traditionelt kroophold med uformel hygge, god mad og masser af spændende oplevelser indenfor kort afstand.


Kroen tilbyder

Bagenkop ligger placeret på Langelands sydvestlige kyst, og er en yderst charmerende havneby, og et populært sommerhusområde. Kroen ligger midt i det herlige havnemiljø, bare nogle få skridt fra vandet og tilbyder en autentisk og indbydende kroatmosfære.

Lige i nærheden har I to gode badestrande, Ristinge Strand og Bukkemose Strand, beliggende henholdsvis på vestkysten og østkysten, flere lokale museer og naturligvis den smukke langelandske natur. Derudover er det oplagt at besøge Dovns Klint, Langelandsfortet og - hvis I er til golf - den smukke 18-huls bane ved Langelands Golfklub i Humble.

Hver morgen får I en god start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, som serveres i kroens hyggelige rammer. Om aftenen kan I nyde kroens overdådige fiskebuffet, med et stort udvalg af traditionelle fiskeretter.

Der er gratis parkering bag kroen, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Kroens værelser tilbyder moderne og behagelige rammer for opholdet, og de fleste af værelserne er indrettet i en separat bygning, en kort gåtur fra kroens hovedbygning.

Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed. Det er desuden muligt at tilføje op til to ekstra opredninger på dobbeltværelserne, og derudover er der mulighed for at opgradere til et værelse med terrasse.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge og TV.

Bemærk at

De fleste værelser ligger i separate bygninger rundt om kroen, og altså ikke i selve krobygningen. Alle værelser ligge i gåafstand fra selve kroen.

Bemærk venligst, at opholdet kun inkluderer slutrengøring, hvilket betyder at der er ikke vil blive redt senge eller skiftet håndklæder under opholdet.

Vis flere

Værd at se

 • Bagenkop (0.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Bagenkop på Sydlangeland og se Koldkrigsmuseum Langelandsfortet som bl.a. byder på bunkers, kanoner og spændende historier. Besøg Fiskeriets Hus på den smukke havn i Bagenkop og få et indblik i livet i Bagenkop op gennem tiden. Eller gå en dejlig tur i det skønne naturområde omkring Fredsbjerg. Stedet er velegnet til ferie i egen bil og der er også flere børnevenlige hoteller i området. Spørg hos Risskov Bilferie der har mange ferietilbud.

  Bagenkop
  Bagenkop byder blandt andet på en idyllisk havn og et museum om Den Kolde Krig.
 • Koldkrigsmuseum Langelandsfort (3.2 km)

  Tag på sommerferie eller vinterferie i Danmark og oplev en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller og tag på udforskning på Langeland med hele familien og lær mere om den kolde krig helt tæt på. Lær mere om, hvordan spionerne arbejdede under den kolde krig og om den militære trussel mod Danmark. Se det nødstudie, som Danmarks Radio skulle bruge i tilfælde af, at en 3. Verdenskrig var brudt ud. Tag en tur ind i den sidste aktive danske ubåd eller besøg fortets originale kanonbunkere og se en hel sektion af Berlinmuren, som i sin tid stod på Potsdamer Platz i Berlin. I hallerne er der udstillet et Draken og et MIG 23 koldkrigsfly og det er også muligt at komme helt tæt på en Panserjager M10 fra efterkrigstiden. Find et billigt hotelophold til hele familien i området hos Risskov Bilferie. 

  Koldkrigsmuseum Langelandsfort
  Et spændende museum, der fortæller en god historie. Bestemt et oplagt mål for hele familien.
 • Langeland (10.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og udforsk de mange smukke og spændende steder som gemmer sig rundt om i landet. Find en kroferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Langeland. Hvis cyklerne er kommet med, er det en ren fornøjelse at cykle rundt på Langeland. Der er nemlig et helt usædvanligt net af cykelstier, hvilket også gør cyklen til det foretrukne køretøj. Øen, der er omkring 52 km lang og 11 km bred byder på vidtstrakte naturområder med store sletter, søer og moser i den sydlige del af Langeland. Midt i disse smukke omgivelser løber der ca. 60 vilde heste rundt. De trives helt fantastisk i det naturlige habitat, året rundt og næsten helt uden indblanding fra mennesker. Hestene er af exmoor-racen og er noget af det tætteste, der i dag findes af den nu uddøde europæiske vildhest. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg det naturligt smukke Langeland og dens indbyggere. 

  Langeland
  Langeland har en pragtfuld natur.
 • Tranekær Slot (36.4 km)

  Slottet, der stammer fra Valdemar Sejrs tid, hører til blandt Danmarks mest imponerende og smukke slotte. Det blev oprindeligt opført som en forsvarsborg med tre meter tykke mure for at forhindre kanonkuglerne i at bryde igennem fæstningen. Desværre er slottet lukket for offentligheden, men lige overfor slottet ligger Tranekær Slotsmuseum, hvor der udstilles inventar fra slottet. Et besøg, der varmt kan anbefales og som giver et godt indtryk af slottets lange historie og de forskellige kunstneriske stilarter, som slottet har oplevet.

  Tranekær Slot
  Det er også muligt at gå en tur eller slappe lidt af i den smukke slotspark, som ligger
 • Medicinhaver (36.5 km)

  Lad sanserne lede Jer rundt i de fantastiske medicinhaver i Tranekær på Langeland. Haverne udgør en omfattende samling af buske, træer og planter, der har været brugt til medicinsk brug. Mange af planterne anvendes stadig i dag. De smukke haver er inddelt i forskellige temaer, såsom f.eks. åndedræt og kredsløb, nervesystem og bevægeapparat og sanseapparat. Tag på miniferie eller weekendophold på Langeland og tilbring en dejlig dag i de fantastiske medicinhaver, hvor især øjne og næse vil fryde sig.

  Medicinhaver
  De medicinska trädgårderna ligger söder om Tranekær slott i Langeland
 • Valdemars Slot (39.2 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
 • Naturama (44.3 km)

  Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åbnede helt tilbage i 1935. Her huses udstillinger i forskellige temaer såsom ”Havets Kæmper”, hvor I bl.a. kan se nogle imponerende hvalskeletter. Udstillingerne består primært af skeletter og udstoppede dyr, men I kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinde, røde myrer og forskellige hjulspindere som f.eks. korsedderkoppen.

  Naturama
  Naturama byder på imponerende hvalskeletter og udstoppede dyr.
 • Svendborg (45.0 km)

  Svendborg ligger på det sydlige Fyn og er en søfartsby med ca. 28.000 indbyggere. Svendborgs historie fører mere end 750 år tilbage i tiden og den historiske bymidte indbyder til slendreture igennem de smalle gader og hyggelige gårdmiljøer omgivet af bindingsværkshuse. Svendborg er den næststørste by på Fyn, efter Odense, og her finder I et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øen Tåsinge. Fra Svendborg Havn kan I tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, hvis I ønsker at besøge de små øer i Det Sydfynske Øhav. Svendborg er, gundet den gode beliggenhed ved havet, en anerkendt søfartsby, og der ligger stadig den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhed sin oprindelse i Svendborg, idet kaptajn Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 købte et brugt dampskib og dannede A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fik selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kendt over det meste af verden.

  Svendborg
  Besøg den charmerende havneby Svendborg og udforsk Det Sydfynske Øhav under Jeres ferie på Sydfyn
 • Egeskov Slot (62.1 km)

  Tag på kør-selv ferie i Danmark og oplev Europas bedst bevarede vandborg, opført i 1554. Egeskov Slot er, uden sammenligning, Fyns allerstørste turistattraktion. Det eventyrlige slot ligger omgivet af prægtige haver og dybe vandgrave, og er som taget ud af et eventyr. Se grevens fascinerende samling af sjældne biler og fly, kør på segway og far vild i Piet Heins kolossale labyrint bestående af bøgehække.

  Egeskov Slot
  Bliv en del af eventyret på Egeskov.
Vis flere

Kort

Bagenkop Kro
Østergade 15 5935 Bagenkop