Kør-selv Best Western Vrigstad Hotell & Konferens

Dansk | DKK

Best Western Vrigstad Värdshus

Kom tæt på Småland i Sverige, oplev den dejlige natur og seværdighederne

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • En af Smålands bedste morgenbuffeter, start dagen sundt
 • Start dagen med en svømmetur i hotellets udendørs pool
 • Tæt på High Chaparall og Astrid Lindgrens Verden
871,-
3~4 dage fra
869,-

Slap af med god mad i Småland

Halvpension i Småland

3 dage
Fra 869,- / spar op til 551,-
SPAR
4 dage
Fra 1.259,- / spar op til 871,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • Adgang til jacuzzi og sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Best Western Vrigstad Värdshus Hotell & Konferens er et hyggeligt og  velkendt hotel med god atmosfære og en rigtig dejlig beliggenhed i Smålands skove. Her bor I blandt de helt store attraktioner i Småland, nemlig High Chaparall og Astrid Lindgrens Verden, og der er heller ikke langt til Jönköping, Glasriket og Smålands elgparker, hvor I kan tage på elgsafari og komme tæt på de imponerende dyr i deres naturlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Best Western Vrigstad Hotell & Konferens har en rigtig smuk beliggende, midt i Småland og tæt på Sävsjö og flere dejlige landsbyer. Det moderne hotel har mange faciliteter, og en dejlig restaurant, der hver morgen servere en rigtig god morgenbuffet. Lige ved hotellet ligger restauranten Bulls Steakhouse, der både serverer frokost og aftensmad. Bulls Steakhouse er en konceptrestaurant, hvor råvarerne kommer fra forskellige gårde i Småland. Menuerne ændres efter alt efter sæsonen, men det er det smålandske køkken som danner rammerne omkring de udsøgte retter. Der er også en bar på hotellet, hvor I kan nyde en drink før I sætter jer til bords.

Hotellet huser også et hyggeligt afslapningsområde med udendørs swimmingpool og sauna. Den udendørs swimmingpoolen måler 5x10 meter og opvarmes til ca. 25 grader. Der er også liggestole, hvor I kan slappe af og nyde solen eller svale af i poolen, som er åben fra juni til september og er gratis for hotellets gæster. Hvis I kan lide at træne, har hotellet et samarbejde med Power Athletics Gym, som ligger kun 50 meter fra hotellet og der er fri adgang. I kan også leje cykler på hotellet, så hvorfor ikke lade bilen stå mens I tager på opdagelse i naturen på to hjul.

Der er gratis parkering på stedet og under dit ophold har du gratis trådløs internetadgang.

Værelser

Hotellet har 54 værelser, som alle er omkring 20 kvm og hvor de fleste er nyrenoverede. Værelserne er dekoreret i stil med omgivelserne i Småland og med møbler som stammer fra lokale leverandører. Alle værelser ligger på stueetagen og er omgivet af et grønt område. Enkelte af værelserne ligger også tæt på det dejlige poolområde. I kan vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser og det er muligt at få op til to ekstra opredninger i dobbeltværelserne. Alle værelser har eget badeværelse med hårtørrer, nye komfortable senge, 42" LED-TV, varmekedel, telefon og minibar. Der er også strygejern og strygebræt på de fleste værelser, ellers kan I låne det i receptionen. I kan også tage et kæledyr med på ferien og værelset mod et gebyr, men det skal forudbestilles.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

200 km fra
Göteborg, Sverige
210 km fra
Helsingborg, Sverige 
300 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Eksjö (52.8km)

Tag på en billig bilferie i Sverige, hvor I kan besøge Eksjö, som er en gammel skole- og regimentsby på det Smålandske Højland. Her kan I tage på et spændende besøg på Aschanska gården, som viser livet for en typisk bondefamilie i den sidste halvdel af 1800-tallet. Gården er så velbevaret, at man næsten kunne tro, at en af familien Aschans familiemedlemmer kunne træde igennem døren, hvornår det skulle være. Visitkort, menuer og invitationer vidner om en svunden tid.

Eksjö Museum er beliggende i centrum og her kan I besøge de 3 permanente udstillinger: Albert Engströms tegninger, militærhistorisk udstilling og byhistorisk udstilling. Desuden vises skiftende særudstillinger med moderne kunst. I museumshaven afvikles løbende koncerter og andre arrangementer. Hos Risskov Bilferie kan I bestille hotel eller et billigt weekendophold for hele familien. 

Kleva Gruva (55.6km)

Oplev den gamle mine i Vetlanda! Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien i eget tempo. Læg vejen forbi Kleva Gruva og tag turen ned gennem de lange mineskakter til undergrundens kølige indre og få et spændende og lærerigt indblik i Sveriges minedriftshistorie. Kleva Gruva blev anvendt i årene 1671-1920 hvor man først har brudt kobber og senere hen nikkel. I driftsperioden er minen er blevet lukket og genåbnet adskillige gange, idet metalpriserne gik op og ned, og minedriften kun kunne betale sig når prisen lå højt. Minen har siden 1991 været åben for turister, hvor man nu med hjelm og lygte kan gå på opdagelse i de gamle minegange. 

Skullaryd Elgpark (77.6km)

Tag på tour rundt i den flotte park, hvor I kan opleve elge og rensdyr. Parken har i sommerperioden flere daglige safariture rundt i parken, hvor I kommer tæt på "Kongen af Skoven" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Desuden finder I i parken også en café, som sælger diverse forfriskninger.

Klosteret i Varnhem (27.7km)

Tag på ferie i egen bil og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie. Især hvis turen bår til Varnhem i Vestergøtland, Sverige. Sverige er oplagt til en kør-selv ferie og har meget at byde på. Besøg klosteret i Varnhem, i den vestlige del af Billingen. Et idyllisk sted med frugtbar landsbrugsjord, masser af træer, klipper og frisk vand fra bjergene. Her besluttede cisterciensermunkene at slå sig ned og bygge et lille kloster, der stortrivedes i flere århundreder. I 1500-tallet i forbindelse med reformationen opgav munkene deres kloster og kirke. I 1600-tallet genopførte Magnus Gabriel del la Gardie kirken, og som følger er kirken i dag i god stand. Klosterbygningerne lod de dog forfalde og først i 1920erne begyndte man at udgrave de gamle ruiner. I kirken er der et lille museum med billeder og historier om klosterets storhedstid. Jan Guillous fiktive karakter Arn er født og opvokset i Varnhem, hvor han som barn var i Guds tjeneste på klosteret, og således kunne han tilegne sig kundskaber inden for sprog, filosofi og teologi, samt færdigheder i smedninger, sundhedspleje, landbrug og som byggetekniker. Tag på sommerferie eller vinterferie og nyd en kør-selv ferie med familien, i eget tempo til Vestergøtland.

Jönköping (55.9km)

På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

High Chaparral (59.9km)

High Chaparral er en temapark med det Vilde Vesten som hovedattraktionen. Parken ligger i Gnosjöregionen i Småland, mellem Gnosjö, Anderstorp og Värnamo. På High Chaparral er de besøgende selv en del af eventyret, og her venter der en masse spændende oplevelser, i et ægte scenarie fra det vilde vesten, med bisonokser, togvogne, diligencer, indianere og cowboys og guldvaskning.

Parken blev bygget af Bengt Erlandsson, også kendt som Big Bengt. Han voksede op i en landsby som var præget af udvandringen til USA som fandt sted i slutningen af det 18. og starten af det 19. århundrede. I 1956 besøgte Bengt USA i fire måneder, og i begyndelsen af 60-erne startede han opbygningen af et fort, der til en forveksling lignede dem han havde set i Staterne. I 1966 kunne den nyetablerede park åbne døren for publikum, og parken fik det samme navn som den populære TV-serie, High Chaparral, som lige var blevet vist på fjernsynet. Siden da har parken, som ligger på et 50 hektar stort område, med ca. 265 bygninger, været et populært turistmål især for børnefamilierne. 

Parken holder åbent fra slutningen af maj til slutningen af august samt visse helligdage. Husk derfor at tjekke åbningstiderne på parkens hjemmeside, hvis I har planer om at aflægge High Chaparral et besøg på jeres bilferie i Småland.

Astrid Lindgrens Verden (112km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og tag til det sydøstlige Sverige med hele familien. En af de helt store børneoplevelser der venter netop i det område, er et besøg i Astrid Lindgrens Verden. Her får I indblik i bl.a. Emil og Idas smukke verden. Der bliver spillet børneteater hele sommeren og der er masser af andre aktiviteter. Bestil hotel til en familieferie i Sverige og kør selv til Vimmerby og mød Pippi og alle de andre elskede figurer. Find børnevenlige hoteller til turen og kom afsted med manér. Find den perfekte familieferie hos Risskov Bilferie.

Julmarked i Jönköping (56.4km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

225,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

First Hotel Olofström

Naturferie i Blekinge

Blekinge

Inkl. halvpension

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

432,-
Kun
829,-

Vis kort

Flotte naturoplevelser i Sydsverige

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat