Miniferie i Vestjylland på Cabinn Esbjerg

Dansk | DKK

Cabinn Esbjerg

Budgetvenligt hotel med alletiders placering i Esbjerg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central beliggenhed i Esbjerg
 • Fantastisk pris
 • Gratis kaffe og te på værelserne
341,-
3~5 dage fra
719,-

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Esjberg

3 dage
Fra 719,- / spar op til 151,-
SPAR
4 dage
Fra 1.059,- / spar op til 246,-
SPAR
5 dage
Fra 1.399,- / spar op til 341,-
SPAR
* Pris pr. person i double room commodore

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Cabinn Esbjerg har en central beliggenhed mellem byens butikker og caféer, og tilbyder enkle og behagelige rammer for en bilferie, med herlig shopping og sightseeing og masser af forskellige oplevelser lige i nærheden.

Hotellet tilbyder

Dette hotel giver jer en simpel, men komfortabel base uden alt for meget ekstra svøb, hvilket gør det til et yderst budgetvenligt valg for en herlig miniferie i Esbjerg.

Der er masser at opleve, både i og udenfor byen, hvad enten I søger shopping-, kultur- eller naturoplevelser. Shop f.eks. løs i Vestjyllands største shoppingcenter, Broen Shopping, besøg Fiskeri- og Søfartsmuseet, slap af i byens grønne oase, Heerups Have, eller tag på udflugt til Fanø, hvor I kan opleve sælerne og den særlige ø-kultur. Det er muligt at leje cykler nær hotellet, så I let kommer rundt til alle byens seværdigheder.

Hver morgen kan I få den perfekte start på dagen med en god omgang morgenmad, som serveres i hotellets hyggelige omgivelser. Der serveres ikke aftensmad på hotellet, men i forbindelse med receptionen er der en lille café, som tilbyder et udvalg af forskellige snacks og drikkevarer, og indenfor kort afstand af hotellet finder I et stort udvalg af forskellige caféer og restauranter.

Der kan parkeres i hotellets gård mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 209 hyggelige værelser med fokus på komfort og funktionalitet. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning. Alle værelserne har eget bad og toilet, TV og elkedel med gratis kaffe og te.


Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 1
Single room standard er lyst og moderne indrettet med enkeltseng. Alle værelser har eget bad, toilet, kaffe/te-sæt, og TV.

Standard dobbeltværelse

1 / 1
Standard Double (den ene seng er en udtræksseng) er lyst og moderne indrettet. Alle værelser har eget bad, toilet, kaffe/te-sæt, og TV.

Double room Commodore

1 / 1
Double room Commodore - er lyst og moderne indrettet med dobbeltseng (enkelte værelser har adskilte senge). Alle værelser har eget bad, toilet, kaffe/te-sæt, og TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Esbjerg Kunstmuseum (0.7km)

Tag på en billig miniferie og besøg Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet afholder årligt mellem 5-7 særudstillinger af samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor de nye tendenser i nationalt og internationalt regi bliver luftet, især den nyere kunst fra de unge generationer.

På museet bliver de nye og anderledes idéer afprøvet og hele konceptet om en udstilling vendes på hovedet. Her bliver kunsten præsenteret forskelligt og sat i forbindelse med anderledes temaer som musikken og naturvidenskaben. Museet fungerer samtidigt som en slags kunsteksperimentarium, fyldt med oplevelser for både børn og voksne. En overrraskende tur, fyldt med tankevækkende oplevelser for hele familien. Nyd en billig weekendferie og tag hele familien med på ferien. 

Esbjerg Spa & Wellness (2.5km)

Trænger I til lidt afslapning, så er en wellnessferie i Esbjerg måske noget for jer. I det store spa- og wellness område, er der mulighed for at få slappet helt af og måske finde den indre ro. Der er soft, finsk og infrarød sauna samt saunagus, dampbad, spabade, kurbade, fodbade, isfontæne samt en oplevelsesbruser. Med i entréen er der inkluderet et håndklæde samt en badekåbe, og så er det vist bare med at få nydt de forskellige sundhedsbehandlinger eller kosmetologiske behandlinger samt det store udbud af kendte kurbadstraditioner. Hvad med en afstressende hotstone- og aromamassage? Vær god mod din hud og ikke mindst dig selv. I kan bestille hotel og wellness ophold hos Risskov Bilferie. 

Fiskeri- og Søfartsmuseet (2.9km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange spændende ting som ligger og venter rundt om hvert gadehjørne. Find et billigt weekendophold eller planlæg en sommerferie i Esbjerg hos Risskov Bilferie. Besøg Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, hvor der venter rigtigt mange både spændende oplevelser og interessante opdagelser. Museet omfatter også et stort saltvandsakvarium med hajer og fladfisk. Der er også et Sælarium, hvor I kan opleve sæler i deres rette element. De fodres kl. 11:00 og 14:30. Besøg også Frilandsudstillingen, der viser hvordan småhavne og skibsværfter så ud i tiden omkring 2. Verdenskrig. Der er brugt originale bygninger fra Esbjerg samt rekonstruktioner af huse, som tidligere har ligget på havnen eller langs kysten. På den maritime legeplads kan børnene lege mens forældre og bedsteforældre kan få hvilet fødderne. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Jylland med hele familien og i eget kør-selv tempo.

Fanø (9.5km)

Tag turen ud til det smukke Fanø, som er en del af øgruppen i Vadehavet, som også tæller Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan byde på en uovertruffen natur omgivet af skønne strande. Er heldet med på turen, er der også mulighed for måske at finde noget rav, som en sjælden gang imellem skylles ind med havstrømmene.

Tag også endelig turen ind til Nordby og besøg den spændende udstilling om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling.

I hovedgaden er der flere kunstgallerier og det er tydeligt, at kunsthåndværket er meget udpræget på øen. Der er også et pænt udvalg af caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyde en stille frokost med familien, omgivet af vand, og midt i en skøn natur? Fra Esbjerg tager det kun 12 minutter med FanøFærgen at sejle over til Fanø.

Varde Miniby (19.3km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse med hele familien. Find børnevenlige hoteller i eller tæt på Varde og besøg centrum af Varde by, mere nøjagtigt Arnbjergparken, som også er kendt for at lægge grund til verdens ældste og mest nøjagtige opførte miniatureby. Der er over 300 bygninger i miniudgave og det er som at besøge et lilleput Varde, hvor størrelsesforholdet er på 1:10 og hver bygning et kunstværk i sig selv. Alle bygningerne er tro kopier af de oprindelige, som de stod i 1860´erne. Der kommer stadigvæk nye bygninger til, og der arbejdes løbende på projekt Varde Miniby, som bestemt er en rigtig sjov oplevelse for familien, der skal til at kigge nedad for at få det hele med. Find den mest familievenlige bilferie hos Risskov Bilferie og få et kig på minibyen.

Ribe Domkirke (31.1km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Blåvand (35km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de smukke danske perler, spredt ud over en masse øer og selvfølgelig Jylland. Blåvand er en af oplevelserne der ligger og venter, og der er rigtig meget at både se og gøre i Blåvand, midt i naturen, tæt på stranden og Vesterhavet, og faktisk er udbuddet af oplevelser rigtig stort både til voksne og alle børnestørrelserne.

Tag familien under armen og læg vejen forbi Blåvand Badeland, som også har en drypstenshule, et soppebassin beregnet til de mindste, et stort svømmebassin, spabad og sauna. Så er der også fire vandrutsjebaner, prøv ´Det sorte hul´, hvis der er mod på det, vel at mærke.

Så er der også Blåvands Bolchekogeri, hvor der laves bolcher på opskrifter der går helt tilbage til 1864, eller hvad med en tur ud til strande og aflægge Tirpitz-stillingen et besøg. Også kendt som ´Batterie Vogelnest´, var denne stilling en del af Atlanterforsvaret, som tyskerne havde opført langs Nordsøens kyster.

Ikke mindre spændende er at gå foroverbøjet i strandkanten på jagt efter rav og her er Blåvand strand et rigtig godt sted at starte. Husk at efter en storm er chancerne for at finde havets guld større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

Vadehavscentret (41.3km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

Henne Strand (44.9km)

Den smukke og familievenlige Henne Strand ligger ved Vesterhavet og var i sin tid en vikingeby. Den lille bebyggelse har flere butikker og restauranter og er et skønt sted at tage på ferie i Danmark. Stranden er helt klart det store trækplaster. Skønne hvide sandstrande, lækre klitter og skov, og lidt nord for Henne Strand ligger Lyngbo Hede.

Nyd en varm dag på stranden i selskab med bølgernes brusen og solens stråler. Se den smukke solnedgang og lyset, der kastes ud over havet. Tag derefter turen ind til Henne by og nyd lidt at spise og drikke på en af byens caféer eller restauranter. Henne Strand er en oplagt destination for en billig badeferie i det vestjydske.

Julemarked i Ribe (31km)

December er en hel speciel måned i Ribe, hvor alle gaderne er pyntet op til jul. Det helt rigtige sted at komme i den rette stemning til julegaveindkøb. Gå en tur igennem de hyggelige gader i den gamle by, som er pyntet op med julelys og dekorationer, og slå jer ned på en af caféerne, hvor I kan få varmen med en kop kaffe eller kakao. Ribe i december er et oplagt sted at tilbringe en miniferie eller en lang weekend og få klaret en masse af julen's shopping. 

Besøg også julemarkedet i Ribe, der først og fremmest handler om ”Peters Jul”. Det klassiske eventyr om Peters Jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomsfortælling om hendes egen jul i Ribe. Hendes barndomshjem Porsborg er i dag omdannet til Ribe Turistbureau.

I Ribe er julemarkedet bygget op om Peters jul, og i byens brobelagte gader er det fra november og frem til jul muligt at gå rundt og nyde julestemningen i det eventyrlige julemarked som danner rammen om julens traditioner i Nordens ældste købstad.

Med en historie som kan spores tilbage til omkring år 700, hvor den første handelsplads blev anlagt, er der masser af historie i byen. Mange af de velbevarede bygninger og huse er i dag fredede, og danner sammen med Danmarks ældste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbage til 1496, og har siden 1709 fungeret som rådhus.

Julemarkedet i byen består af en række boder, hvor det er muligt at købe alt fra julekonfekt, til traditionelle klejner og honningkager, samt alverdens alternative hjemmelavede julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Oplev julen på den gamle Købmandsgård, som vil være fyldt med gammeldags julestemning. En tur rundt på købmandsgården er en oplevelse for alle sanser, hvor duftene fra alverdens julelækkerier spreder sig, samtidig med at det vil være muligt af få smagsprøver på konfekt, klejner og brændte mandler. Hvis dette ikke er nok julestemning, er det også muligt at se traditionel gammeldags håndværk, flettede julehjerter og andre juletraditioner.

Julemarked på Gram Slot (49km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu

Østjylland

Forkælelse i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

246,-
Fra kun
1.279,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat

Hotel Falken

Inkl. halvpension

Vestjylland

Besøg Vestjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Mini double room without dog

Sinatur Hotel Skarrildhus

Inkl. 2-retters menu

Midtjylland

Idyl på den jyske hede

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad m. husets specialiteter
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin før middagen
 • 1 x coffee to go

579,-
Fra kun
1.159,-

Vis kort

Omgivet af smuk natur syd for Herning

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat