Kør-selv til Cabinn Odense med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Cabinn Odense

Besøg det smukke Odense og bo på CABINN Odense Hotel

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk beliggenhed tæt på hovedbanegården i Odense
 • Der kan laves kaffe og the på værelserne
 • Receptionen åben i 24 timer
1.043,-
3~5 dage fra
589,-

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Tæt på det historiske distrikt

3 dage
Fra 789,- / spar op til 507,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 725,-
SPAR
5 dage
Fra 1.549,- / spar op til 1.043,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 2-course menu at Jensens Bøfhus
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Oplev Odense

3 dage
Fra 589,- / spar op til 311,-
SPAR
4 dage
Fra 1.019,- / spar op til 331,-
SPAR
5 dage
Fra 1.349,- / spar op til 451,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
Risskov Pakken

CABINN Odense Hotel ligger dejligt centralt i Odense og lige ved Odense hovedbanegård. Fra hotellet er der ikke langt til de mange seværdigheder som byen har at byde på. Start med at spadsere en tur rundt i den historiske bydel og oplev ved selvsyn den dejlige atmosfære som byen har.

Hotellet tilbyder

Den meget centrale placering af CABINN gør det til et rigtig godt sted at overnatte, når bilferien går til Odense. Hotellet er moderne indrettet og egner sig perfekt til kortere ophold.  Morgenmadscaféen ligger på øverste etage, hvor der også er en skøn udsigt over det centrale Odense. Der er morgenmadsbuffet på hverdage fra kl. 6.00 til 10.00 og mellem 7.00 og 10.30 i weekenderne.
Receptionen er døgnåben og skulle sulten eller tørsten melde sig kan der købes drikkevarer, frugt og snacks i receptionen. Der er gratis WiFi med god hastighed til hotellets gæster og i lobbyen er der også en gæstecomputer med internetadgang. Der er en parkeringskælder mod et ekstragebyr, men nedkørslen egner sig kun til små biler!
Fra hotellet er der ikke langt til H.C. Andersens Hus og Odense Zoo ligger kun ca. 15 minutters kørsel fra hotellet.

Værelser

Alle værelserne er opført i 2007 og der er 201 værelser med 482 sengepladser. Værelserne er inspireret af skibskahytter på Odense Cabinn og de har eget badeværelse med brusebad, elkedel og gratis te og kaffe. Risskov Bilferie har priser på enkelt og dobbeltværelser, også kaldt 'Commodore', som har 2 enkeltsenge på 80 x 200 cm.

Husk at værelserne skal forlades senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset er inspireret af skibskahytter med 2 twinsenge (80x200 cm) , eget brusebad/toilet, arbejdsbord, TV, elkedel , gratis te/kaffe og WiFi. Værelset er hotellets "Commodore" værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelset er inspireret af skibskahytter med 2 twinsenge (80x200 cm) , eget brusebad/toilet, arbejdsbord, TV, elkedel , gratis te/kaffe og WiFi. Værelset er hotellets "Commodore" værelser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Odense (1.2km)

Odense er en hyggelig by, midt på Fyn, med masser at byde på lige fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spændende oplevelse i Odense er et besøg i H.C. Andersens hus, som ligger i den gamle bydel. H.C. Andersens hus fungerer som et museum, og udstillingerne fortæller om digterens liv fra barndomsårene, som fattig skomagersøn, hans svære tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. I kan også tage hele familien med i Odense Zoo, besøge friluftsmuseet Den Fynske Landsby og meget mere.

Carl Nielsen Museum (0.4km)

Få en spændende tur gennem komponisten Carl Nielsen og hans hustru, billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsens liv. Se to fuldt rekonstruerede stuer fra de to kunstneres sidste hjem på Frederikholms Kanal med alt det originale inventar. Udstillingen er kronologisk, så I får hele historien fra start til slut. Derudover er museets åbningstider ofte tilpasset koncerterne ved Odense Symfoniorkester i Odense Koncerthus, og man har dermed gode muligheder for at forlænge oplevelsen.

Møntergården (0.5km)

Oplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, skønt beliggende i den gamle bydel. Her venter et væld af smukke og charmerende syn med smalle stræder, bindingsværkshuse, gårdrum og bygninger fra 1500-tallet og frem. Udstillingerne omfatter bl.a. en spændende fynsk fortolkning af danmarks –og verdenshistorien.

H.C. Andersens Hus (0.5km)

Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

Brandts Klædefabrik (1.2km)

Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

Odense Zoo (3.5km)

Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

Ditlevsdal Bison Farm (15.4km)

Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser. På udvalgte dage i løbet af året arrangeres der guidede ture på den nordfynske prærie, hvor I kan opleve de prægtige dyr helt tæt på. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide fortæller om dyrene, deres adfærd og sjove historier fra hverdagen.

Besøg gårdbutikken, som er åben torsdag til lørdag. Her kan I købe lækre bisonudskæringer med hjem. I den lille skov bag ved butikken ligger Indianerbanen, som byder på klatring og balancegang. Indianerbanen er tilgængelig i butikkens åbningstid.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Trinity Hotel

Moderne hotel ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

325,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Restaurant med udsigt til Lillebælt

Læs mere

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

500,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Ophold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

499,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Nyborg med udsigt til Storebælt

Læs mere