Kør-selv til Hotel Convent Garten Hotel & Restaurant med Risskov Bilferie

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

ConventGarten Hotel and Restaurant

Convent Garten Hotel & Restaurant har en god beliggenhed på kør-selv ferien i Tyskland

Sauna og afslappelsesområde
Dejlig restaurant med et varieret menukort
Skøn placering i rolige omgivelser
 • 70 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 120 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 240 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Det 4-stjernede hotel Convent Garten Hotel & Restaurant ligger i Rendsburg, på dansk Rendsborg, som igen ligger midt i Slesvig-Holsten, Tyskland ved Ejderen og Kielerkanalen. Fra hotellet er der også en dejlig udsigt til trafikken på Kielerkanalen. Hotellets centrale placering gør det også godt som udgangspunkt, når de omkringliggende seværdigheder og attraktioner skal opleves på jeres kør-selv ferie til hjertet af Slesvig-Holsten.

Hotellet tilbyder

Der serveres en skøn morgenbuffet på CoventGarten i deres Morgenmadsbistro, og hen under eftermiddage åbnes der op for varme drikke med kager. Om aftenen serverer Restaurant Achterdeck internationale specialiteter og de bedste regionale delikatesser fra Slesvig-Holstein. Køkkenet har en kreativ indgangsvinkel til menuerne og med en skøn udsigt over Kielerkanal, er I garanteret et dejligt og hyggeligt måltid mad.
Hotellet har også en sauna og afslapningsområde, hvor I kan hvile fødderne efter en lang dag i Rendsburg med museumsbesøg, restaurantbesøg, shopping og skønne spadsereture i den charmerende garnisonsby. Der er ikke langt til Eckernförde og Kiel Slut dagen af i hotellets bar, NOK, hvor I kan nyde en stille drink før sengetid.
Hotellet har gratis WiFi og byder på også på gratis parkering til sine gæster. Mellem april og oktober kan der også lejes cykler på hotellet.


Værelser

Samtlige værelser på CoventGarten har fladskærms-tv med kabel-TV, radio, et stort skrivebord og minibar samt en sikkerhedsboks og telefon. Alle værelserne har eget badeværelse med hårtørrer.  Værelserne er rummelige og praktisk indrettede og hotellet er velbesøgt året rundt på grund af sin dejlige beliggenhed.


Bemærk at

Børn i forældres seng op til 6 år har kun inkluderet morgenmad. En special børne menu kan tilkøbes på hotellet og betales lokalt.

Vis flere

Værd at se

 • Rendsburg (2.5 km)

  Lige midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Den spændende by har meget at byde på og egner sig godt til et familiebesøg. Den blå linje, som er en del af bybilledet, fører sine gæster på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre by forbi de mest interessante steder og bygninger i Rendsburg. Det tæller blandt andet Det Jødiske Museum i Dr. Bamberghus i Prinsessegade, der fortæller om jødernes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmer, en meget spændende udstilling, der tager sine besøgende på en social og kunsthistorisk rejse igennem de tyske jøders liv. Et andet stop på den blå linje er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget omkring 1330. Kirken præges af den barokke døbefont fra det 1700 århundrede, højalteret og kongelogen, tiltænkt Frederik 4. med meget flotte udskårne stole og selvfølgelig højalteret, der blev skabt i 1647 af Henning Clausen. Et andet stop på ruten er det gamle rådhus fra 1566, som kan besøges, dog kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebro.

  Rendsburg
  Rendsburg ligger ved Kielerkanalen.
 • Sejltur på Kielerkanalen (2.8 km)

  Tag med på sejltur på Kielerkanalen fra Rendsborg til Kiel og oplev Nordtyskland fra søsiden. Kielerkanalen løber tværs igennem Nordtyskland fra Kiel ved Østersøen til Brunsbüttel ved Nordsøen og bliver af samme grund også kaldet Nord-Ostsee-Kanal. Oplev den smukke natur og de store containerskibe og krydstogtskibe sejle forbi på den travle kanal. Imellem Rendsborg og Kiel kan I sejle med M/S Princess eller den over hundrede år gamle hjuldamper Freya. Det er muligt at købe forfriskninger ombord.

  Sejltur på Kielerkanalen
  Sejltur på Kielerkanalen fra Rendsborg til Kiel
 • Meerwasser-Wellenbad Eckernförde (26.2 km)

  Kan I lide spa, wellness og forkælelse så er en wellnessferie til Eckernförde i Nordtyskland måske noget for Jer. Eckernförde er i dag mest baseret på spa- og wellnessturisme og her ligger Meerwasser-Wellenbad Eckernförde der så bestemt fortjener et besøg - om det er med eller uden familien. Meerwasser-Wellenbad tilbyder et sandt samsurium af wellness-oplevelser med tyrkisk og finsk sauna, et sneværelse samt en saltgrotte og forskellige former for massage og selvfølgelig masser af vand, både klor- og saltvandsbassiner, samt aktiviteter til børnene. Et besøg på stedets bistro er heller ikke at fornægte sig, skulle sulten tage overhånd. Her serveres der både snacks og varme retter samt drikkevarer. Meerwasser-Wellenbad Eckernförde er derfor en oplagt destination på en billig bilferie i Tyskland. 

  Meerwasser-Wellenbad Eckernförde
  Meerwasser-Wellenbad Eckernförde i Tyskland.
 • Eckernförde (26.5 km)

  Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde. Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

  Eckernförde
  Slap af ved Østersøens klare vand, og lad op til endnu en dag fyldt med oplevelser.
 • Dannevirke (29.5 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsværk og fortidsminde. Det består af volde og mure og blev skabt og udbygget mellem år 600 og 1200. Værket skulle sikre rigets grænse mod syd og rakte tværs over Jylland mellem fjorden Slien og floden Trenen. Senest i krigen 1864 (2. Slesvigske Krig) fungerede Dannevirke som forsvarsværk, og fortidsmindet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøg det berømte Dannevirke, forsvarsværket brugt senest i krigen i 1864.
 • Gottorp Slot (30.0 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Slesvig (32.5 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Kiel (35.0 km)

  Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Kiel Zoologiske Museum (36.9 km)

  Find en billige familieferie til Slesvig-Holstein, og besøg endelig Kiel. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og bestem selv farten sydpå. En af de 'små' perler som byen gemmer på er Kiel Zoologiske Museum. Det er ét af Tysklands ældste naturhistoriske museer og huser unikke samlinger af høj videnskabelig og kulturel værdi. Faktisk stammer det helt tilbage fra 1600-tallet, men det var i løbet af 1800-tallet det virkelig udviklede sig til, at være et af de væsentligste zoologiske forskningsinstitutter i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og start med Slesvig-Holstein, som egner sig glimerende til en kør-selv ferie fyldt med oplevelser og sæt kursen mod Kiel.

  Kiel Zoologiske Museum
  Gå på opdagelse i det historiske Kiel Zoologiske Museum.
Vis flere

Kort

ConventGarten Hotel & Restaurant
38 Hindenburgstraße 38, 24768 Rendsburg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Deluxe dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat