Bilferie i Danmark til Dalby Hotel og Restaurant Bregnen

Dansk | DKK

Dalby Hotel og Restaurant Bregnen

Tag på miniferie i rolige omgivelser nær Sjællands mange seværdigheder.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Hyggeligt landhotel
 • Spis godt på Restaurant Bregnen
 • Oplevelser på Sjælland
481,-
3~4 dage fra
1.479,-

Smukke naturoplevelser

Sjællandsk landhotel

3 dage
Fra 1.479,- / spar op til 371,-
SPAR
4 dage
Fra 2.149,- / spar op til 481,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x 4-retters menu
 • Kaffe efter middagen
 • 1 x Kl. 17:00 velkomstdrink
Risskov Pakken

Dalby Hotel er et hyggeligt dansk landhotel beliggende i rolige og naturskønne omgivelser, nær Haslev på Sjælland. Her er der lagt op til en ferie i fredfyldte rammer, med udsøgte smagsoplevelser i Restaurant Bregnen og stor fokus på den personlige service under hele opholdet. Hotellet ligger omgivet af masser af dejlig natur og tilbyder korte afstande til både byer og seværdigheder. Der er altid hjælp at hente i receptionen, og I vil straks føle, at der bliver taget vare på Jer.

Hotellet tilbyder

Det charmerende landhotel ligger i rolige omgivelser centralt i det sydlige Sjælland. Her bydes I velkommen af det imødekommende personale som, fra start til slut, vil sørge for, at I føler Jer godt tilpas. Hotellet ligger midt i den skønne natur, godt og vel midt imellem Næstved og Køge, og tilbyder et alletiders udgangspunkt for, at opleve steder som f.eks. Stevns Klint, Gavnø Slot og Faxe Kalkbrud, ved Geomuseum Faxe. På hotellet kan I f.eks. nyde de rolige omgivelser i haven eller gå en tur i naturen og har I børn med på ferie, kan de hygge sig på legepladsen lige udenfor hotellet. Børnene vil desuden elske at komme en tur i BonBon-Land, som ligger mindre end 20 km. fra hotellet.

I den nydelige restaurant og steakhouse, Bregnen, serveres udsøgte retter baseret på sæsonens råvarer. Fra restaurantens hyggelige og stemningsfulde lokaler har I en dejlig udsigt mod den naturskønne have udenfor. Bregnen tilbyder en varieret á la carte menu hvor I både finder klassiske og kreative retter, samt børnevenlige menuer. Restauranten er åben Mandag - Lørdag kl. 17.30 - 21.00.

Det er også på restaurant Bregnen, at der serveres morgenmad. Stå op til en skøn morgenbuffet og få en god start på dagen i de hyggelige rammer. Morgenmaden er inkluderet i opholdet og serveres Tirsdag - Fredag kl. 06.00 - 09.00 samt Lørdag og Søndag kl 08.00 - 10.00. Bemærk venligst, at der ikke serveres morgenmad om Mandagen.

Der er gratis parkering direkte ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Dalby Hotel har 28 nydelige værelser som er indrettet i en skøn landlig stil, med dejlige lyse nuancer og komfortable møbler. Alle værelserne har eget badeværelse med bad og toilet samt hårtørrer, og er udstyret med behagelige senge, telefon og TV. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet. Værelset er indrettet i skøn landlig stil med dejlige lyse nuancer og komfortable møbler. Værelset er udstyret med telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med eget bad og toilet. Værelset er indrettet i skøn landlig stil med dejlige lyse nuancer og komfortable møbler. Værelset er udstyret med telefon og TV Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Faxe Kalkbrud (9.3km)

Faxe Kalkbrud er et unikt landskab, der strækker sig over et 2 km² stort område, og består af koralkalk, som er hele 63 millioner år gammelt. I området finder I også Geomuseum Faxe, hvor I kan få masser af spændende historie og gå på jagt efter fossiler i kalkbruddet.

Kjøge Mini-By (19km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange spændende seværdigheder som gemmer sig på Sjælland og nyd en familieferie i eget tempo. Læg vejen forbi Kjøge Mini-By, i Køge på Sjælland og oplev hvordan byen så ud i 1865, i et målestoksforhold 1:10. De mange søde huse er tro kopier af husene fra dengang, og nogle af dem vil man endda kunne genkende, hvis man går en tur gennem Køge By efterfølgende. I Mini-Byen kan I besøge de aktive værksteder hvor de dygtige og engagerede frivillige medarbejdere sidder og bygger, maler, reparerer og retter til, og I vil med egne øjne se, hvordan bygningerne bliver til. I December 2016 var projektet med Kjøge Mini-By nået halvvejs med 532 bygninger af målet på ca. 1000. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og 

BonBon-Land (17.1km)

Tag på bilferie i Danmark og kør med hele familien til BonBon-Land nær Holmegaard ikke langt fra Næstved. Her kan alle i familien få en sjov dag.

Der er forlystelser til enhver smag. En tur i Mågeklatterne, Hundeprutte-rutschebanen eller hvad I nu lige er til, så skal I nok få det sjovt. Om sommeren har Pelle-piratsprøjt åbent, hvor den indre vandhund kan slippes løs. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie med hele familien i Danmark.

Vikingeborgen Borgring (22.5km)

I den dejlige middelalderby Køge kan i bl.a. besøge Vikingeborgen Borgring, som sensationelt blev opdaget ved en arkæologisk udgravning i 2014. Det arkæologiske arbejde er langt fra slut, og besøgende får en enestående mulighed for, at komme på rundvisning med arkæologerne og følge det spændende arbejde med at afdække mysteriet bag ringborgene.

Fuglereservat Ølsemagle Revle (27.2km)

Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge, er perfekt for for naturelskere og fugleinteresserede. Reservatet er yderst rigt på især vadefuglearter. Der ligger også et udkigstårn, hvorfra besøgende kan få et bedre udsyn.

Næstved (25.4km)

Næstved er en spændende handelsby på Sydsjælland. Byen var et religiøst centrum i middelalderen og der blev bygget adskillige klostre. I dag er byens vartegn Sct. Peders Kirke, som blev bygget i slutningen af 1200-tallet. Den dag i dag er der også mange spændende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storcenter, der har mere end 60 butikker.

Rødvig Strand (27km)

Kan I lide at gå lange ture ved vandet, så kan Rødvig Strand anbefaleles. Nyd den beroligende brusen fra havet og det knitrende sand under fødderne om sommeren. Gå eventuelt ind til Rødvig Lystbådehavn og spis en god frokost og nyd den maritime stemning.

Stevns Klint (31.2km)

Oplev Stevns Klint, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Dette smukke og ganske unikke område er stedet, hvor forskere fandt ud af, hvorfor dinosaurerne og halvdelen af Verdens dyrearter blev udslettet for 66 millioner år siden, da Jorden ramtes af en asteroide. Den stejle kystklint er omkring 17 km. lang og byder på en 21 km. vandrerute, kendt som ”Trampestien”, der bl.a. går igennem Boesdal Kalkbrud.

Gavnø Slot (31km)

Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

København (61.5km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Sorø

Inkl. 2-retters menu

Vestsjælland

Ferie på Midtsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

224,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Ferie under Danmarks største stråtag

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere