Limfjorden

I Nordjylland ligger Limfjorden, der snor sig hele vejen fra Thisted i Thy og til Halspå. Den omkringliggende natur og de hyggelige byer rundt om fjorden gør det til et af Danmarks smukkeste steder at besøge. Øerne Egholm, Mors og Livø, der alle er placeret midt i fjorden, er alle et besøg værd, mens byer som Gjøl, Nibe, eller Hvalpsund også kan anbefales til en kør-selv-ferie.

Limfjorden strækker sig over et areal på 1700 kvm., og adskiller Thy og Vendsyssel fra det øvrige Jylland. Det er muligt at krydse fjorden ved Aalborg gennem Limfjordstunnellen eller Limfjordsbroen, mens cyklister kan tage cykel- og gangbroen Kulturbroen i brug.

Der er masser af aktiviteter og udflugtsmål langs limfjorden, hvis du ønsker en hyggelig ferie med familien. Blandt de mest kendte kan nævnes Jesperhus Blomsterpark på Mors, Dueholm Kloster i Nykøbing Mors, Limfjordsmuseet i Løgstør eller Aalborg Zoo i Aalborg.

Du kan også tage på jagt efter blåmuslinger, østers og andre skaldyr i området. Limfjorden er nemlig kendt for at have nogle af verdens bedste skaldyr. Det har de også taget til sig på Mors, hvor du i juni hvert år kan opleve Skaldyrsfestivalen, mens Østers- og muslingepremieren ligger i oktober.

Historiens vingesus kan også mærkes året rundt i fjorden, der tidligere var et vigtigt område for småskibssejlads. Hvert år i uge 47 afholdes eksempelvis Nordens største træskibssejlads, Limfjorden Rundt, hvor 65 gamle træskibe samles for at kæmpe om de bedste placeringer.

Læs mere ...
7
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.