Allinge

Se bedårende Allinge og book et hotel gennem Risskov Bilferie. Byen er en lille købstad med 1.500 indbyggere bygget op omkring sin prægtige havn fra 1800-tallet med små lystbåde og omkranset af billedskønne, bornholmske klipper. Byen var indtil for få årtier siden en traditionel fiskerby, men er i dag et populært turistmål med besøgende fra hele Europa og særligt Skandinavien.

Ud over den smukke havn byder byen på nydelige brostensbelagte gader og gamle træhuse fra 1700- og 1800-tallet samt gode restauranter, røgerier og lokale kunsthåndværker spredt ud over det meste af byen.

Fra Allinge kan I tage en smuttur til Hammershus, Nordeuropas største middelalderfæstningsværk opført i 1200-tallet. Den smukke slotsruin er konstrueret på en klippe 75 meter over havet, og herfra er der en betagende udsigt over Østersøen. I midten af fæstningen er selve slottet og omkring slottet en 750 meter lang stenvold. Hammershus er med tiden blevet et dansk nationalikon og er portrætteret på mange malerier, mest berømt er Anton Eduard Kieldrups maleri fra 1849, der er udstillet på Bornholms Kunstmuseum. Da den svenske hær prøvede at generobre Bornholm startede hæren deres togt med at erobre Hammershus, men de blev hurtigt slået tilbage af et oprør blandt øens beboere. I det hele taget er Allinge et område med spændene historier, f.eks. holdte Peter den Store og den russiske hær til i byen i nogle dage i forbindelse med sine krige mod Sverige i begyndelsen af 1700-tallet.

Om sommeren kan I fra Allinge sejle videre på en dagstur til Christiansø, Danmarks østligste bastion og stadig officielt ejet af det danske forsvar. Øen har 83 faste indbyggere, men besøges af mere end 50.000 turister hvert år. Øen besøges især for sine gamle fæstningsanlæg, smukke havn og traditionelle granithuse.

Årets største begivenhed i Allinge er Folkemødet, der har været afholdt siden 2011. Her samles politikere, meningsdannere og interesseorganisationer fra hele landet for at debattere politik, samfund og kultur med de mange besøgende. En anden stor begivenhed i byen er Allinge Jazzfestival, der afholdes i uge 28, og som har været afholdt i byen siden 1990erne med bands fra hele Europa.

Hvad venter I på? Besøg Allinge og book et hotel gennem Risskov Bilferie til en snusfornuftig pris. 

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.