Hundested

Har I lyst til en Kør-bil ferie i det lyse Nordsjælland med de mange strande, museer og slotte, så er Hundested et rigtigt godt udgangspunkt.

Hundested er en havneby placeret på halvøen Halsnæs. Det er en mindre by fyldt med charme og personlighed. Den er nem at komme til med egen bil eller med tog.

Det er en ren fornøjelse at spadsere på eventyr i havnebyens snævre gader, hvor kunst og fantastisk håndværk popper op fra de mest uventede steder.

Tøffer I ned til havnen for at nyde udsigten, vil I blive mødt af den salte hav luft, der blander sig med den friske duft af friskfanget fisk, som lige er blevet losset fra de små fiskekuttere der ligger til.

Har I børn med vil de hurtigt befinde sig på kajen med spand, snor og net. Her kan der nemlig fanges krabber. Noget som de små dyrker i stor stil og med fuld entusiasme og iver.Dette er det perfekte sted at holde pause, imens den livlige lyd af latter står i kontrast til bølgernes rolige skvulpen.

Er I til sandskulpturer, så kan I komme til sandskulpturfestivalen, hvor I kan gå rundt imellem de mest fantastiske skulpturer.

Er I til skibe og dansk havne miljø, så pak bilen og kom af sted. Det er nemlig ikke uden grund, at Hundested havn er et ydet besøgssted for mange lystsejlere. Her tager de til for at nyde fornemmelsen af en rigtig dansk havn og for at vise deres fine både frem. Det betyder, at havnen til tider kan være et utroligt fornøjeligt sted med masser af tilrejsende.

Og går I her en sommerdag under den varme sol med en is i hånden, vil I hurtigt komme i snak med de mange kaptajner, der ynder at nyde en kold øl eller en glad hvidvind på dækket.

Er I til eventyr og spænding, så bør I besøge Knud Rasmussens Hus.

I kan finde dette specielle hus det fantastiske skanseområde lidt nordøst for Hundested havnHer vil I få indblik i livet for Danmarks berømte polarforsker, der fra netop dette hus planlagde sine utrolige ekspeditioner, der gik så langt som til Grønland og Arktisk. Huset er et usædvanligt finurligt hus, der passer til en usædvanligt mand.

Og skulle I få lyst til at se på butikker, så er Hillerød kun 34 km væk.

Denne Nordsjællandske by er helt sikkert en by, der er værd at besøge. Det er en mellemstore by med en fantastisk gågade med et stort udvalg af butikker og et storcenter, hvor I vil få rig mulighed for at fylde bagagerummet.Men byen kan andet end at være et godt sted at shoppe. Byen er nemlig en utrolig smuk by der rummer alt det gode en nordsjællandsk by har at byde på. Og det er ikke uden grund, at denne by tiltrækker turister fra hele verden.

Her vil I kunne se det utrolig smukke og enorme store Frederiksborg slot blev bygget i 1560 af Frederik II for senere at blive revet ned og bygget op på ny af Christian IX.

Dette blev bygget med formålet at styrke Christians IX´s plads som en af Europas mægtigste monarker. Af denne grund vil I kunne bruge time efter time på at studere dette smukke byggeri, som er fyldt med dekorative elementer. Her kan nævnes det storslåede Neptunspringvang og kongefløjens marmorgalleri. Det er en helt ubeskrivelig oplevelse at gå rundt i disse kæmpe sale, hvor kongerne af Danmark har haft deres gang.På slottets bagside ligger den fantastiske Barokhave, som er et storslået symmetrisk kunstværk.

Er I blevet grebet af det smukke Frederiksborgslot, så kan her også nævnes Kronborg og Fredensborg slot samt Esrum Kloster. Alt sammen en smuk del af denne nordsjællandske kultursjæl og i god kørsel afstand fra Hundested.

Og så kan man selvfølgelig ikke tale om Nordsjælland uden at nævne det trendie Louisiana museum for moderne kunst. Her vil I få en kulturel oplevelse, der rummer både moderne værker og storslået natur.

Hundested er altså den perfekte kør selvferie til dem, der gerne vil kombinere både natur, kultur og shopping. 

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.