Amsterdam

Oplev Nordens Venedig i Amsterdam på din næste kør-selv ferie.

Byen Amsterdam er en ganske særlig by at holde ferie i. Den minder i sin arkitektur meget om den italienske by Venedig med sine smukke kanaler og broer, der på smukkeste vis bringer byen sammen. Nyd en gåtur langs kanalerne og betragt de smukke gamle huse samt sprudlende caféliv – for caféer er der masser af. Især omkring Dam-pladsen i centrum er der masser af liv og butikker, så parkér bilen og nyd det summende liv. Hvis man gerne vil se mere af byen, men fra en anden vinkel, er der ligeledes masser af bådture på kanalerne, så hop på en af de mange muligheder og nyd en yderst afslappende form for sightseeing.

I centrum ligger også Heineken Museet, som er det oprindelige bryggeri fra 1864. Her kan man komme ind og høre om bryggeriets historie, få rundvisninger og smage på øllet. Man kan også se de originale øl haller med kobbertanke fyldt med Heinekens øl og så er museet et sjovt indspark på ferien, da de ansatte i den grad tager det hele med et glimt i øjet. Bestil dog billetter i god tid for at undgå den lange kø udenfor.

Man kan næsten ikke sige Amsterdam uden at sige Red Light District. Om man er for prostitution eller ej, er dette område en sand oplevelse og noget, der kan holde samtalen kørende på ferien. Området er nemlig kendt for sine åbenlyse og lovlige vinduesbordeller, sexbutikker og hashcaféer. Det der gør stedet ekstra særligt er denne afslappethed omkring det skæve og anderledes. Så gå en tur i området og få en oplevelse som aldrig før. 

En anden velbesøgt turistattraktion er Anne Franks Hus ved Prinsengracht-kanal. Det var i det hus hun gemte sig med sin familie og fire andre jøder fra nazisterne under Anden Verdenskrig og heri hun nedfældede de tanker hun havde i sin berømte dagbog. Her kan man gå rundt og få et tankevækkende indblik i deres liv som fanger i eget hjem.

Hvis man er kunstinteresseret er det oplagt at besøge Van Gogh - Museet, som er kendt for at have verdens største samling af Van Goghs malerier og som i øvrigt er en af de mest besøgte turistattraktioner i Amsterdam. Her får man både et indblik i kunstnerens liv og selvfølgelig er der også rig mulighed for, i ro og mag, at betragte den store udstilling af alle hans værker i kronologisk rækkefølge.

Når tiden melder sig til en pause fra bylivet er Vondelpark i Amsterdam et fantastisk sted at tage til. Det er den mest berømte park i hele Holland og har omkring 10 millioner gæster hvert år. Der er plads til alle uanset om man er turist eller beboer i området. Om man lufter hund, løber sig en tur, holder picnic eller deltager i en af de mange gratis open air koncerter, der afholdes.

Hvis der er noget Holland er kendt for, så er det tulipaner. Så hvis man har grønne fingre og gerne vil opleve disse smukke blomster i fuld flor som aldrig set før, så tag en tur til Keukenhof – gerne i foråret - og oplev verdens største blomsterhave. Der er et væld af forskellige sorter, farver og måder, hvorpå de er sat sammen for netop at skabe den helt rigtige wow-effekt. Med omkring 800 forskellige sorter er dette ikke noget problem. I parken kan man også komme til tulipan-shows og andre udstillinger samt aktiviteter for alle. 

Læs mere ...
6
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.