Gudbrandsdalen

Gudbrandsdalen er en af de største dale i Østnorge med store skovområder, fjelde og marker. I området finder I syv nationalparker, der er ideelle til udflugter på cykel eller til fods. Besøg også Lillehammer, som er et af Norges ældste vintersportssteder omkranset af gode skianlæg.

Byen Vinstra ligger midt i Gudbrandsdalen lige midt mellem Oslo og Trondheim. Peer Gynt blev skrevet i Vinstra, og det var her Henrik Ibsen i 1862 fandt inspiration til sit storværk om Peer Gynt. Hvert år i august bliver teaterstykket "Peer Gynt" opført på udendørsscenen ved Glåvatnet.

I den nordlige del af Gudbrandsdalen ligger Jotunheim Nationalpark. Nationalparken er det perfekte udgangspunkt for jer, som ønsker en aktiv ferie. Her finder I nogle af verdens smukkeste udsigter. I kan også prøve rafting i Sjoa eller vandre op på Nordeuropas højeste bjerg, Galdhøpiggen. I Gudbrandsdalen finder I også små byer med rig kultur og gamle traditioner. I må heller ikke gå glip af seværdigheder som Lom Stavkirke og Norsk Fjeldmuseum.

Tag også turen til Norges ældste nationalpark, Rondane Nationalpark, som byder på vildmark og høje fjeldtoppe kombineret med heder og sletter. Nationalparken består af tre markerede fjeldgrupper, som alle ligger over 2000 meter over havet. Nede i en dyb kløft ligger Rondfloden, som skærer sig smukt ind mellem fjeldene.

Læs mere ...
5
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.