Schwarzwald

I det sydlige Tyskland findes det yndede turistområde, Schwarzwald. Schwarzwald er et bjergrigt skovområde, der imponerer med grønne enge, skove og bakker så langt øjet rækker. Området er dog også kendt for sine mange mineralholdige kilder, så derfor har Schwarzwald også i mange år været et populært kurområde i Tyskland. Området er ideelt til en aktiv ferie eller en familieferie både som sommerferie og vinterferie.

Ved Schwarzwald kan man tage udflugter til f.eks. Freiburg im Breisgau, som ligger i udkanten af skoven. Her kan man nyde øl fra det lokale bryggeri eller tage svævebanen op ad det nærliggende bjerg. Byen har også en spændende historie og et af landets ældste universiteter samt en stor domkirke. Det tyske skovområde er et ideelt rejsemål, hvis man godt kan lide at vandre, for her er mange velmarkerede vandrestier i den store naturpark.

I Schwarzwald dyrkes der også meget vin, i sær på de vestlige bjergskråninger. Her er det derfor muligt, at få god, tysk vin, og vinmarkerne præger i høj grad området. Besøg også udendørsmuseet Vogtsbauernhof, som viser livet i området omkring 1600-tallet. En anden interessant seværdighed er Det Tyske Urmuseum, som ligger i Furtwangen og er et spændende historisk center om urmageri. Lad din kør-selv ferie gå til Schwarzwald og lad Risskov Bilferie finde hotellet til dig.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.