Wismar

Pak bilen og tag på bilferie til den hyggelige havneby Wismar.

Tag på kør-selv ferie til Wismar. Den gamle hansestad har en dejlig beliggenhed ved Østersøen og kan tilbyde en spændende historie, fine bygninger og et charmerende havneområde. Ferien kan byde på noget for hele familien i Wismar, der har et stort udvalg af oplevelser og seværdigheder både i selve byen og i omegnen.

Både den historiske bykerne samt den gamle middelalderhavn er stort set intakte og I bør opleve Wismar i eget tempo og slentre rundt i de historiske stræder. Så langt I kan se præges Wismars gader af de mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv og når den gamle by skal opleves, så kan I starte lige i centrum, hvor I finder den store markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række fine, gamle bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder kan I opleve udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden. I kan holde pause ved markedspladsen og nyde en forfriskning på en af caféerne.

I den smukke gamle by finder I også fine shoppingmuligheder, så den shoppingglade har rig mulighed for at fylde bagagerummet. Byen har større shoppingcentre, men den bedste shoppingoplevelse finder I i de små gader som f.eks. Krämerstraße, hvor I kan slentre rundt og kigge på de fine bygninger og udforske de små specialbutikker.

Slentreturen gennem de mange historiske stræder og blandt utallige historiske bygninger, kan I kombinere med den unikke charme i den gamle havn. Den gamle havn er en fin oplevelse, hvor I kan suge til jer af stemningen og måske købe frokosten direkte fra en af kutterne. Ved havnen kan I desuden tage på havnerundfart. Det er skønt at nyde udsigten til Wismar fra vandet.

Fra Wismar havn kan I også sejle til den lille ø Poel, der er en lille perle i Østersøen. Poel er en af Tysklands ti største øer og her venter jer bl.a. næsten 15 km. sandstrand, dejlige grønne oplevelser samt små idylliske byer. På øen finder I desuden flere små attraktioner, hvor det helt store vartegn er Leuchtturm Timmendorfer Strand, som står på øens vestkyst. Læs mere om færgetiderne på Adler-Schiffes hjemmeside.

I kort køreafstand fra Wismar finder I Wonnemar Vandland, hvis mere end 15.000 m2 er pakket med sjove lege for både voksne og børn. Vandlandet har en kæmpe rutsjebane, vandkanoner og et piratskib, så børnene kan boltre sig i vandet. De voksne kan holde helt fri og nyde forskellige former for spa og wellness og flere termalbade med både saunaer og mulighed for vandmassage. Ren nydelse for kroppen for alle aldre og størrelser.

En god kør selv ferie byder selvfølgelig også på smukke naturoplevelser og dem kan I finde utallige af ved Østersøkysten. Når I holder ferie i egen bil har I alle muligheder for at opleve mere end bare Wismar. Byens beliggenhed ved Østersøen indbyder til en køretur langs kysten. Her finder I andre hyggelige hansestæder som Lübeck, Kiel og Rostock med masser af kulturelle oplevelser, samt små traditionelle badebyer, der indbyder til ren afslapning.

Lad Risskov Bilferie tage jer med på den perfekte kør selv ferie til Wismar og lad Mecklenburg-Vorpommern betage jer med et væld af oplevelser. 

Læs mere ...
2
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.