Bilferie til Dr. Holms Hotel

Dansk | DKK

Dr. Holms Hotel

Oplev det charmerende hotel med wellnessafdeling i populære Geilo

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historiske hotel både til vinterferie og sommerferie
 • Spa med pool, jacuzzi, sauna og dampbad
 • Lækker restaurant med fransk køkken
458,-
3~5 dage fra
1.399,-

Miniferie i Geilo

Afslapning og velvære

3 dage
Kun 1.399,- / spar op til 180,-
SPAR
4 dage
Kun 2.089,- / spar op til 279,-
SPAR
5 dage
Kun 2.699,- / spar op til 458,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dr. Holms Hotel er i sig selv et besøg værd, uanset om I rejser på en skiferie med en gruppe venner eller planlægger en romantisk ferie for to. Dette smukke hotel ligger på toppen af Hallingdal, mere specifikt i Geilo ved Bergensbanen. Her tjekker I ind halvvejs mellem Bergen og Oslo.

Hotellet tilbyder

Dette historiske hotel åbnede sine døre for første gang i 1909, da Dr. Ingebrigt Christian Holm så muligheden for at byde sine patienter på frisk norsk fjeldluft som behandling og rekreation. Siden da har mange berømte gæster besøgt hotellet og nydt godt af gæstfriheden på Dr. Holms Hotel. Under hans tid var Knut Hamsun og Sonja Henie blandt de faste gæster, og mange af de norske skihelte holder ferie her.

Hotellet tilbyder en lys og lækker spa på hele 1000 m2, med pool, jacuzzi (indendørs og udendørs), tyrkisk dampbad og sauna. Her er også Nordens eneste Elemis spa. Fra poolen har I udsigt til det smukke landskab udenfor. Der er også en bowlingbane på Dr. Holms Hotel, noget der er trækplaster for mange af hotellets yngste gæster. 

Hotellets bar nummer et, er nok den legendariske "Skibaren" med afterski om vinteren og en hyggelig atmosfære resten af året.  

Hotellets ærefulde "Dr. Holms Restaurant" er et godt sted at slå sig ned for en lang og hyggelig aften. Her kan I nyde middagen omgivet af kunst på væggene, hvilket er med til at danne en god ramme til en aften med gode venner. I "Dr. Holms Restaurant" serveres også morgenmad og frokost. 

Værelser

Alle værelser har eget badeværelse med brusebad eller badekar. Alle værelser er udstyret med kabel-tv, trådløst netværk og køleskab. Hotellet blev renoveret i 2018.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Moderne værelser med en hyggelig atmosfære. Værelserne er smagfuldt indrettede med behagelige senge, eget badeværelse og bruser samt et lille opholdsområde. Efter en travl og oplevelsesrig dag i bjergene er der brug for et komfortabelt sted at hvile ud. Alle enkeltværelserne blev renoveret i foråret 2018.

Dobbeltværelse

1 / 1
Intime værelser med en moderne indretning. Behagelige senge, en separat opholdsstue samt badeværelse og brusebad – alt det, der skal til, for at I kan få jer et behageligt ophold i bjergene.

Suite

1 / 1
Suiten på Dr. Holms emmer af historie og har samtidig en dejlig varm atmosfære. Suiten har været vært for kongelige gæster, skuespillere og forfattere fra hele verden. Der er et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng til to, badeværelse og brusebad samt en rummelig stue. Suiten har fransk altan og panoramaudsigt over Geilo. Suiten blev renoveret i 2019, men både noget af kunsten og enkelte møbler er bibeholdt fra 1909.

Superior værelse

1 / 1
Rummelige og flotte værelser med plads til hele familien. Behagelige senge, et opholdsområde og et dejligt badeværelse. Nogle af værelserne har også badekar – og så er alt ellers klart til en hyggelig hoteloplevelse med familien. Superior er velegnet til to voksne og to børn.

Familieværelse

1 / 2
Familieværelserne har alle de faciliteter, som et hyggeligt hotelværelse skal have – dejlige senge, badeværelse og brusebad samt en separat opholdsstue. Familieværelserne ligger i hotellets nordlige fløj og er beskyttet mod støj. Her kan I slappe af sammen med familien efter en lang dag i bjergene. Mange af værelserne har forbindelse til hinanden, og I kan også have hunden med på ferien.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

240 km fra
Bergen, Norge
250 km fra
Larvik, Norge
360 km fra
Stavanger, Norge
400 km fra
Kristianssand, Norge
525 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
825 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Slaatta Skicenter (0.7km)

Slaatta Skicenter er en del af Geilo Skiheiser og det er et must hvis I besøger Geilo om vinteren. Byen har en lang tradition for langrend, slalom og snowboard og mange besøgende rejser dertil netop af den grund. I kan melde jer til på Geilo skiskolen, hvis I vil finpudse lidt på jeres færdigheder eller tage på udflugt med hundeslæde, hvis I har lyst til at prøve noget helt nyt. Slaatta Skicenter har også en hyggelig cafe med det passende traditionsrige navn Slaatta Stugu Kafe.

Geilo Sommerpark (4.6km)

I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer have det sjovt!

I Geilo sommerpark er der en sjov og udfordrende cykelpark. Her kan man også leje en cykel, da sommerparken har Geilos største cykeludlejning. Cykelparken har også et roligt børneområde. I sommerparken kan I også svinge jer, balancere, klatre og hænge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens café kan I nyde varme og kolde drikkevarer, lette frokoster og kaffe.

Sommerparken er åben sommer og efterår. I sommerparken kan I få information og tips om vandreture, cykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

Rafting på Numedalslågen (26.7km)

Rafting er en oplevelse, I bare må prøve! Her får I udfordret jer selv til en superspændende oplevelse med masser spænding. Her er garanti for sug i maven, vandprøjt i ansigtet og store smil. Der er flere forskellige typer raftingture, lige fra rolige familieture til ekstremture.

Dagali, som ligger ved Geilo, er verdenskendt i padlermiljøet for sine fantastiske muligheder indenfor denne vandsport, som har foregået her siden 1989. Dagalifallene, som er den øvre del af Numedalslågen, er en af Europas bedste elvestrækninger til rafting. Turen er teknisk krævende, hvilket betyder, at der sker noget hele tiden og I må arbejde godt sammen. Turen er udfordrende og morsom for deltagerne hele vejen. Der er naturligvis en erfaren guide med i hver båd.

Tag badetøj og håndklæder med. I kan låne våddragt, sko og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

Slædehunde i Dagali (26.3km)

Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda.

Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

Dokken Fjellgard (33.4km)

Dokken Fjellgard ligger i byen Sudndalen i Hol og fungerer som et friluftsmuseum, som viser, hvordan gårdene så ud i 1700- og 1800 tallet i det øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består af 8 bygninger, der er indrettet, som i gamle dage. Friluftsmuseet indgår som en del af Hol Bygdemuseum.

Langedrag Naturpark (51.2km)

Find en familieferie med billige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og kør-selv på sommerferie eller vinterferie i Norge. Læg vejen forbi Eventyrgården Langedrag Naturpark. Her kan I opleve vilde og tamme dyr på nært hold. Vær med til at fodre elge og rensdyr, hils på søde nordbaggere og se alle de søde kaniner. Måske tør du også bevæge ind i ulvegården?

Langedrag Naturpark holder åben hele året. Alle dage fra: kl. 10:00 - 18:00. Find kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og nyd en billig familieferie i eget tempo.

Julemarked i Geilo (2.6km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas sodavand
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

492,-
Kun
779,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Thon Hotel Hallingdal

Tæt på flot natur i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet

368,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Hallingdal - midt imellem Gol og Geilo

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 150.612kr per nat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 346.5kr per nat