Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dr. Holms Hotel AS

Charmerende hotel med wellnessafdeling i populære Geilo.

 • 800 km fra Øresundsbroen
 • 525 km fra Göteborg, Sverige
 • 725 km fra Helsingborg, Sverige
 • 250 km fra Larvik, Norge
 • 400 km fra Kristianssand, Norge
 • 360 km fra Stavanger, Norge
 • 240 km fra Bergen, Norge
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool

Hotellet

Dr. Holms Hotel er i sig selv et besøg værd, uanset om I rejser på en skiferie med en gruppe venner eller planlægger en romantisk ferie for to. Dette smukke hotel ligger på toppen af Hallingdal, mere specifikt i Geilo ved Bergensbanen. Her tjekker I ind halvvejs mellem Bergen og Oslo.

Hotellet tilbyder

Dette historiske hotel åbnede sine døre for første gang i 1909, da Dr. Ingebrigt Christian Holm så muligheden for at byde sine patienter på frisk norsk fjeldluft som behandling og rekreation. Siden da har mange berømte gæster besøgt hotellet og nydt godt af gæstfriheden på Dr. Holms Hotel. Under hans tid var Knut Hamsun og Sonja Henie blandt de faste gæster, og mange af de norske skihelte holder ferie her.

Hotellet tilbyder en lys og lækker spa på hele 1000 m2, med pool, jacuzzi (indendørs og udendørs), tyrkisk dampbad og sauna. Her er også Nordens eneste Shiseido spa. Fra poolen har I udsigt til det smukke landskab udenfor. Der er også en bowlingbane på Dr. Holms Hotel, noget der er trækplaster for mange af hotellets yngste gæster. 

Hotellets bar nummer et, er nok den legendariske "Skibaren" med afterski om vinteren og en hyggelig atmosfære resten af året.  

På "Restaurant Christian" serveres mad fra det franske køkken lavet med lokale produkter. Hotellets ærefulde "Dr. Holms Restaurant" er et godt sted at slå sig ned for en lang og hyggelig aften. Her kan I nyde middagen omgivet af kunst på væggene, hvilket er med til at danne en god ramme til en aften med gode venner. I "Dr. Holms Restaurant" serveres også morgenmad og frokost. 

Værelser

Hotellet har værelser i "Den historiske værelses-fløj" og "Den moderne værelses-fløj". Den første vinger er indrettet i traditionel engelsk stil med mørke træpaneler og Chesterfield møbler, den anden vinge med lyse, moderne værelser med et minimalistisk udtryk. Alle værelser har eget badeværelse med brusebad og badekar. Alle værelser er udstyret med kabel-tv, trådløst netværk, telefon og køleskab.

Værd at se

 • Slaatta Skicenter (0.7 km)

  Slaatta Skicenter er en del af Geilo Skiheiser og det er et must hvis I besøger Geilo om vinteren. Byen har en lang tradition for langrend, slalom og snowboard og mange besøgende rejser dertil netop af den grund. I kan melde jer til på Geilo skiskolen, hvis I vil finpudse lidt på jeres færdigheder eller tage på udflugt med hundeslæde, hvis I har lyst til at prøve noget helt nyt. Slaatta Skicenter har også en hyggelig cafe med det passende traditionsrige navn Slaatta Stugu Kafe.

  Slaatta Skicenter
  Slaatta Skicenter er et paradis for ski- og vinteraktiviteter og er et must når I er på ferie i Geilo
 • Geilo Sommerpark (2.4 km)

  I Geilo Summer Park kan alle familiemedlemmer have det sjovt! I Geilo sommerpark er der en sjov og udfordrende cykelpark. Her kan man også leje en cykel, da sommerparken har Geilos største cykeludlejning. Cykelparken har også et roligt børneområde. I sommerparken kan I også svinge jer, balancere, klatre og hænge i området 'Høydeparken'. I sommerparkens café kan I nyde varme og kolde drikkevarer, lette frokoster og kaffe. Sommerparken er åben sommer og efterår. I sommerparken kan I få information og tips om vandreture, cykling og andre aktiviteter i Geilo og omegn.

  Geilo Sommerpark
  Geilo Sommerpark byder på masser af udfordringer og aktiviteter for hele familien
 • Dagali Fjellpark (26.6 km)

  Dagali Fjellpark er et familievenligt skicenter med fem lange skibakker, et skiområde til børnene samt Norges længste kælkebakke.

  Dagali Fjellpark
  Besøg det familievenlige skicenter i Dagali Fjellpark
 • Slædehunde i Dagali (0 km)

  Geilo Husky tager sine gæster på en oplevelsesrig tur med udgangspunkt i Dagali, og sammen med et spænd af toptrænede hunde, som også deltager i Finnmarksløbet og Iditarod. Der er også kortere ture rundt om Mustedalsfjorden i Geilo eller meget længere ture mod Hardangervidda. Om fredagen går der halvdagsture fra Dagali, og de lidt kortere ture starter fra Geilo onsdag og lørdag. I højsæsonen er der flere tilbud at vælge imellem. Der arrangeres også gruppearrangementer og dagsture på forespørgsel.

  Slædehunde i Dagali
  Prøv en tur med slædehundene under en vinterferie i Geilo
 • Rafting på Numedalslågen (25.1 km)

  Rafting er en oplevelse, I bare må prøve! Her får I udfordret jer selv til en superspændende oplevelse med masser spænding. Her er garanti for sug i maven, vandprøjt i ansigtet og store smil. Der er flere forskellige typer raftingture, lige fra rolige familieture til ekstremture. Dagali, som ligger ved Geilo, er verdenskendt i padlermiljøet for sine fantastiske muligheder indenfor denne vandsport, som har foregået her siden 1989. Dagalifallene, som er den øvre del af Numedalslågen, er en af Europas bedste elvestrækninger til rafting. Turen er teknisk krævende, hvilket betyder, at der sker noget hele tiden og I må arbejde godt sammen. Turen er udfordrende og morsom for deltagerne hele vejen. Der er naturligvis en erfaren guide med i hver båd. Tag badetøj og håndklæder med. I kan låne våddragt, sko og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr.

  Rafting på Numedalslågen
  Prøv kræfter med vandets susen på Numedalslågen.
 • Hivjufossen (27.2 km)

  Hivjufossen er et imponerende vandfald på intet mindre end 250 meter. Der findes en 3 km lang vandrerute i området, som er velegnet for hele familien og de som er til aktiv ferie i naturen. Turen starter fra RV 50, som ligger ca. 300 meter nedenfor Bakke Bro. Halvvejs imellem broen og vandfaldet kan I se ruiner af et gammel beboelsesområde. Destinationen er oplagt på en billig ferie for de vandre-glade og de som bare elsker Norge's fantastiske natur.

  Hivjufossen
  På miniferie i Norge kan man se Hivjufossen, som er et imponerende vandfald på 250 meter.
 • Dokken Fjellgard (32.9 km)

  Dokken Fjellgard ligger i byen Sudndalen i Hol og fungerer som et friluftsmuseum, som viser, hvordan gårdene så ud i 1700- og 1800 tallet i det øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består af 8 bygninger, der er indrettet, som i gamle dage. Friluftsmuseet indgår som en del af Hol Bygdemuseum.

  Dokken Fjellgard
  Friluftsmuseet Dokken Fjellgard i Sudndalen.
 • Langedrag Naturpark (49.8 km)

  Find en familieferie med billige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og kør-selv på sommerferie eller vinterferie i Norge. Læg vejen forbi Eventyrgården Langedrag Naturpark. Her kan I opleve vilde og tamme dyr på nært hold. Vær med til at fodre elge og rensdyr, hils på søde nordbaggere og se alle de søde kaniner. Måske tør du også bevæge ind i ulvegården? Langedrag Naturpark holder åben hele året. Alle dage fra: kl. 10:00 - 18:00. Find kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og nyd en billig familieferie i eget tempo.

  Langedrag Naturpark
  Langedrag Naturpark har åbent hele året rundt.
Vis flere

Kort

Dr. Holms Hotel
Timrehaugvegen 2 3580 Geilo

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~13 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 40% rabat