Miniferie på Ekebacken Hotell & Konferens

Dansk | DKK

Ekebacken Hotell & Konferens

Kombiner afslapning og aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Roligt og naturskønt miljø
 • Tag på kano- eller kajakture
 • Der kan lejes cykler på hotellet
867,-
3~4 dage fra
719,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Markaryd

3 dage
Kun 719,- / spar op til 339,-
SPAR
4 dage
Fra 719,- / spar op til 868,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • kaffe og te
 • Gratis internet og parkering
Wild Offer

Eckebacken Hotell & Konferens ligger centralt i Småland i Markaryd, og tilbyder en afslappende base for en herlig ferie i Sverige. Nyd et billigt hotelophold med morgenmad og aftensmad, samt kaffe og te med Risskov Bilferies herlige hotelpakke.


Hotellet tilbyder

Tag et ophold i naturskønne Småland og overnat på Eckebacken Hotell & Konferens. Her bor I i et idyllisk område ved Byasjön, som præges af herlig natur værd at udforske hele året rundt.

Start dagen med en dejlig omgang morgenmad og rund den af med et velsmagende aftenmåltid i hotellets restaurant og bar. På hotellet tilbydes også adgang til sauna og mulighed for at leje cykler, hvilket giver jer alletiders kombination af afslapning og udendørs aktiviteter.

Tag en dukkert i Basjön eller Markaryds svømmehal, Hannabadet, hvor I kan bade både indendørs og udendørs. I kan også besøge byens kulturcenter med bibliotek og biograf eller kigge forbi Markaryds vævsmuseum med produktion af kunst og porcelæn.

Tag på udflugt til Traryds dyrepark eller nyd en elgsafari i Smålandet. Eller tag ud i kano eller kajak, tag på fisketur eller nyd vandre- og cykelture rundt om søerne. For de golfinteresserede vil I også kunne nyde den korte afstand til Wittsjö Golfklub.

Der er gratis parkering ved hotellet, og der tilbydes også en ladestation til elbiler. Under opholdet har I desuden gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 25 hyggeligt indrettede værelser, i kategorierne enkeltværelse, dobbeltværelse og dobbeltværelse med en ekstra opredning. Alle værelerne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer, og udstyret med komfortable senge, og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Helsingborg, Sverige 
180 km fra
Øresundsbroen
200 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Markaryd (0.7km)

Kom afsted med Risskov Bilferie på oplevelse i Sverige ikke langt fra Halmstad. Besøg den lille og charmerende by Markarryd. Denne smålandske by har knap 4.000 indbyggere og tilbyder en række naturoplevelser såsom kano, svømning og fiskeri i en af de mange søer der præger området. Oplagt til en aktiv ferie med hele familien med masser af frisk luft. Men Markaryd er også kendt for sine mange forskellige kunstneriske og kulturelle indslag og der findes adskillige museer og kunstværksteder i byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse til Markaryd i Sverige.

Cykelruten Åsarundan (1.2km)

For jer som er ude efter en aktiv ferie kan Åsarundan anbefales. Det er en 30 km lang rute, der tager jer forbi skove, vandløb og idylliske søer med et utal af seværdigheder langs ruten. Markarydas ældste hus (Brattatorpet), Ulvsbacks Præstegård og Gräddhyllans Lantcafe er steder, vi kan anbefale at stoppe op. Ruten passer perfekt til jer, som er ude efter en kombination af herlige små skovveje og små bakker.

Smålandets Elgsafari (3.6km)

På elgsafari i Småland kan I opleve alt fra elge, amerikanske bisoner og geder på nært hold. I kan enten køre rundt på egen hånd i bil eller tag på et særligt elgsafaritog, der tager rundt i landskabet inden for elgeindhegningen. Gården er fra 1700-talet, med tilhørende flot natur og en eventyrlig elgsafari for de små. I gården egen café, Café Smålandet kan I smage på pølser lavet på elgekød eller nyde vafler og børnene kan lege med gårdens geder.

Kanotur på Lokasjön (5km)

Prøv en bilferie til Sverige og den skønne natur som venter i det svenske. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv ferie og prøv en tur i kano på Lokasjön i Småland Det er skønt at padle i kano i Smålands elg og skovlandskab og er en fantastisk naturoplevelse for hele familien. Sydsvensk Kanotleasing tilbyder kanoture og udlejning af kanoer ved Lokasjöns østlige side. I centeret tilbydes kan i leje den fulde kanopakke med tilhørende information og kort over stederne I kan opleve med kano. Transport af kanoerne tilbydes til ønskede start- og slutdestination. I kan blandt andet parkere ved centerets parkeringsplads. At padle kano er en skøn måde at opleve naturen og solnedgangen på. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv over til vores naboer.

Wittsjö Golfklub (18.5km)

Wittsjö Golfklub byder på golfbaner egnet til både begyndere og øvede og her er endda en golfskole for spillets nybegyndere. Skovbanen ligger i et flot naturområde omkranset af løvskov med spændende, varierende baner. Klubben råder over en 9- og 18-hulsbane.

Skinnecykler (19.7km)

Lej en skinnecykel i Strömnäsbruk og oplev naturen fra en helt ny vinkel fra skovens togskinner. Medbring jeres egen picnic kurv og tag en frokostpause undervejs. Korterere ture tilbydes mellem Strömnäsbruk og Traryd. Det er muligt at cykle med egen kraft på sporene eller hoppe på et tog, hvor I kan nøjes med at koncentrere jer om naturen.

Kungsbygget Adventurepark (44km)

Tag på en aktiv ferie med med hele familien og find børnevenlige hoteller tæt på Kungsbygget Adventurepark hos Risskov Bilferie. Fordi hvis ferien skal have lidt ekstra 'action', så er Kungsbygget Adventurepark stedet at tage til. Prøv Zippline, hvor I svæver i en karabine over jorden! Eller kælken, hvor I suser 935 meter gennem den skønne natur! Endeligt kan I prøve Bungy Rocket, hvor I med et kraftigt gummibånd kan hoppe helt op til 25 meter op i luften og lave vild akrobatik! Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til alle oplevelserne der venter i Kungsbygget Adventurepark.

Tyringe (44.8km)

Tyringe växte ursprungligen upp kring ett gästis, men omnämndes första gången i skrift redan år 1354, då det bara var 4 gårdar. Idag har Tyringe ca 4.600 invånare. Orten är omgiven av vacker skånsk bokskog, som ger möjlighet till promenader och cykelturer. Motionsslingor på 2,5 – 10 km, som löper genom bokskogen, startar nära hotellet. Golfare upplever ofta Skåne som ett paradis tack vare de många banorna och den långa säsongen. Den närmaste banan, Skyrup Golfklubb, ligger endast 8 km från hotellet.

800 m från hotellet ligger Tyringes idrottscenter. Här finner ni simhall med en relaxavdelning, ishall, bowling, idrottshall, gym, brottning och spinning. Det finns också en cafeteria. Önskar ni boka tid för någon sportaktivitet, kontaktar ni hotellet. På kort gångavstånd (knappt 2 km) från hotellet ligger lågprisköpcentrat FCT-köpcentrum, vars yta är 9.000 kvm. Här säljs massor av billiga varor av alla kategorier, så skynda att fynda!

På sommaren arrangeras ”Bakluckeloppisar” vissa lördagar. Den lilla avgiften för att delta går oavkortat till Lions. Tyringe har en liten men vacker kyrka, Finja kyrka, byggd i romansk stil på 1100-talet. Delar av interiören tros vara utförda av samma stenhuggare som i Lunds domkyrka. Tyringe Museum är inrymt i "Bergmans källare". Här visas en permanent maskinutställning samt en permanent fotoutställning, där ni kan se Tyringes utveckling.

Inom en omkrets av 40 km finns inte mindre än 5 golfbanor: Skyrup Golfklubb 8 km, Wittsjö Golfklubb 33km, Östra Göinge Golfklubb 40 km, Perstorps GK 18km och Ljungbyheds GK 30 km.

Älmhult (47.8km)

IKEA blev grundlagt af Ingvar Kamprad som et postordrefirma i den lille by Älmhult i 1953. Det første IKEA varehus åbnede her i 1958, og i dag besøger mere end en million mennesker hvert år denne originale IKEA-forretning. IKEA er faktisk en forkortelse af Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Agunnaryd er navnet på den gård og by hvor Kamprad voksede op. På IKEA Museum får I et indblik i hele succeshistorien fra begyndelsen i Älmhult og ud i Verden.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

IKEA Hotell

Ophold i IKEAs fødeby

Småland

Besøg IKEA hotellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Moderne værelser

305,-
Kun
649,-

Vis kort

Bo på verdens eneste hotel med IKEA-ånd

Læs mere

Tallhöjden värdshus

Ophold i standard dobbeltværelse

Vestkysten

Naturferie i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til pool og sauna

335,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Superpris til Sverige

Læs mere

Hotel Statt Hässleholm

Inkl. 1 aften ret

Östergötland

4 stjernet naturoplevelse

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aften ret
 • Adgang til fitness
 • Gratis internet

157,-
Kun
869,-

Vis kort

4-stjernet ferie med vandreture i Skåne

Læs mere

Breanäs Hotell

Inkl. halvpension

Skåne

Sveriges sydligste vildmark

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret med salat
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis internet og parkering

578,-
Fra kun
689,-

Vis kort

Naturskøn placering i Sydsverige

Læs mere