Miniferie til Nordtyskland ved Fährhaus Niederkleveez

Dansk | DKK

Fährhaus Niederkleveez

Miniferie med hygge og fantastisk natur ved Dieksee

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn placering ved Dieksee
 • Søsauna, egen strand og færgemole
 • Fantastiske naturomgivelser
443,-
3~4 dage fra
819,-

Ophold med halvpension

Direkte ved søen

3 dage
Fra 819,- / spar op til 306,-
SPAR
4 dage
Kun 1.199,- / spar op til 444,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x Adgang til sø-sauna (1 time)
 • 10% rabat i Neumünster Outlet
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Fährhaus Niederkleveez har en suveræn beliggenhed direkte ved søen, Dieksee, i hjertet af ’Det Holstenske Schweiz’, blot ca. 10 km. fra Plön. Her er der lagt op til et skønt ophold med en god blanding af hygge, afslapning og aktiviteter omgivet af idyllisk natur. Under opholdet kan I bl.a. tage på rundtur i det nordtyske ’5-Seenland’, nyde en herlig tur i hotellets nye Lake Sauna, bade i søen på hotellets egen strand og drage ud på eventyr i den fantastiske natur.

Hotellet tilbyder

Fährhaus Niederkleveez er en skøn oase af ro og skøn natur. Hotellet ligger direkte ved Dieksee og tilbyder et helt suverænt udgangspunkt for naturoplevelser i ’Det Holstenske Schweiz’.

Dieksee er en af de fem søer i området som tilsammen udgør det nordtyske ’5-Seenland’, hvor I kan komme med på den populære 5-Seenfahrt og opleve hele det naturskønne område med en herlig rundtur. Hotellet har sit eget færgeleje så I let og bekvemt kan hoppe på og nyde turen. Hotellets placering giver Jer desuden ideelle muligheder for, at besøge nogle af regionens spændende byer såsom Plön, Bad Malente, Kiel og Lübeck.

Det Holstenske Schweiz byder på et væld af stier som egner sig fortrinligt til både vandre- og cykelture. Mellem midten af Marts og frem til slutningen af Oktober har I mulighed for at leje cykler på hotellet, så I let kommer rundt i de smukke bakkede landskaber. Skulle I have lyst til en hyggelig eller romantisk bådtur på søen er der også mulighed for, at leje en robåd. Vær dog opmærksom på at der er et begrænset antal robåde til rådighed.

Hotellet tilbyder også en dejlig Lake Sauna. Dette ophold inkluderer to timers adgang til saunaen, som normalt ville koste 12 EUR. Saunaen kan benyttes mellem kl. 17.00 og 21.00.

Om morgenen kan I stå op og nyde godt af hotellets omfattende morgenbuffet med et godt udvalg af brød og pålæg som giver Jer den perfekte start på dagen. Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Hotellets restaurant tilbyder en formidabel panoramaudsigt som I kan nyde mens I spiser. Køkkenet har stor fokus på anvendelsen af lokale råvarer, og ofte er grøntsagerne hentet på det ugentlige lokale marked og fiskene kommer nyfangede fra fiskeren lige om hjørnet. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af både forretter, hovedretter og desserter med lækre salater, møre filetter som smelter på tungen og meget andet. Der er både regionale og internationale delikatesser på menuen og dertil kan I naturligvis nyde en kold fadøl eller et glas vin.

Opholdet inkluderer gratis parkering og hotellet tilbyder gæsterne adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Fährhaus Niederkleveez har 19 hyggelige værelser som alle er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med skrivebord, telefon, satellit-TV med Sky-kanaler og en sikkerhedsboks. Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed.

På anmodning har I mulighed for, at nyde ferien i et dobbeltværelse med udsigt mod søen eller i en af hotellets lækre suites som udover søudsigt også tilbyder ekstra plads og komfort. Se priserne for disse i boksen nedenfor.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Puttgarden, Tyskland
130 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
190 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Plön (7.6km)

Når I kommer til Plön, er det første I får øje på det smukke slot: grandiost og snehvidt troner den smukke bygning over byen. Renæssanceslottet blev bygget tilbage i 1600-tallet og var indtil 1761 stamsæde for hertugerne af Plön. I 1800-tallet var slottet desuden sommerresidens for Kronprins Frederik den senere Frederik d. 8.

Sø-rundfart i Naturpark Holsteinische Schweiz (5.9km)

Tag på rundfart med båd i naturpark Holsteinische Schweiz i Nordtyskland. Turen er ca. 12 km lang og bringer jer over de fem søer Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee på omkring to timer. Bådene lægger til ved Malente-Gremsmühlen, Niederkleveez, Timmdorf og Plön-Fegetasche. Der er både plads indendørs-og udendørs og om bord kan I købe mindre snacks og drikkevarer. En naturskøn oplevelse for både par og familier, der skal på ferie i Nordtyskland. I kan se sejlplanen på organisationens egen hjemmeside.

Bad Malente (6.8km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg Malente-regionen der ligger i det østlige Slesvig-Holsten og huser lidt over 10.000 indbyggere. Gå en tur i det smukke ”holstenske Schweiz”. Måske kommer I forbi det 24 meter høje Holzbergturm, hvorfra I kan få et fantastisk panoramisk syn udover de to store søer, Dieksee og Kellersee, på hver sin side af tårnet. Der er lagt op til en aktiv ferie, og der er mange vandreture ud til hele fem af områdets søer. Eller hvad med at tage en dejlig sejltur med den unikke ”5-Seen-Fahrt”. Sejlturen tager sin begyndelse ved netop Dieksee, og tilbyder en fantastisk mulighed for at se en større del af regionen på kort tid – tilmed fra en skøn og forfriskende vinkel.

Lige omkring Holzbergturm og Dieksee finder I også Bad Malente Wildpark; et fredet og smukt skovområde, der strækker sig over 12 hektar og hvor I blandt andet kan se vildsvin og hjorte. Der er fri adgang til parken.

Selve byen Bad Malente er yderst charmerende og der finder I både butikker og caféer. Oplagt billigt weekendophold for hele familien, tjek på Risskov Bilferie og tag på en billig sommerferie sydpå.

Eutin (14.1km)

Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

Lütjenburg (23.9km)

Tag på ferie i Nordtyskland på en kør-selv ferie. Nærmere betegnet i den nordøstlige del af den tyske delstat Slevsvig-Holsten. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Lütjenburg med omkring 5.300 indbyggere. Det er en gammel by, der blev bygget i det 12. århundrede.

Den lille by har en smuk historisk markedsplads samt et meget flot barokt rådhus, der sammen med Skt. Michaels kirken, er de to steder, som bør besøges. Den største turistattraktion i Lütjenburg er dog nok Bismarck-tårnet, som blev bygget i 1898 og som strækker sig et godt stykke over de gennemsnitlige hustage i den maleriske by. Herfra er der en smuk udsigt over de østlige Holsteins-bakker samt Østersøen og faktisk er det muligt at se helt over til Danmark fra toppen af tårnet.

Lütjenburg er et levende museum, hvor der afholdes en masse “middelalderlige” arrangementer og spændende aktiviteter. En enestående chance for at lære mere om det gamle slot og ikke mindst tiden og de mørke århundrede, da middelalderen var på sit højeste. Gå ikke glip af denne enestående oplevelse, hvor både børn og voksne er sikret nogle gode timer i samvær med enestående historiske oplevelser. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd en billig kør-selv ferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Hohwacht (30.6km)

Mellem Kiel og Lübeck i den uberørte natur ved Østersøen ligger Hohwacht omgivet af gamle bøgeskove, 127 km. syd for den danske grænse. Hohwacht var engang en lille fiskerlandsby og selvom der er sket meget siden, har byen stadig bevaret sin karakter. Dette er det ideelle sted for en miniferie eller badeferie med masser af afslapning.

Hohwacht er en rigtig badeby og I skal blot gå få minutter for at nå den lange promenade langs den hvide sandstrand. Den lyse strand er mere end 2 km. lang og her kan hele familien nyde dejlige timer. Saltvandet har en dejlig virkning på krop og sjæl og stranden er velegnet til børnefamilier. I sommerperioden er der desuden livreddere på stranden. Der er også utallige muligheder for forskellige vandsportsaktiviteter. På stranden finder I desuden de traditionelle nordtyske strandstole.

Kiel (38.1km)

Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

Timmendorfer Strand (36.7km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

Schönberg (38.4km)

Schönberg er mest kendt for de to hyggelige strandkvarterer, Kalifornien og Brasilien. Udover den lækre Kalifornien-strand, som byder på alt lige fra vandsport og badning til minigolf, finder I også et spændende museum i Schönberg; ”Kindheitsmuseum”, som er et anderledes legetøjsmuseum. Gennem blandt andet dokumenter, legetøj, bamser og dukker får I et indblik i barndommen, som den var for over 100 år siden. Det er sjovt for både børn og voksne at se.

Tag på en hyggelig aftenudflugt til Kiel fyrtårn med skib. Turen starter fra den 250 meter lange havmole, ”Schönberger Seebrücke”. På den hyggelige tur, der tager ca. 2 timer, tilbydes I lækker aftensmad fra grillen. Aftenudflugten fra Schönberger Seebrücke til Kiel fyrtårn er mulig i sommermånederne (juli og september). Turene afvikles normalt tirsdag, onsdag og torsdag. Undersøg tidspunktet hjemmefra.

Lübeck (51.4km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske prosecco
 • Gratis internet

149,-
Fra kun
499,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat

Hotel Dieksee

Ophold med morgenbuffet

Holsteinische Schweiz

Afslapning ved søen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

279,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 135kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 270kr per nat