Kør-selv ferie til First Hotel Olofström med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

First Hotel Olofström

Besøg det hyggelige Olofström blot 150 km. fra Malmö og Helsingborg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet ligger ved siden af den skønne Aniarapark
 • Restauranten serverer en skøn morgenbuffet
 • Fri adgang til sauna samt et legerum til de mindste
1.223,-
3~6 dage fra
829,-

Naturferie i Blekinge

Inkl. halvpension

3 dage
Kun 829,- / spar op til 432,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 712,-
SPAR
5 dage
Kun 1.579,- / spar op til 943,-
SPAR
6 dage
Kun 1.929,- / spar op til 1.223,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

I det vestlige Blekinge, ikke langt fra Skåne, ligger den lille by Olofström, hvor I kan finde First Hotel Olofström. Hotellet ligger lige ved siden af den smukke Aniarapark med sine flotte blomster og det perfekte sted til en miniweekend eller en bilferien med familien.

Hotellet tilbyder

Det moderne First Hotel Olofström tilbyder ikke kun fine dobbeltværelse, der er også en dejlig restaurant, The Steakhouse, som serverer et udvalg af lækkert tilberedte og grillede bøffer og saftige burgers. Få jer et lækkert måltid mad og slut dagen af i hotelbaren med en lækker og velsmagende drink.

Hotellets store morgenbuffet omfatter æg og bacon, forskellige slags brød, mange slags pålæg og friskbrygget, duftende kaffe. I restauranten kan I nyde det eller de måltider, som er inkluderet i de forskellige hotelpakker nedenfor, med eller uden aftensmad. 

Fra hotellets "Timell Sauna" ved Holjefloden i det centrale Olofström, har I udsigt over floden, og der er en stor træterrasse samt omklædningsrum. 

Der er fri adgang til sauna, og desuden har hotellet et legerum for de mindste. Parkering er gratis og der er gratis trådløst internet.

Værelser

Alle de moderne værelser er indrettet i lyse farver og har brusebad/bad, toilet, TV, telefon og mulighed for en ekstra seng. I nogle værelser er der plads til to ekstra senge.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Helsingborg, Sverige 
190 km fra
Øresundsbroen
270 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kronofiske Harasjömåla (7.4km)

Besøg Blekinge i Sydsverige på en billig ferie med familien. Find børnevenlige hoteller i området og kør-selv afsted på en aktiv ferie med fiskestænger. Besøg Kronofiske Harasjömåla, som er et lettilgængeligt, og familievenligt, hvor I kan købe et fisketegn, og derefter fiske efter hovedsageligt ørred og regnbueørred, men også en del hvidfisk. Find en billig fisketur hos Risskov Bilferie, men også et billigt weekendhold for hele familien er muligt, hvis fisketuren vel at mærke kun skal vare i to dage.

Golf i og omkring Olofström (11.7km)

Golfspillere kan finde flere golfbaner i nærheden, f.eks. Boa Olofströms Golfklub, Karlshamns Golfklub og Östra Göinge. Ligesom i Skåne, er der golfsæson næsten hele året i Blekinge.

Kreativum Science Center (29.5km)

Find en billig kør-selv ferie til Videnskabsmuseum, Karlshamn i Sverige. Rejser I med børn, kan I besøge det sjove Kreativum, som er et videnskabscenter med 150 forskellige "opdagelsesstationer". Selv voksne fascineres let af videnskabscentret, og her er også en biograf med natur- og astronomifilm i bredformat. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie med masser af oplevelser. Find ferien hos Risskov Bilferie.

Karlshamns Museum (30.5km)

Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie og oplev hvad vores naboer har at byde på. Find børnevenlige hoteller tæt på Karlshamn og nyd en familieferie i eget temppo. Når navnet Karlshamn nævnes, er der nok mange som tænker på Carlshamns Flaggpunsch Original, der har en lang historie. På Karlshamns Museum, kan I finde ud af mere om produktionen og historien bag denne klassiske punch. Museet er indrettet i Smithska Hus. Smith var producenten af punchen og skabte brandet og logoet, som stadig pryder flaskerne. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og nyd et ophold i området omkring Karlshamn i eget tempo.

Karlshamn (30.2km)

Find en skøn familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en herlig tur til Sverige, som også egner sig glimrende til en ægte bilferie, i eget tempo. Læg vejen forbi Karlshamn som ligger ved floden Mieåns udløb i Østersøen. Byen, der blev en købstad i midten af 1600-tallet, er en hyggelig lille by præget af nærheden til skærgården. Skærgården er oplagt for aktiviteter som svømning og solbadning, f.eks. på Boøen, om sommeren, eller skøjteløb når isen har lagt sig. Der er mange muligheder for kano- og kajaksejlads både på floden og i skærgården. Der sejler skærgårdsbåde året rundt, men med reduceret drift i vintermånederne. Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsesrig tur i det svenske.

Bäckaskogs Slot (40.6km)

Der er mange muligheder for en kør-selv ferie i Sverige og få sig en rigtig familieferie. Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og familievenlige rejser, så hvorfor ikke sætte sig bag rattet og komme på en billig miniferie og blandt andet opleve Bäckaskogs Slot, som er smukt beliggende på tangen mellem Iövsøen og Oppmannasøen og er en meget populær destination. I kan komme ind på slottet, som også har en god restaurant.

Älmhult (48.2km)

IKEA blev grundlagt af Ingvar Kamprad som et postordrefirma i den lille by Älmhult i 1953. Det første IKEA varehus åbnede her i 1958, og i dag besøger mere end en million mennesker hvert år denne originale IKEA-forretning. IKEA er faktisk en forkortelse af Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Agunnaryd er navnet på den gård og by hvor Kamprad voksede op. På IKEA Museum får I et indblik i hele succeshistorien fra begyndelsen i Älmhult og ud i Verden.

Kristianstad (50km)

Besøg Skåne Län på en familieferie til Sverige. Find en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted til Kristianstad, som har masser at byde på. Det er et hyggeligt sted at shoppe, og her kan I også finde små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Desuden kan I besøge filmmuseet, hvor de har interessante udstillinger.

Byen blev grundlagt i 1614 af den danske konge Christian 4. som en fæstningsby, der skulle være Skånes bolværk mod Sverige. I 1612 havde svenske tropper ødelagt den vigtige handelsby Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. opfordrede borgerne i Væ til at flytte til den nye by Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grundlæggeren Christian 4.s monogram, et 4-tal i et kronet C, i sit byvåben og anvender det i stor udstrækning på lygtepæle og andre kommunale installationer. Det er den eneste by i verden, der har et monogram fra en udenlandsk konge i sit byvåben. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

225,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

First Hotel Statt Karlskrona

Oplev Blekinges skærgård

Blekinge

Centralt i Karlskrona

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis internet

1.484,-
Fra kun
689,-

Vis kort

Smuk bygning på gågaden i Karlskrona

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat