Miniferie med kroophold på Frøslev Kro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Frøslev Kro

Tag på kroferie i Sønderjylland og oplev det historiske grænseland

Tag på kroferie i Sønderjylland.
Ægte dansk mad af friske råvarer.
Smut på shopping og sightseeing i Flensborg.
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Restaurant
 • Hund

Hotellet

Denne hyggelige kro i Frøslev er kendt på hele egnen for den traditionelle madlavning, og den autentiske sønderjyske familiestemning. Her bor I i historiske rammer med kort afstand til mange af Sønderjyllands mest populære attraktioner, og masser af dejlig kromad på menuen.


Kroen tilbyder

Frøslev Kro er en hyggelig grænsekro beliggende i Frøslev, ikke langt fra Padborg. Den charmerende gule bygning har rødder tilbage i 1749, og kroen kunne således fejre sit 270 års jubilæum i 2019.

I restauranten serveres traditionelle kroretter, tilberedt med årstidens friskeste råvarer. Nyd f.eks. en gyldensprød wienerschnitzel, eller sæt tænderne i en flot anrettet birkes-laks.

Kroen byder hvert år på påskefrokost, julefrokost og Mortens aften-menu, og disse særlige begivenheder er noget af det, som gør Frøslev Kro til det populære opholds- og spisested det er.

Beliggenheden giver jer gode og yderst varierede muligheder for spændende udflugter i det sønderjyske. Er I til historie er det naturligvis oplagt at besøge Frøslevlejren, er I på aktiv ferie kan I udforske Genarmstien eller køre en tur ud til vadehavet og har I børn med på ferien, kan I tage en tur i Universe Science Park. Derudover er det naturligvis helt oplagt at nyde godt af lidt grænsehandel.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Med sine 16 værelser hører Hotel Frøslev Kro til kategorien af små og hyggelige krohoteller. Værelserne er simpelt indrettede med og har alle eget badeværelse, TV og en skøn udsigt over marker og træer.

Bemærk at

Vis flere

Værd at se

 • Frøslevlejren (3.9 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og oplev historien som den udfoldede sig under 2. Verdenskrig. Besøg den nationale mindepark Frøslevlejren som er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland. Find en billig miniferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

  Frøslevlejren
  Frøslevlejren var en tysk interneringslejr som blev anvendt under den tyske besættelse.
 • Grænsehandel (4.6 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
 • Kruså (7.4 km)

  Tag på opdagelse i Syddanmark og besøg den historiske by Kruså. Det var her at de tyske tropper i 1940 rykkede over grænsen til Danmark, og i dag kan I køre over den historiske grænse og benytte jer af fordelagtig grænsehandel. Kruså var i mange år den eneste grænseovergang til Tyskland. Ved Møllesøen i Kruså, kan I betragte byens vandmølle udefra og gå en tur rundt om søen i den flotte Tunneldal, som blev skabt i istiden. Find en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyd en familieferie med børnevenlige hoteller og alt der hører sig til, når familien kommer på besøg. tag på opdagelse i den danske historie og aflæg Kruså et besøg. 

  Kruså
  Besøg Kruså og mærke de historiske vindpust.
 • Flensburg (13.6 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Gråsten (23.3 km)

  Den hyggelige sønderjyske by Gråsten har ca. 4.000 indbyggere og ligger tæt på Flensburg Fjord. Byen er blevet opbygget omkring Gråsten Slot, som er byens trækplaster. Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Slottet bliver i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den charmerende by ligger idyllisk i den sønderjyske natur og her er gode muligheder for cykel- og vandreture i det grønne landskab. I byen finder I flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheder.

  Gråsten
  Gråsten ligger skønt ved Flensborg Fjord og byder på mange gode muligheder for besøgende og ferierende
 • Dybbøl Mølle (43.6 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Universe (Danfoss Universe) (64.1 km)

  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn. Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

  Universe (Danfoss Universe)
  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn!
 • Benniksgaard Golf Course (19.2 km)

  Tag på en golfferie i Sønderjylland med Risskov Bilrejse. Bestil en miniferie og få pakket golfkøllerne med på turen til Benniksgaard Golf Course er et ideelt sted til at udfordre hinanden, alt imens I kan nyde den smukke udsigt over Flensburg Fjord. Planlæg en hurtig miniferie og gør den til en aktiv ferie med lidt golf og en smuk udsigt.

  Benniksgaard Golf Course
  Tag på golfferie i Danmark og prøv Benniksgaard Golf Course.
 • Glücksburg Slot (29.9 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
Vis flere

Kort

Frøslev Kro
Vestergade 3, Frøslev 6330 Padborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat