Sønderjylland

Oplev Vadehavet, idylliske byer og dansk historie på en kør-selv ferie til Sønderjylland

Fra Vadehavets fantastiske fugleliv og forunderlige naturfænomener til idylliske byer, slotte og museer, Sønderjylland byder på et væld af spændende historiske oplevelser samt en storslået natur. Det er derfor ikke overraskende, at mange hvert år vælger at tage en kør-selv ferie til denne interessante del af Danmark.

På Jeres tur rundt i det sønderjydske kan I besøge mange interessante attraktioner og kulturelle seværdigheder såsom Ribe Domkirke, Vikingecentret, Schackenborg Slot og Dybbøl Mølle. Området er intet mindre end en levende historiebog, især på grund af beliggenheden i grænseområdet mellem Danmark og Tyskland.

Men Sønderjylland er meget mere end spændende dansk historie. Det smukke landskab byder også på dramatiske kyster, brede sandstrande, store tætte skove og smukke enge. Derudover er der et stort udvalg af aktiviteter, begivenheder, markeder og festivaler året rundt. Her er rigtig mange muligheder, så børnene kan komme helt tæt på både den danske historie og den flotte natur. Det er det idelle sted til en familieferie og en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

Vadehavet i Jylland er en seværdighed i sig selv. Naturen er evig foranderlig og derfor en helt unik oplevelse. Med sandstrande så langt øjet rækker er både kysten og de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø bestemt et besøg værd. Her får man set dynamikken i Vadehavet og den enorme mangfoldighed af dyr og liv, der gør det til et rent paradis for naturelskere. Den helt store oplevelse får I ved at besøge Vadehavscentret, hvor I kan fordybe Jer i vadehavets natur og de mange forskellige trækfugle, som området er kendt for.

Om efteråret i Tøndermarsken kan I også være heldige at opleve naturfænomenet Sort Sol, når stærene flokkes i tusindvis og danner skønne mønstre på himlen om aftenen.

På en kør-selv ferie til Sønderjylland er det nærliggende at besøge Ribe, Danmarks ældste by. Her kan I nyde en gåtur i de hyggelige gader og beundre den imponerende Domkirke. Husk at besøge Vikingecentret som gengiver fortællingerne om vikingerne og deres markedsplads og se samtidig de flotte vikinge huse. Især det flotte Tinghus med kalkmalerierne er et besøg værd.

Det er også muligt at tage på udflugt til den hyggelige by Tønder, som er Danmarks ældste købstad, og den lille by Møgeltønder, som er kendt for Schackenborg Slot og den smukke slotsgade med de velbevarede teglstenshuse. Eller hvad med en tur til den charmerende by Gråsten, som ligger tæt på Flensborg Fjord? Her finder I det smukke Gråsten Slot og Gråsten Slotshave.

Hvis I trænger til en forfriskning midt i alle oplevelserne, så er der mange gode spisesteder og cafeer at vælge imellem. Prøv måske det store sønderjyske kaffebord, som flere af regionens små hyggelige kroer byder på.

På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. Gå heller ikke glip af den smukke ø Als med den spændende historie omkring Dybbøl Mølle fra 1864, den hyggelige handelsby Sønderborg eller den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, der byder på et stort udvalg af oplevelser og sjove lege for hele familien.

Så pak bilen og tag på en uforglemmelig ferie i Sønderjylland. Hos Risskov Bilferie finder I et stort udvalg af hotelophold til Jeres ferie. 

Læs mere ...
26
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.