Tag på storbyferie i København på Glostrup Park Hotel

Dansk | DKK

Glostrup Park Hotel

De perfekte rammer for en storbyferie krydret med skønne naturoplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Moderne hotel tæt på København
 • Afslapning med wellness og god mad
 • Ideelt udgangspunkt for oplevelser i København
1.733,-
3~5 dage fra
699,-

Ophold med halvpension

Tæt på København

3 dage
Fra 919,- / spar op til 757,-
SPAR
4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 1.215,-
SPAR
5 dage
Fra 1.619,- / spar op til 1.733,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Inklusiv én 4-retters menu

Miniferie ved København

3 dage
Fra 1.369,- / spar op til 574,-
SPAR
4 dage
Fra 1.999,- / spar op til 882,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x 4-retters menu
 • 2 x 2 glas vin
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Miniferie ved København

3 dage
Kun 699,- / spar op til 471,-
SPAR
4 dage
Kun 999,- / spar op til 706,-
SPAR
5 dage
Kun 1.299,- / spar op til 941,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Gin & Tonic
 • 2 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Med Glostrup som udgangspunkt har I kun ca. 10 km. til centrum af vidunderlige København. På hotellet kan I nyde luksuriøse omgivelser væk fra menneskemylderet i centrum. Hotellets restaurant er en oplevelse værd, og I kan også slappe af i den lille wellness-afdeling efter en lang dag med sightseeing og shopping.

Hotel tilbyder

Straks når I træder ind på hotellet, fornemmer I den internationale, men alligevel afslappede atmosfære, som kendetegner Glostrup Park Hotel. Hotellet er en ideel kombination af et luksuriøst og miljøbevidst hotel til turister samt et moderne konferencehotel. I hotellets restaurant La Cocotte er menuerne inspireret af naturens skønne råvarer, så man altid kan mærke årstidernes skiften på menuen. Det er det ypperste inden for dansk/fransk kogekunst med en drejning mod det italienske. Vinkælderen er et kapitel for sig. Den har bl.a. et udsøgt udvalg, som er blevet belønnet med optagelse i The Dining Guide, der udgives af verdens førende vin-magasin Wine Spectator. I hotellets wellness-afdeling kan I slappe af i saunaen, dampbadet eller solariet. Der er desuden fitness faciliteter og massage bruser.

I perioden 26/6 – 31/7 2021 serveres der på ankomstdagen 1 gl. kølig rosévin på terrassen i Orangeriet i parken (lige overfor hotellet)

Værelser

Alle værelserne er fint og stilfuldt indrettede og har alle eget bad og toilet. Derudover er der gratis trådløst internet, telefon, fladskærms TV med diverse programmer, hårtørrer, kaffe og te faciliteter samt en minibar.  

På standardværelser er der ikke mulighed for børn i forældres seng, da sengene er seperate senge, der måler 90 x 200 cm. 

Der er mulighed for opredning på sovesofa, som er 120 cm bred. Af denne grund kan der maksimalt være 3 voksne på et værelse, dog er det muligt at få et værelse til 2 voksne og 2 børn under 12 år.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse på 18m2 med nyrenoveret badeværelse med bruser, en behagelig, bred enkeltseng (100cm x 200cm), skrivebord og stol, strygejern, minibar og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 23m2 med eget badeværelse med bruser, eller badekar, twin senge (to separate senge), skrivebord og kontorstol, kaffebord og lænestol, buksepresse, minibar og TV. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Business dobbeltværelse

1 / 1
Lækkert business dobbeltværelse på 28m2 med eget marmor badeværelse med bruser, king-size seng, skrivebord og ergonomisk stol, strygefaciliteter, air condition og TV.

Nordic dobbeltværelse

1 / 2
Nordic værelse er 28m2 med 2 enkeltsenge. Værelset kan fås med udsigt mod parken eller mod gårdhaven. På dette værelse findes sofabord med 2 lænestole, skrivebord med tilhørende kontorstol samt strygejern og strygebræt. Stort og lækkert marmor/flisebadeværelse med rummelig bruseniche.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 2
Suiterne er indrettet med danske møbeldesignere. Suiten tilbyder stor dobbeltseng, lækkert sofaarrangement, skrivebord og stort badeværelse med dobbelt badekar. Suiten har selvfølgelig TV, hårtørrer, minibar, gratis WiFi og kaffe/te faciliteter. Der er mulighed for at afskærme sengeområdet med et gardin, hvis suiten skal bruges til møder.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Familieværelse m. sovesofa

1 / 1
Familieværelse på 28m2 med eget marmor badeværelse. Værelset er indrettet med sofabord, skrivebord med tilhørende kontorstol samt strygebræt og strygejern. Mulighed for ekstra person (er) i sovesofa.

Familieværelse m. sovesofa

1 / 2
Familieværelse på 28m2 med eget marmor badeværelse. Værelset er indrettet med sofabord, skrivebord med tilhørende kontorstol samt strygebræt og strygejern. Mulighed for ekstra person er i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

ZOO, København (7.1km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

Nordisk Film (7km)

Nordisk Film er verdens ældste, stadig eksisterende, filmselskab og har været en en del af dansk filmhistorie i mere end 100 år. Det hele begyndte med Ole Olsen tilbage i 1906, hvor Nordisk Film blev oprettet i Valby og hurtigt derefter satte sig tungt på stumfilmmarkedet - foran konkurrenter som selveste Hollywood! Lige siden har Nordisk Film ligget hvor det gør i dag, og spillet en særdeles vigtig rolle i dansk filmproduktion både herhjemme og på den store internationale scene.

Det er helt oplagt at besøge Nordisk Film i Valby når I er på ferie i nærheden. Under et besøg kan I både komme på spændende rundture, se forskellige udstillinger, høre foredrag og meget andet. Den permanente Dansk Filmskat-rundvisning giver jer 75 minutters underholdning pakket med spændende fortællinger om farverige filmproduktioner, smarte filmtricks og et enestående kig bag kulissen. Se også scenerne hvor nogle af Danmarks mest populære TV-udsendelser er blevet til.

Frem til juli 2019 kører Nordisk Film en helt ekstraordinær Olsen Banden-udstilling. Her kan I opleve alt lige fra velkendte kulisser til oprindelige kostumer og klenodier fra de folkekære film.

København (10.2km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Tivoli (10km)

Københavns Tivoli er en forlystelsespark beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården og Strøget. Parken er verdens næstældste af sin slags, kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli blev grundlagt af Georg Carstensen i 1843. Prøv parkens mange forlystelser og nyd en oplevelsesrig dag med familien, eller gå en tur i parken og se den smukke opsætning. Tivoli er kendt for sin smukke juleudstilling, som kan nydes i December.

Den lille havfrue (13.7km)

Den lille havfrue er en af Danmarks mest besøgte turistattraktioner. Hun sidder på Langelinie i København og byder rejsende velkommen i Københavns Havn.

Christiansborg (11.3km)

Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del af slottet bliver brugt af Dronningen til gallamiddage, og er til daglig åbent for besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. I slottets hjerte, Riddersalen, hænger Dronningens berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

Nyhavn (12.3km)

Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Strøget (11.6km)

Fra Rådhuspladsen ned til Kongens Nytorv løber strækningen, som har fået kælenavnet Strøget. Helt præcist dækker Strøget over Nygade, Vimmelskaftet, Østergade og Frederiksberggade samt de tre torve: Nytorv, Gammeltorv og Amagertorv. Strøget er mest kendt for de mange specialbutikker og tøjbutikker, og der findes både discountvarer samt store internationale mærkevarer, som Prada og Hermès. Der er et utal af caféer og barer for ikke at nævne det enorme udbud af restauranter, der tilbyder alt fra Sushi til Pariserbøffer. Men Strøget er også meget mere end blot restauranter og butikker. De mange gøglere og gademusikanter fylder godt i billedet, og der er også mange historiske bygninger langs ´Strøg-ruten´.

Rundetaarn (11.5km)

Mange af de smukke renæssancebygninger, der findes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en undtagelse, og blev i sin tid bygget som et observationstårn i forlængelse af Trinitatis Kirken. Men det var dengang, i dag er det en enestående chance for at opleve København fra oven. Gående er der ca. 210 meter op til toppen af Rundetaarn, og det er selvom, at det kun er 36 meter højt. Turen op går i en spiral rundt om indersiden af tårnvæggene, og derfor vil turen også synes lidt længere. Men oppe fra oberservationsplatformen er der en skøn udsigt ud over hele det gamle København med angivelser af de højeste bygninger, der kan ses med det blotte øje. God motion for hele familien, der belønnes med en enestående panoramaudsigt og nogle uforglemmelige øjeblikke fra Købmagergade.

Fisketorvet (10.8km)

Tag på storbyferie i København og besøg Fisketorvet der er et af Danmarks største shopping center med en unik beliggenhed i hovedstaden lige ved vandet. Her findes mange spændende butikker med high class fashion samt biograf med Skandinaviens største lærred. I centret afholdes der jævnligt events og aktiviteter, og der er restauranter for enhver smag. Find et weekendophold eller en miniferie til København hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse i hovedstaden, og husk et smut forbi Fisketovet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere

Scandic Roskilde Park

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Shopping og kultur i Roskilde

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat