Miniferie centralt i Herning på Herning City Hotel

Dansk | DKK

Herning City Hotel

Kultur, shopping og vandland på charmerende byhotel i Herning

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.4 / 5

Highlights

 • Central beliggenhed ved gågaden i kulturrige Herning
 • God base for store oplevelser i Jylland
 • Fremragende mad på Cafe Karma
195,-
3 dage kun
1.099,-

Kulturby midt i Jylland

Miniferie i Herning

3 dage
Kun 1.099,- / spar op til 195,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x Adgang til fitness og vandkulturhus
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Herning City Hotel tilbyder en yderst centrale beliggenhed i Herning midtby, direkte ud til den smukke gågade, og tæt på byens store udbud af butikker, restauranter og kulturelle oplevelser. Her kan I se frem til en herlig miniferie eller et weekendophold med masser af spændende oplevelser i Herning og det øvrige Midtjylland og gratis adgang til fitness og vandland inkluderet!

Hotellet tilbyder

Herning City Hotel er indrettet i en charmerende ældre hjørneejendom, som er renoveret og fornyet i flere omgange - senest i 2016 - og i dag tilbyder en hyggelig og indbydende atmosfære, i et moderne og elegant design. Den centrale beliggenhed direkte ved gågaden, giver jer en perfekt base for, at udforske alle Hernings spændende oplevelser og rige kulturliv, f.eks. med besøg i Messecenter Herning, Tekstilmuseet, Skulpturparken eller museet for samtidskunst ’HEART’, men også børnevenlige oplevelser såsom Baboon City og Jyllands Park Zoo. Samtidig ligger Herning ideelt mellem nogle af Midtjyllands mest populære besøgsmål, og I har således mindre end en times kørsel både til Legoland, Aarhus, Silkeborg, Ringkøbing og Vesterhavet.

Opholdet inkluderer adgang til fitness og vandland i Vandkulturhuset, som byder på sjov for både store og små. Nogle af højdepunkterne tæller bl.a. springbassin med klatrevæg og vandtrampolin, børnebassin med minirutsjebane og varmtvandsbassin, ellipsebassin med 93 meter svømmebane og modstrømskanal samt et topmoderne spa- og wellnessområde.

Start dagen med en lækker morgenbuffet, hvor der er et stort udvalg af økologiske produkter. Den ene aften serveres dejlige retter på Cafe Karma, som ligger bare 300 meter fra hotellet. Den anden aften er der lagt op til et skønt måltid på Bones, som også ligger indenfor kort gåafstand (ca. tre minutters gang). Her serveres en 2-retters menu, hvor I kan vælge mellem kylling, burger eller spareribs til hovedret, og I kan selv vælge om I ønsker salatbuffet eller isbar sammen med.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 52 moderne og komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, minidobbeltværelser og almindelige dobbeltværelser. Derudover er det muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse med balkon

Praktisk og moderne enkeltværelse med balkon, eget bad og toilet, komfortabel seng, skrivebord, lænestol, radio og fladskærms-TV.

Enkeltværelse

1 / 4
Praktisk og moderne enkeltværelse med eget bad og toilet, komfortabel seng, skrivebord, lænestol, radio og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Moderne og rummeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, komfortable senge (2x90cm), skrivebord, lænestol, radio og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mini dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt minidobbeltværelse med eget bad og toilet, komfortabel 140cm dobbeltseng, arbejdsplads og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. balkon

1 / 4
Moderne og rummeligt dobbeltværelse med balkon, eget bad og toilet, komfortable senge (2x90cm), en ekstra seng, skrivebord, lænestol, radio og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (3.7km)

En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum (3.5km)

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen.

Herning Golfklub (2.8km)

Herning Golf Klub ligger i nærheden af Hernings bymidte og har en 18-hullers Parkbane på par 72. Men selvom banen er placeret så tæt på byen, kan det altså ikke mærkes på den ret flade bane, som er omgivet af grønne områder og med træer ved de fleste huller. Der er også gode naturlige udfordringer med søer og åer, der gerne skal undgås samt et skovstykke som kan drille en smule, hvis bolden forvilder sig ind i skovbrynet. På ´Pay & Play´-banen er der adgang for alle. Der er fem huller, hvor både nybegyndere og de letøvede kan få sig lidt udfordringer, så uanset om man er begynder eller øvet, så er en billig miniferie ved Herning en god mulighed for at komme ud at slå til bolden.

Henning Larsens kunstpavillon (23.9km)

Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

Jyllands Park Zoo (14.7km)

Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

Baboon City (3.7km)

Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Falken

Inkl. halvpension

Vestjylland

Besøg Vestjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse