Weekendophold på Holiday Inn Lübeck

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Holiday Inn Lübeck

Moderne hotel med indendørs pool og central beliggenhed i Lübeck.

Indendørs pool og sauna
Få hundrede meter fra Lübecks gamle bydel
Beliggende ved floden Trave
 • 170 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 90 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 130 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Oplev charmen ved den tyske Østersøkyst, omgivet af smuk historisk hanseatisk arkitektur. Beliggende få hundrede meter fra den gamle bydel i Lübeck tilbyder Holiday Inn Lübeck et ideelt udgangspunkt for et dejligt ophold med masser af oplevelser. Hotellet ligger ved floden Trave. En kort gåtur over broen, mod syd, og I står midt i det smukke og historiske, UNESCO-listede gamle bycentrum. 

Hotellet tilbyder

Hotellets egen restaurant Kochwerk tilbyder et udvalg af både regionale og internationale retter, og efter maden kan I nyde en cocktail i den hyggelige lounge. Den rare atmosfære i baren indbyder til afslapning og hyggelige samtaler. Der er både snacks og drikkevarer på menuen, heriblandt et stort udvalg af spændende cocktails, som går lige fra klassikerne til nyfortolkede kreationer.   

Efter en spændende og oplevelsesrig dag kan I nyde livet i hotellets indendørs pool og sauna eller træne i fitness centret.  

Der er parkering lige ved hotellet, og der er naturligvis gratis trådløst internet til gæsternes rådighed.

Værelser

Hotellet råder over 159 værelser. De rummelige og lyse standardværelser er dekoreret med moderne vægkunst og udstyret med eget bad og toilet, skrivebord, te-/kaffe-faciliteter og LED TV.

Værd at se

 • Holstentor (22.7 km)

  Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

  Holstentor
  Hold miniferie i Lübeck og se den ikoniske byport, som af mange betragtes som symbolet på Lübeck.
 • Teater Figur Museet (2.1 km)

  Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger. Og med over 1000 dukker, så er der rigeligt at kigge på. Museet er bygget op i fem huse fra den gamle bydel i Lübeck. Dukkerne varierer fra moderne til klassiske. Desuden er der dukker fra Afrika, Asien og Europa.

  Teater Figur Museet
  Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger.
 • Herrenhaus Stockelsdorf (6.5 km)

  En fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere hen har været en skole. I dag bruges herregården til kulturelle arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, mens der også er en restaurant. En del af det store grønne område omkring herregården er i dag et smukt parkområde, hvor I kan slentre en tur og slappe af mens i nyder jeres miniferie i det nordtyske.

  Herrenhaus Stockelsdorf
  Hold miniferie ved Lübeck og besøg Herrenhaus Stockelsdorf fra 1761.
 • Timmendorfer Strand (22.5 km)

  Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

  Timmendorfer Strand
  Timmendorfer Strand, den længste strand i Schleswig-Holstein.
 • Tigerpark Dassow (24.9 km)

  Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man rigtig tæt på.
 • Mölln (29.8 km)

  Mölln ligger på den såkaldte Saltvej, som tidligere var en af Nordtysklands vigtigste handelsveje. Mölln var et knudepunkt på Saltvejen fra Lüneburg, hvor saltet blev udvundet og til Lübeck, hvor salten blev brugt til at salte fisk, der blev sendt videre til de baltiske land og Skandinavien. Gamle imponerende bygninger og snørklede stræder i den lille by beretter om byens tidligere storhedstid. Fra det gamle vandtårn kan I nyde udsigten over byens middelalderlige bykerne med rådhuset og Nicolai kirken. På torvet ved Domkirken finder I en statue af byens verdensberømte nar, Till Eulenspiegel, om hvem der findes et væld af muntre, grove og frække beretninger om. Det siges, at Till Eulenspeigel blev begravet i Mölln og hans profil går igen i hele byen. Berør i statuen af Till Eulenspiegels tæer eller tommelfinger, siges det at bringe lykke. Mölln har en fantastisk placering ved Lauenburg søerne. De 40 søer gør, at man næsten overalt kan se vand og har mange muligheder til dejlige gåture rundt om søerne eller i skovene. På vejene rundt om søerne er der mange steder opsat små stråtækte huse, hvor I kan spise jeres madpakke eller tage en velfortjent pause.

  Mölln
  Oplev middelalderbyen Mölln og spis frokost på en af byens caféer.
 • Hansapark (31.6 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
 • Leonorenwald (32.0 km)

  Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg det fantastiske område i Leonorenwald. Nyd en aktiv ferie hvor der bl.a. også er mulighed for at få en vandretur med guide. Lige i nærheden ligger der også to fredede naturområder; det smukke kystlandskab mellem Priwall og Barendorf, langs med Harkenbäkniederung og Brooker Wald – et 51 hektar stort skovområde, beliggende direkte ud til Østersøen. Tyskland byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og de billige hoteller eller et weekendophold i området findes hos Risskov Bilferie. Kør-selv afsted på en familieferie og nyd at gøre det i eget tempo.

  Leonorenwald
  Oplev det utroligt rige dyreliv i og omkring Leonorenwald.
 • Eutin (41.2 km)

  Eutin er en mere end 1000 år gammel by, hvor flere af husene i den indre by er mere end 300 år gamle. Byens markedsplads ved gågaderne er et naturligt centrum i byen, hvor I kan slappe af på en af de mange caféer. Herfra kan I gå på shopping i gågaderne, hvor I finder flere butikker. Når I befinder Jer i byen, skal I også besøge Eutiner slottet, der er et museum i dag, hvor I kan få en spændende rundvisning. Derudover kan I kigge forbi den lille kurpark, hvor tusindvis af roser og rododendron pryder. Eutin er oplagt at besøge på en billig kør-selv ferie eller billig miniferie i Tyskland. Lidt udenfor byen kan det også anbefales at se jagtslottet ved Ukleisee.

  Eutin
  Besøg den historiske by, Eutin, der ligger smukt imellem to søer
Vis flere

Kort

Holiday Inn Lübeck
Travemunder Allee 3 Lübeck 23568

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstra opredning 50% rabat