Miniferie på Hotel Allinge

Dansk | DKK

Hotel Allinge

Familiedrevet hotel med stor charme, god mad og personlig service

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • Hotellet er åbent hele året
 • Historisk hotel i bygning fra 1600-tallet
 • Personlig betjening af værtsparret Ellen og Thorbjørn
1.101,-
3~8 dage fra
999,-

Inkl. halvpension

Miniferie på solskinsøen

3 dage
Fra 999,- / spar op til 331,-
SPAR
4 dage
Fra 1.489,- / spar op til 471,-
SPAR
5 dage
Fra 1.999,- / spar op til 621,-
SPAR
6 dage
Fra 2.499,- / spar op til 781,-
SPAR
7 dage
Fra 3.019,- / spar op til 941,-
SPAR
8 dage
Fra 3.489,- / spar op til 1.101,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Tag på kør-selv ferie i den maritime by, Allinge, på Nordbornholm og nyd et uforglemmeligt ophold med personlig service, god mad og masser af spændende oplevelser på solskinsøen.

Hotellet tilbyder

Dette charmerende hotel har en central beliggenhed, midt i den hyggelige nordbornholmske by, Allinge med kort afstand til både havnen, stranden og klipperne, såvel som en lang række spændende seværdigheder.

Hotellet, som har været et af Allinges førende hoteller i mere end 100 år, er indrettet i en historisk bindingsværksgård fra 1600-tallet, med renoverede bygninger og tilbygninger. Det er et familiedrevet hotel, og værtsparret Ellen og Thorbjørn tilbyder en nærværende og personlig service.

Hver morgen kan I stå op og nyde en lækker morgenmad, som byder på et varieret udvalg af både varme og kolde retter. Om aftenen serveres klassiske danske retter i den hyggelige restaurant, enten i form af buffet eller 2-retters menu.

Der er gratis parkering i hotellets gård, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Allinge har 55 flotte og hyggelige værelser, og der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger. Derudover er det også muligt at opgradere til et Superior-værelse for ekstra plads og komfort.

Standardværelserne varierer i størrelse og udtryk, af respekt for den historiske bygnings oprindelige indretning. Superior-værelserne er løbende renoveret senest i 2020 og tilbyder en fuldt ud moderne standard, midt i de historiske rammer.

Alle værelser er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge, siddeområde og nye TV med danske og svenske kanaler samt Chromecast.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er tilsvarende dobbeltværelset. Værelset er er lyst og pænt med eget bad/toilet. Der er mulighed for værelse med tv og alle værelser har trådløst Wi-Fi. Værelserne kan være placeret på enten stueplan eller 1.sal og skråvægge kan forekomme.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior enkeltværelse

1 / 3
Superior enkeltværelset er tilsvarende superior dobbeltværelset. Det er lyst og pænt med nyere badeværelse og placeret i hotellets renoverede bygninger. Der findes TV med danske, svenske og tyske kanaler samt trådløst Wi-Fi på alle værelser. Værelserne kan være placeret i stueplan eller på 1. sal. Skråvægge på værelserne kan forekomme.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset er lyst og pænt med med eget brusebad/toilet. Der er mulighed for værelse med TV, Alle værelser har trådløst Wi-Fi. Værelserne kan være placeret på enten stueplan eller 1.sal og skråvægge kan forekomme. Mulighed for ekstra person(er) i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 3
Superiorværelset er lyst og pænt med nyere badeværelser og placeret i hotellets renoverede bygninger. Der findes TV med danske, svenske og tyske kanaler samt trådløst Wi-Fi på alle værelser. Værelserne kan være placeret i stueplan eller på 1. sal. Skråvægge på værelserne kan forekomme.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Christiansø (15.3km)

Tag en herlig tur til Danmarks unikke ø-gruppe Ertholmene, og besøg Christian V.’s fascinerende fæstning fra 1684. Fæstningsværkerne er yderst velbevarede og stort set uberørte, idet de er fredede. På Christiansø vil I befinde jer langt væk fra bilos og støj, midt i Danmarks eneste skærgård. Oplev den fantastiske natur på øen, med edderfugle og sølvmåger i massevis. Det er gennem hele året muligt at komme til Christiansø fra Gudhjem.

Allinge Havn (0.9km)

Gå en tur ved den smukke og evigt charmerende Allinge Havn, som er sprængt ud i klipperne. Der er hyggelig caféstemning og masser af dejlige spisesteder og små butikker. I løbet af foråret og sommeren er der jazzfestival og marked i Allinge.

Hammerknuden (3.6km)

Hammerknuden byder på nogle af de bedste vandreture man overhovedet kan få på den smukke ø, med rundskurrede klipper, lyng, klippedale og skove så langt øjet rækker. På Jeres vej rundt på den 182 hektar rundklippe kan I bl.a. støde på Salomons Kapel. Kapellet ligger helt ude ved kysten og stammer fra Middelalderen.

Bornholms Tekniske Samling (4.7km)

Find et børnevenligt hotel på Bornholm hos Risskov Bilferie og tag afsted med hele familien til den dejlige ø, hvor der venter masser af oplevelser. Der er ingen grund til at stritte imod, når Bornholms Tekniske Samling får nostalgien til at brede sig helt ud i fingrene. Det 4.000 m² gårdmuseum huser alt fra gamle maskiner, møbler og køretøjer til radioer, landbrugsredskaber og legetøj, fra dengang Bedstefar var barn. Find et last minute hotel og nyd en familieferie på Bornholm.

Hammer Fyr (3.9km)

Nyd udsigten fra det 21 meter høje anduvningsfyr opført i bornholms granit, i 1872. Fyret har ikke været aktivt siden 1990, men det er stadig et prægtigt stykke arkitektur og giver en fantastisk udsigt.

Olsker Rundkirke (4.8km)

Den 26 meter høje Olsker Rundkirke er den højeste af de fire rundkirker på Bornholm. Kirken er opført omkring år 1150, men er i tidens løb blevet ombygget og forstærket i flere omgange - senest i midten af 1900-tallet, da man udskiftede altertavlen. I denne elegante rundkirke står der personale i våbenhuset, som gladeligt svarer på spørgsmål og fortæller om kirkens fortid som forsvarsværk.

Hammershus (4.6km)

Hammershus er ét af Bornholms helt store vartegn. Den gamle slotsruin menes af være opført af kirkemagten i samarbejde med Valdemar Sejr, tilbage i starten af 1200-tallet. Hammershus er Nordeuropas største slotsruin og er majestætisk placeret på en 74 meter høj, stejl klippeknude. En familieferie på Bornholm med et besøg på Hammershus, er en oplevelse man kun sent vil glemme.

Jons Kapel (7.8km)

Jons Kapel er en klippehule, også kendt som ”tør ovn”, opstået som resultatet af bølgernes gentagne slag mod klippen. Jon blev sendt til øen for at udbrede kristendommen. Han boede i denne grotte hvor nysgerrige bornholmere kom ned og besøgte ham. Han fortalte historier fra biblen og snart var opbuddet så stort, at pladsen i grotten blev trang. Dermed stillede han sig op på klippen og fortsatte forkyndelsen derfra, så alle kunne høre ham. Senere udhuggedes en prædikestol på toppen af klippen hvor Jon, ifølge fortællingen, har stået.

Helligdomsklipperne ved Bornholms Kunstmuseum (9.1km)

Kør selv på ø-ferie eller miniferie på Bornholm og oplev de smukke Helligdomsklipper, nord for Rø. Klipperne er det fantastiske resultat af flere tusinde år med vejrpåvirkning og står i dag som sprængte og flåede, med dybe huler og usædvanlige former. Området har tidligere været et valfartssted, idet der har ligget en hellig kilde ved kystklippens fod. Besøg også Bornholms Kunstmuseum som bl.a. byder på store malerisamlinger, kunsthåndværk og skulpturer med forbindelse til Bornholm. Derudover huses også jævnligt særudstillinger af forskellig art.

Gudhjem (14.6km)

Gudhjem er en enestående lille perle af en bjergby på Nordbornholm, og har omkring 700 indbyggere. Her kan I bestige Bokul, et 48 meter højt bjergmassiv. Fra toppen får I en fantastisk udsigt over byens tage og den smukke Nørresand Havn. Gennem hele året sejles der ture mellem Gudhjem og Christiansø.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Ronneby Brunn Hotel

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Blekinge

Velvære i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Entré til spa
 • Gratis internet og parkering

355,-
Kun
1.179,-

Vis kort

Udnyt den lave svenske krone!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat

First Hotel Statt Karlskrona

Oplev Blekinges skærgård

Blekinge

Centralt i Karlskrona

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • 2 x kaffe og kage
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis internet

1.484,-
Fra kun
689,-

Vis kort

Smuk bygning på gågaden i Karlskrona

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x velkomstkaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

223,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat