Storbyferie i Stockholm på Hotel Birger Jarl

Dansk | DKK

Hotel Birger Jarl

Moderne hotel i det centrale Stockholm tæt på shopping og seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyrenoveret hotel i Vasastan
 • Metrostation rundt om hjørnet
 • Træningscenter med udsigt over Stockholm
808,-
3~5 dage fra
789,-

3. nat gratis

Centralt i Stockholm

4 dage
Kun 789,- / spar op til 809,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • Beliggende i centrum
 • Gratis internet
 • Garage til et gebyr
Wild Offer

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Stockholm

3 dage
Kun 789,- / spar op til 276,-
SPAR
4 dage
Kun 1.169,- / spar op til 429,-
SPAR
5 dage
Kun 1.499,- / spar op til 631,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Garage til et gebyr
Risskov Pakken

Hotel Birger Jarl er beliggende i Vasastan lige i centrum af Stockholm tæt på mange restauranter, shoppingmuligheder og attraktioner. Her har I det perfekte udgangspunkt for at udforske Stockholm i løbet af en weekend eller miniferie. I vil finde meget inden for gåafstand, men også en metrostation lige rundt om hjørnet for nemt at udforske alt, hvad hovedstaden har at tilbyde.

Hotellet tilbyder

Her bor I midt i det centrale Stockholm, men med en rolig beliggenhed på et personligt hotel med fokus på service. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Rådmansgatan Metro Station, og herfra kan I nemt komme rundt i det centrale Stockholm. Stockholms Hovedbanegård ligger kun 20 minutters gang fra hotellet.

Hver morgen serveres en generøs morgenbuffet i hotellets restaurant, med noget for enhver smag. Restauranten serverer også frokost og aftensmad med en menu af både svenske klassikere samt retter med indflydelse fra det sydlige europæiske køkken. Hotellet har også en hyggelig lobbybar, som er perfekt til at få en drink før eller efter måltidet.

Hotellet har eget fitnesscenter placeret på syvende sal med udsigt over Stockholm for dem, der ønsker at træne på ferien.

Hotellet tilbyder gratis trådløst internet og parkering er til rådighed mod et gebyr.

Værelser

Hotel Birger Jarl har i alt 271 moderne værelser indrettet i moderne skandinavisk design. Alle værelser har eget badeværelse, kaffemaskine, strygejern / strygebræt, skrivebord og stol, minibar, hårtørrer, fladskærms-tv, toiletartikler og pengeskab. Kæledyr er velkomne mod et gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

470 km fra
Göteborg, Sverige
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Stockholm (2km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Stockholms gamle bydel (2.6km)

Den gamle bydel, som indtil 1980 blev kaldt "Byen mellem broerne", er Stockholms historiske centrum og ligger på Stadsholmen. I mange hundrede år var den gamle bydel Stockholm, og de mange smalle gader og gyderne er godt bevarede. Den smalleste gyde er Mårten Trotzigs gyde, som kun er 90 cm bred det smalleste sted. I kan nyde en snack eller spise en bid mad på nogle af de hyggelige caféer og restauranter i bydelen. Stockholms kongelige palads, som er kongens officielle bopæl, ligger også i den gamle bydel.

Gröna Lund (3.5km)

Gröna Lund er en forlystelsespark i Djurgården, hvor I nemt kan tilbringe en hel dag med hele familien. Parken byder på masser af sjove aktiviteter og forlystelser for unge og gamle.

Djurgården (6km)

Djurgården i Stockholm tilbyder adskillige gode muligheder for oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. Skansen som er et friluftsmuseum og dyrepark. Eller tag i Gröna Lund forlystelsespark hvor I let kan tilbringe en hel dag! ABBA museet og Vasamuseet er også et besøg værd.

Derudover er der også et Astrid Lindgren museum i Stockholm, som er en yderst populær attraktion for både børn og voksne. Længere ude på Djurgården ligger desuden Waldemarsudde hvor I finder et museum med Prins Eugenes malerier og en fantastisk have, ligesom også Thiel Gallery huser spændende udstillinger af verdensberømte kunstnere.

Drottningholm (11.9km)

Ein Tagesausflug nach Drottningholm (dt. Königinneninsel) kann empfohlen werden. Das Schloss Drottningholm gehört zum UNESCO-Weltkulturerbe - wegen der beiden besonderen Gebäude, dem chinesischen Schlösschen (Kina slott) und dem Drottningholmtheater (Drottningholms slottsteater). Das Schloss ist der besterhaltene Königspalast in Schweden. Man bezeichnet Schloss Drottningholm auch als „schwedisches Versailles“. Die Burg repräsentiert die europäischen Königsarchitektur aus dem 17. Jahrhundert. Neben dem exotischen chinesischen Pavillon, dem Schlosstheater und dem prächtigen Schlosspark gibt es viel zu sehen und zu erleben. Mit seinen Außenanlagen ist es auch für einen Familienausflug geeignet.

Gustavsberg (23.5km)

Den hyggelige by Gustavsberg har ca. 11.000 indbyggere og ligger kun 23 km. fra Stockholm på øen Värmdö ude i skærgården. Byen er kommunens midtpunkt med sine butikker, caféer og porcelænsmuseum. Porcelænsfabrikken, som er ejet af en svensk familie og har produceret porcelæn siden begyndelsen af 1800-tallet. Det er Nordens eneste producent af benporcelæn, hvor hovedkomponenten udgøres af benaske. Det betyder, at denne porcelæn ikke får samme kølige hvide farve som det hårde porcelæn.

Julemarked i Stockholm (2.6km)

Julemarked i Stockholm er et must når julen nærmer sig. Byens smalle brostensbelagte gader i Gamla Stan i Stockholm danner en perfekt ramme for byens eventyrlige julemarkeder, der sørger for at fuldende oplevelsen med velduftende julespecialiteter og unikke julegaveidéer. Sveriges hovedstad danner i november og december rammen om en helt fantastisk julestemning. 

Med kirkeklokkerne ringende fra oven, byder Stockholm velkommen til julestemning i særklasse. Overalt i byen er gader og butikker pyntet op med masser af lys og julepynt. Duften fra ristede mandler og kastanjer blander sig med gløgg og honningkager, som kan få julestemning frem hos både børn og voksne. I markedsboderne byder de handlende velkommen med hjemmelavede traditionelle juledekorationer, håndlavet legetøj og en masse lokale produkter.

Det mest traditionelle af julemarkederne finder I på Skansen, Stockholms kendte friluftsmuseum. Her er det blandt andet muligt at støbe lys, bage gammeldags brød og se håndværkerne lave deres produkter imens I kigger på.

På byens ældste torv, Stortorget i Gamla Stan, er byens flottest oppyntede julemarked. Det traditionelle julemarked, har en historie som går over 100 år tilbage i tiden, og som er med til at skabe en historisk stemning på hele pladsen. Dette bliver kun yderligere forstærket af de omkringliggende bygning, som er fra middelaldertiden og de brostensbelagte gader. Stemningen bliver fuldendt af de traditionelle røde juleboder.

For dem hvor julemarkederne ikke er nok, byder Stockholm på en række butikker, hvor det er mulighed for masser af shopping. Stockholm er derfor en oplagt mulighed til at finde en julegaver, som ofte kan fås billigere end i Danmark.

Efter en lang og hyggelig dag i Stockholms shoppinggader, er det muligt at besøge en af byens mange caféer og restauranter.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Häringe Slott

Adgang til udendørs pool

Södermanland

Bilferie med overnatning

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool

750,-
Kun
1.359,-

Vis kort

Luksusophold 25 minutter fra Stockholm

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard twin dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Good Morning+ Nyköping

Historisk skærgårdsby

Södermanland

Oplev Nyköping

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

130,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skærgård, kultur og shopping i Nyköping

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat