Badeferie ved Gardasøen på Hotel Cristallo Malcesine

Dansk | DKK

Hotel Cristallo Malcesine

Få et suverænt udgangspunkt for en oplevelsesrig ferie ved Gardasøen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fremragende placering ved Gardasøen
 • Udendørs swimmingpool og panoramaterrasse
 • Aftenbuffet inkluderet i opholdet
1.188,-
4~8 dage fra
1.299,-

Inkl. halvpension og 1 fl. vine

Gardasøen kalder

4 dage
Fra 1.299,- / spar op til 479,-
SPAR
5 dage
Fra 1.699,- / spar op til 656,-
SPAR
6 dage
Fra 2.089,- / spar op til 844,-
SPAR
7 dage
Fra 2.499,- / spar op til 1.011,-
SPAR
8 dage
Fra 2.899,- / spar op til 1.189,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. bjergudsigt

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis internet
Wild Offer

Inkl. halvpension og 1 fl. vine

Gardasøen kalder

4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 359,-
SPAR
5 dage
Fra 1.869,- / spar op til 486,-
SPAR
6 dage
Fra 2.299,- / spar op til 634,-
SPAR
7 dage
Fra 2.719,- / spar op til 791,-
SPAR
8 dage
Fra 3.169,- / spar op til 919,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse m. bjergudsigt

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Nyd en skøn badeferie for hele familien ved Gardasøen. Hotel Cristallo har en dejlig beliggenhed i Malcesine, blot 70 meter fra Gardasøens nordøstlige bred. Fra hotellet er der desuden mindre end én kilometer ind til det smukke centrum i byen, hvor butikker, restauranter, caféer og et væld af spændende seværdigheder venter.

Hotellet tilbyder

Hotellet stammer tilbage fra 1970 og er senest renoveret i 2019. Det hyggelige 3-stjernede hotel har en stor panoramisk terrasse hvor I kan nyde en herlig udsigt. Under opholdet kan I både slappe af med Jacuzzi, dyrke fitness og tage en dukkert i den nydelige udendørs swimmingpool som er åben dagligt mellem den 15. April og den 15. Oktober. Derudover tilbyder hotellet også mulighed for at leje citybikes, så I let kommer ind til centrum og rundt i det smukke omgivende område.

På hotellet serveres hver morgen en omfattende morgenmadsbuffet med et godt udvalg af brød, pålæg, æg og meget andet. Således får I den perfekte start på morgenen og kan lade godt op med energi forud for dagens eventyr ved Gardasøen.

Om aftenen tilbyder restauranten en lækker aftenbuffet som er inkluderet i dette ophold. Nyd et herligt udvalg af ægte italienske lækkerier og specialiteter og få et godt glas lokal vin til maden. Det er muligt, på anmodning, at få både vegetarisk og glutenfri mad. Derudover kan I også kigge forbi hotellets hyggelige bar, som er det oplagte sted for en sludder og en drink.

Malcesine er en smuk by med mange muligheder, og Hotel Cristallo tilbyder et alletiders udgangspunkt både for at bade i Gardasøen og for at opleve seværdigheder som f.eks. det middelalderlige Scaliger-slot, Madonna dell’Accoglienza-statuen og ikke mindst nogle uforglemmelige ture i den nye svævebane med roterende kabiner som giver en pragtfuld udsigt på vejen op til den botaniske have på bjerget, Monte Baldo.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Bemærk venligst at hunde ikke er tilladt på hotellet.

Værelser

Hotellets værelser er alle individuelt indrettet i forskellig stil og farver. Alle værelserne har eget badeværelse, hårtørrer, komfortable senge, elkedel, et lille køleskab og satellit-TV.

Det er muligt, mod et ekstra gebyr, at få et værelse med udsigt mod bjerget, Monte Baldo, eller udsigt over søen. Med undtagelse af economy-værelserne, er det muligt at tilføje en ekstra opredning til alle værelser, så der er plads til op til tre personer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Enkeltværelse med eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Udstyret med klassiske møbler skrivebord, telefon, pengeskab, fladskærms-tv,

Dobbeltværelse m. bjergudsigt

1 / 2
Dobbeltværelse med balkon med bjergudsigt, klassiske møbler, skrivebord, telefon, pengeskab, fladskærms-tv, eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. søudsigt

1 / 2
Dobbeltværelse med balkon og enten direkte søudsigt eller til siden, klassiske møbler, skrivebord, telefon, pengeskab, fladskærms-tv, eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1175 km fra
Rostock, Tyskland
1275 km fra
Puttgarden, Tyskland
1300 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Malcesine (1.4km)

Tilbring dagen i Malcesine, som de fleste omtaler som Gardasøens mest charmerende by. Gamle velholdte huse, små snævre og snørklede brostensbelagte gader og stræder med et flot udvalg af butikker og mange udendørs caféer og restauranter skaber den helt specielle atmosfære og stemning. Perfekt til en sommerferie og familieferie. Ud over det dejlige bymiljø er der fine seværdigheder som Palazzo dei Capitani og især den gamle borg Scaligeri, opkaldt efter en af dens mange ejere i tidens løb. Borgen rummer nu et museum for egnens flora og fauna samt et museum med billeder malet af Goethe. Malcine er et oplagt udflugtsmål på en billig bilferie i Italien. 

Gardasøen (56.6km)

Gardasøen er danskernes mest elskede feriemål i Italien. Utallige generationer kender til denne perle i Norditalien. Her finder I alt, hvad I kan drømme om til den ideelle ferie: Imponerende og blændende smuk natur, charmerende og atmosfære-fyldte småbyer, pittoreske slotte , hyggelige caféer og restauranter, sejlture på vandet, fine bademuligheder og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arena.

Omgivelserne omkring Gardasøen er fantastiske og uendelige og udflugtsmulighederne er utallige. Besøg f.eks. et af de væsentligste bygningsværker i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinerne af en gammel romersk bygning. Renoveringen blev startet i 1974 af Giulio Zani, der overtog såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningerne fremstår nu nænsomt renoveret.

Torbole sul Garda (17.1km)

Den hyggelige, lille by Torbole ligger på den nordlige side af Gardasøen ca. 3 km øst for Riva del Garda, op ad bjerget Monte Baldos skråninger og som et naturligt fiskerleje, der læner sig op ad Sacra-flodens delta. Egnens milde klima har i dag gjort Torbole, med ca. 3.000 indbyggere, til et populært turistmål, især for glade surfingentusiaster og sejlere, der nyder de gode vinde på Gardasøen. Byen har et godt udvalg af butikker blandet med barer, restauranter og en del diskoteker. Den hyggelige havn og ´La Vecchia Dogana´, som er den byens gamle toldbygning, er eftertragtede steder at nyde solens sidste stråler.

Riva del Garda (18.9km)

Riva del Garda er en hyggelig lille by, som blandt andet byder på butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde servering i det gode vejr. Og så ligger den som navnet antyder ned til den smukke Gardasø.

Cascata del Varone (21.8km)

Det unikke og fascinerende vandfald Cascata del Varone ligger 3 km. nord for byen Riva. Igennem mere end 20.000 år har vand fra Tennosøen gravet en knap 70 m. dyb klippekløft ind i selve bjerget, hvor vandet falder fra 98 meters højde. Et usædvanligt og spændende besøg, hvor I af stier, trapper og broer oplever både bjerget og vandfaldet inde- og udefra. På grund af kløftens helt specielle mikroklima har det været muligt at indrette en lille botanisk have, som I kommer igennem i forbindelse med besøget.

Arco Slottet (21.6km)

Det vides ikke med helt nøjagtighed hvornår dette prægtige slot, Castello di Arco, blev bygget. Men efter forlydender skulle det have været omkring år 1000 e.Kr. Det spændende slot bærer på en utrolig historie om kampe, belejringer, store slag og det har ofte spillet en rolle i kampens centrum.

En rigtig familietur med gode muligheder for at udforske og komme helt tæt på et af områdets absolutte brændpunkter op gennem historien.

Samtidig er det også en god mulighed for at opleve den charmerende middelalderby Arco, så bestil en billig bilferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kør selv direkte til disse fascinerende oplevelser!

San Zeno di Montagna (25km)

San Zeno di Montagna huser omkring 1.400 indbyggere og er placeret på Monte Baldo eller Baldobjerget. Fra den historiske by er der en helt utrolig udsigt over Gardasøen, de mange grønne olivenlunde og de omkringliggende og meget majestætiske bjerge. Derfor er San Zeno di Montagna også et godt sted for vandre-, trekking- og klatreture.

Byen er fyldt med spændende seværdigheder, besøg for eksempel Skt. Bartholomew-kirken, som stammer tilbage fra det 16. århundrede, eller den smukke sognekirke, som er rejst til ære for San Zeno. Det smukke klokketårn blev bygget i 1788 og kirken har løbende undergået en række ombygninger og fornyelser, blandt andet i 1914, hvor kirken fik et nyt og meget imponerende alter.

Der er gode muligheder for at shoppe lidt rundt i den gamle by eller måske blot nyde en Turbiana på en af byens caféer.

La Limonaia del Castel (29.6km)

Find en billig ferie til Brescia i Italien med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg citronmuseet, Limonaia del Castel. Det lyder umiddelbart ikke interessant med et citronmuseum, men det er et par spændende timer, I kan få til at gå der. Som navnet på byen også antyder, så har citron-frugten spillet en stor rolle for byen, Limone Sul Garda. Den kan I lære på dette lille og hyggelige museum i den nordlige del af byen Limone Sul Garda. Find og tilrettelæg den perfekte familieferie med billige hoteller hos Risskov Bilferie.

Limone Sul Garda (30.2km)

Tag på bilferie i Europa og oplev Italien på et weekendophold eller en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i det smukke Limone Sul Garda som er en hyggelig by på vestbredden af Gardasøen. Her bor ca. 1200 indbyggere og byen er præget af hyggelige gader med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan I nyde det gode vejr og tage en kølig svømmetur i Gardasøen. Find billige hoteller til ferien hos Risskov Bilferie og nyd nogle dage ved Gardasøen med familien.

Gardaland (41.4km)

Italiens største forlystelsespark, Gardaland, kan sagtens underholde jer i en hel dag! Rigeligt med forlystelser, delfinshow, restauranter og meget mere. Et godt sted at tage hen, hvis I har børn og barnlige sjæle med på ferien!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel San Pietro

Flotte omgivelser ved Gardasøen

Gardasøen

Feriedage i Italien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • Dagligt gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Adgang til wellness

114,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse (DB)
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Active Hotel Paradiso & Golf

Golf og velvære

Gardasøen

Oplev Gardasøen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x á la carte menu
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Adgang til wellness

Fra kun
1.259,-

Vis kort

Aktiviteter og afslapning ved Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 2~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Residenza Eden

Oplev smukke Norditalien

Gardasøen

Dejlige Garda

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x Aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • 1 flaske vin
 • 1 x velkomstgave
 • Gratis parkering

494,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Tag hele familien med til Gardasøen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. 1-værelses lejlighed (Studio)
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat