Billig bilferie til Hotel Dania med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Hotel Dania

Hotel Dania på Silkeborg Torv har i over 150 år budt gæster velkommen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Bo smukt og elegant i hjertet af Silkeborg
 • Historisk hotel med stor charme
 • God mad og spændende oplevelser
449,-
3 dage fra
1.099,-

Hovedret i Brasserie Underhuset

Centralt i Silkeborg

3 dage
Fra 1.099,- / spar op til 449,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Inkl. Skøn 3-retters menu

Livsnyderophold I Silkeborg

3 dage
Fra 1.699,- / spar op til 179,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • 1 x 3-retters på Brasserie Underhuset
 • 1 Signatur cocktail i hotelbaren
Risskov Pakken

I Silkeborgs centrum, nærmere betegnet midt på Torvet, ligger det klassiske Hotel Dania, der er en del af det historiske Silkeborg. Hotellet har ligget på samme sted siden 1848 og kan dermed tilbyde sine gæster et næsten historisk ophold fyldt med personlighed, varme og gode minder.

Hotellet tilbyder

Hotel Dania har spillet en vigtig rolle i Silkeborgs historie siden 1848, hvor hotellet blev grundlagt. Hotellets lange historie gemmer på mange gode historier og overnattende berømtheder. Her har H.C. Andersen slået sine folder og skuespilleren Johanne Louise Heiberg har således rost ”værelsernes komfort samt opvartning” i et af hendes mange breve.  

Hotel Dania er især kendt for restauranten, Brasserie Underhuset, der har modtaget flere gastronomiske udmærkelser og som i øvrigt også er både medlem og Ridder af ”Chaine des Rotisseurs,” som er en verdensomspændende organisation for gastronomer. Der serveres mad af høj kvalitet med inspiration fra klassiske restauranter i Frankrig.

Morgenmaden serveres i Drewsens Salen, som er en del af selve hotellet og opkaldt efter stifteren af Papirfabrikken. Den store terrasse er også et hit, især når solen kigger frem. Her serveres der både mad og drikke, og en god frokost kan hurtig gå hen og blive til en lang eftermiddag i hyggeligt samvær med ligesindede livsnydere og friskskænket fadøl.

Værelser

Alle værelser er nyrenoverede og indrettet med eget bad og toilet samt hårtørrer. Værelser og badeværelser har alle forskellige størrelser, da man under renoveringen var tro mod historien. Der er 32- eller 40-tommers Smart TV, med mulighed for opkobling af egen medieenhed. Der er desuden også monteret en buksepresse, til fri afbenyttelse, og i receptionen er der mulighed for at låne både strygejern og strygebræt, hvis det ikke allerede forefindes på værelset. Hotellet tilbyder også rense- og vaskeservice, der er leveringsdygtige indenfor 24 timer - (Dog ikke i weekender og på helligdag). Gratis WI-FI findes over hele hotellet.

Nogle værelser har søudsigt, mens andre vender ud med det pulserende torv som byder på torvemarked hver lørdag og diverse arrangementer året igennem.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Komfortabelt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, strygefaciliteter, buksepresse, skrivebord, telefon, radio og 40" Smart TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Lækkert dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, strygefaciliteter, buksepresse, skrivebord, telefon, radio og 40" Smart TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hjejlen (0.9km)

Kom på en skøn sejltur på Silkeborg-søerne med Hjejlen; verdens ældste kulfyrede hjuldamper. Dette prægtige dampskib kunne i 2011 fejre sit 150-års jubilæum med deltagelse af Dronningen. Oplev den dejlige jyske natur fra en vinkel, I aldrig før har set, og bliv samtidig en del af Hjejlens fantastiske historie. Tag et stop ved Himmelbjerget og gå op og nyd den vidunderlige udsigt fra toppen. Miniferie, familieferie, sommerferie eller bare et billigt weekendophold - at holde ferie i Danmark behøver aldrig at være kedeligt!

Museum Silkeborg (0.8km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg Silkeborg, som er en af de danske byer der har meget at byde på. En af berømthederne er Silkeborg Museum Silkeborg i Hovedgården – Silkeborgs ældste bygning. Her kan I bl.a. møde den verdensberømte Tollundmand, som blev fundet i en mose ved Bjældskovdal i 1950, og som menes at have levet omkring overgangen mellem bronze- og jernalderen. Se også den mindre kendte Elling Kvinde, fundet i samme mose 12 år tidligere, og som menes at have levet samtidig med Tollundmanden. Find den bedste bilferie hos Risskov Bilferie der passer til jeres ferie og kom afsted på opdagelse i Silkeborg.

Museum Jorn (2.2km)

Find en bilferie i Danmark og besøg Silkeborg med Riskkov Bilferie. Besøg det spændende Jorn Museum i Silkeborg, som bl.a. byder på samlinger af malerier, tegninger, grafik og keramik skænket af den danske billedkunstner Asger Jorn i årene 1953-1973. Museet er beliggende i et lækkert parkområde ned til Remstrup Å og huser, udover Asger Jorn-samlingerne, også forskellige skiftende udstillinger. Der er mange muligheder for at finde børnevenlige hoteller i Silkeborg og omegn hos Risskov Bilferie og derfor også nemt at planlægge ferien.

AQUA Akvarium & Dyrepark (2.8km)

Mød de fascinerende danske dyr, der lever i vilde og naturlige omgivelser i AQUA. Se odderen jage i søen og mød de frække vaskebjørne, der elsker at både slås og at lege. Der er også storke, hugome og så er der de små og søde vildsvineunger, der altid har travlt med at undersøge omgivelserne. Børnene vil med garanti nyde den store vandlegeplads, hvor der er dømt vandkamp i mange timer. Skyd de andre ned med vandkanonen og prøv de forskellige vandeksperimenter eller hvad med en tur igennem vandtårnet, hvis der er nerver til det vel at mærke! Der er også et stort indendørs akvarium med gedder og den rekordstore kæmpemalle, der kan sluge en hel and, hvis det skulle være. Eller hvad med et besøg på bunden af søen, uden at få våde fødder, en god oplevelse, der nemt kan sørge for at holde hele familien underholdt. Prøv også turen op til fjerde sal, hvor der er fyldt med padder og krybdyr samt forskellige insekter, og så er der Mørkeakvariet, men det har vi lovet at holde hemmeligt, det skal nemlig opleves. Slut en forrygende tur af i caféområdet, hvor der serveres økologiske retter i både voksen- og børnestørrelser. Tag hele familien med til AQUA Akvarium & Dyrepark - bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie i dag.

Labyrinthia (8.3km)

Tag på bilferie i Danmark og tag til Silkeborg på familieferie med Risskov Bilferie. Kør-selv til de mange oplevelser som venter og tag familien med på en sjov udflugt til Labyrinthia ved Silkeborg. Labyrinthia er en temapark med labyrinter og udfordringer til en sjov og anderledes oplevelse. Her kan I afprøve jeres stedsans og motoriske evner i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Find en familieferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Silkeborg.

Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (14.6km)

Den absolut bedste måde at opleve de flotte ørne, ekstremt hurtige falke og meget adrætte høge. De både underholdende og utraditionelle shows viser de utrolige flyve- og jagtinstinkter som disse rovfugle besidder. Prøv selv at holde en rovfugl eller ugle. De kan virke større på armen end når de flyver rundt i de højere luftlag og ligner gråspurve. Bagefter er der mulighed for at gå på opdagelse i ´Ugleskoven´ og møde verdens største ugler, som huserer i træerne. Prøv derefter at finde vej ud af skoven i det store virvar af stier, ikke altid helt let.

Mød også de prægtige bisonokser. Tag turen med traktorprærievognen og hør den sælsomme og fantastiske historie om bisonens vandringer og hvordan den var livsnødvendig for indianernes overlevelse og slutteligt blev udslettet af den hvide mand.

En spændende tur for både børn og voksne, der er interesserede i rovfugle og bisonokser midt i naturens egen friluftsscene.

Himmelbjerget (16.8km)

Tag på billig bilferie til Midtjylland og bestig Himmelbjerget og oplev den pragtfulde natur. Himmelbjerget er 147 meter højt og har siden 1800-tallet tiltrukket tusindvis af turister. Siden 1861 har det været muligt, at sejle dertil med Hjejlen, hvilket stadig er muligt i dag. Nyd den fantastiske udsigt fra ét af områdets mange udsigtspunkter.

Houvig Fæstning (100.4km)

Tag på ferie i bil og kør til Houvig Fæstning, 3,8 km nord for Søndervig, som er et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. For de historie- og krigsinteresserede er en billig miniferie i Vestjylland ikke til at komme udenom.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Scandic Bygholm Park Horsens

Ophold med halvpension

Østjylland

Historisk herregård

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering

129,-
Fra kun
1.369,-

Vis kort

Autentisk herregård

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpension

Midtjylland

Miniferie i Midtjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat