Tag på billig kør-selv ferie til Hotel Falken

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Falken

Mellem tekstilbyen Herning og charmerende Ringkøbing står oplevelserne i kø

Vanvittig pris på bestseller
Beliggende imellem Herning og Ringkøbing
Indendørs pool og billardbord
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Centralt beliggende for mange oplevelser i Midt- og Vestjylland, er Hotel Falken et oplagt valg til jer, der ønsker en oplevelsesrig ferie med mange spændende udflugtsmål. Nyd f.eks. et weekendophold eller en miniferie og besøg de skiftende kunstudstillinger i den arkitektoniske Vestjyllands Kunstpavillon kun 500 meter fra hotellet. Eller hvad med at pakke picnic kurven og tage en tur på skinnecykler på den nedlagte Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane? 

Hotellet tilbyder 

Hotel Falken ligger centralt i handels- og kunstbyen Videbæk midt imellem Ringkøbing og Herning. Hotellet byder på en indendørs swimmingpool, som er åben dagligt fra kl. 10-20 og sauna til fri afbenyttelse. Hotellets restaurant tilbyder dansk kromad i rolig atmosfære. Restauranten er åben mandag til lørdag og aftensmad serveres i tidsrummet 18.00-20.00, men I kan naturligves hygge jer i restauranten, så længe I har lyst. I er i øvrigt velkommen til at bruge hele hotellet. Søndag er restauranten lukket efter morgenmad. Der er gratis parkering ved hotellet. 

Værelser 

Hotellets mini dobbeltværelser er ca. 12 m2 og indrettet med seng på 140 cm, eget bad og toilet, tv og gratis internet. På mini dobbeltværelse er der kun plads til to personer, og det er derfor ikke muligt, at have barn i forældres seng. Det er ikke muligt at medbringe hund på minidobbeltværelser.

Nogle af værelserne ligger i hotellets anneks. Såfremt I bestiller flere værelser af forskellig værelseskategori, vil disse ikke kunne placeres ved siden af hinanden. Bemærk venligst at værelserne kan forekomme slidte.


Bemærk at

Enkeltværelserne på hotellet er i øjeblikket under renovation og kan derfor ikke bekræftes af hotellet før Marts 2020. Derfor beder vi om, at du i mellemtiden booker en alternativ værelsestype.

Der serveres traditionel dansk kromad til aften mandag-lørdag klokken 18.00-20.00.
Hver lørdag i december serveres julebuffet til aften.

I forbindelse med all inclusive ophold inkluderer der kun gratis drikkevarer til 3-retters menuen. Ved 2 nætters ophold er der derfor kun inkluderet drikkevarer én af dagene i restauranten mellem kl. 17.30-21.00.

Hotellets restaurant og reception er lukket søndag efter morgenmad. Hvis I bor på hotellet søndag, vil I derfor ikke få serveret aftensmad.

Mandag: Hjemmelavet Biksemad med rugbrød, spejlæg, bearnaise sauce og rødbeder
Tirsdag : Ungarnsk Gullash med hjemmelavet kartoffelmos
Onsdag: Stegt flæsk med persillesovs
Tordag: Wienerschnitzel
Fredag: Fredagsbøf - 200 gr. bøf af oksekød serveres med bagt kartoffel, kryddersmør
og garniture.
Lørdag: Gl.dags oksesteg, brunsovs, hvide kartofler, surt & sødt
Menu er gældende frem til og med den 19. december 2019.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Hvis håndklæder smides på gulvet, bliver disse udskiftet og der vil efterfølgende blive opkrævet et gebyr på 20 DKK pr. stk.

På mini dobbeltværelset er det ikke muligt med barn i forældres seng, opredning eller at medbringe hund. Har I hund med, får I derfor tildelt et større dobbeltværelse. Det er ligeledes ikke tilladt at medbringe hund i lejlighederne.

Vis flere

Værd at se

 • Henning Larsens kunstpavillon (0.6 km)

  Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

  Henning Larsens kunstpavillon
  Vestjyllands Kunstpavillon har en dejlig café med en fin søudsigt.
 • Houvig Fæstning (52.0 km)

  Tag på ferie i bil og kør til Houvig Fæstning, 3,8 km nord for Søndervig, som er et af de vigtigste tyske fæstningsanlæg i Danmark fra 2. verdenskrig. Det består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere. For de historie- og krigsinteresserede er en billig miniferie i Vestjylland ikke til at komme udenom.

  Houvig Fæstning
  Se Houvig Fæstning, som består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg fra 2. Verdenskrig.
 • Jyllands Park Zoo (15.5 km)

  Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieudflugt til Jyllands Park Zoo
 • Mønsted Kalkgruber (62.9 km)

  Mønsted Kalkgruber ligger ved Mønsted, syd for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruberne er huler i et overfladenært kalklag, hvor der i mange århundreder er blevet brudt kalk, bl.a. til fremstilling af mørtel til opbygning af kirker og klostre. Mønsted Kalkgruber er verdens største kalkmine og en endeløs labyrint af minegange. Prøv minetoget om sommeren eller se, hvor mange flagermus, du kan spotte.

  Mønsted Kalkgruber
  En af de mange minegange i Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede (57.8 km)

  Frilandsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling af små kulturmiljøer og elementer af det danske landsbyfællesskab. Her kan I gå på opdagelse i regionale variationer af byggeskik, boligindretning og se hvordan man boede og levede som for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks ældste kendte bondegård, Vinkelgården fra år 1546, som bestemt er værd at tage på udflugt til, når I holder sommerferie eller familieferie i det jydske.

  Hjerl Hede
  Hold billig sommerferie i Jylland og besøg Frilandsmuseet Hjerl Hede.
 • Bundsbæk Mølle (16.5 km)

  Besøg Midtjylland på en billig kør-selv ferie med hele familien. Læg vejen forbi Bundsbæk Mølle, hvor det emmer af natur og historie. Den gamle vandmølle fra 1843 drejer stadig lystigt rundt, vandet plasker ned over møllehjulet og træværket knager stemningsfuldt under møllehjulets arbejden. Møllen bruges som udstillingslokale og i de hyggelige møllestuer har møllerfruen kaffe og kagebord klar. Find et billigt weekendophold for hele familien og kør på ferie i egen bil og i eget tempo. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Jylland og dets mange seværdigheder på en dejlige familieferie.

  Bundsbæk Mølle
  Besøg Bundsbæk Mølle på ferie i egen bil.
 • Ringkøbing Museum (23.0 km)

  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie. I kan f.eks. se en udstilling om Ringkøbing i guldalderen eller hvad med at lære mere om de tyske bunkere ved Vestkysten. Ringkøbing Museum hører desuden sammen med 13 andre museer i området, så der er rig mulighed for at lære noget nyt om områdets historie.

  Ringkøbing Museum
  Ringkøbing Museum, hvor I kan lære noget om købsstadens spændende historie
 • Legoland (61.6 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gemmer på en masse overraskelser og sjove attraktioner.
 • Herning (24.2 km)

  I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende. Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke. Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

  Herning
  Herning er en spændende by med både kunst, kultur og koncerter
Vis flere

Kort

Hotel Falken
Falkevej 3 6920 Videbæk

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "... Vi havde et super ophold på Hotel Falken. Vi ankom 4 voksne og 2 små børn på 9 mdr. og 3 år, der var stillet en seng i hvert værelse til brug for børnene og der var en legeplads lige udenfor vores værelser. Personalet var yderst hjælpsomt, hvis vi havde nogle spørgsmål, blev alt besvaret med et smil. Maden var yderst tilfredsstillende og pænt dækket op hver gang. Ikke sidste gang vi besøger Hotel Falken..."
  Flemming Rasmussen, Tilst

  "...Hele hotellet emmede af hyggelig atmosfære, som der blev gjort noget for med levende lys og blomster alle vegne. Da der var VM-håndbold ville vi gerne have vores kaffe med i fjernsynsstuen og ville selv bære det derover, men vi fik både kaffen og vores dessert serveret i den hyggelige sofakrog.
  Det var på Risskov Rejsers hjemmeside (det var her vi bestilte) annonceret, at vi ville få "simpel kromad", men den mad vi fik serveret var en konge værdig..."
  Jytte Kjær Skaaning, Vejle

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Mini dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat