Tag på billig kør-selv ferie til Hotel Falken

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Falken

Mellem tekstilbyen Herning og charmerende Ringkøbing står oplevelserne i kø

Vanvittig pris på bestseller
Beliggende imellem Herning og Ringkøbing
Indendørs pool og billardbord
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Centralt beliggende for mange oplevelser i Midt- og Vestjylland, er Hotel Falken et oplagt valg til jer, der ønsker en oplevelsesrig ferie med mange spændende udflugtsmål. Nyd f.eks. et weekendophold eller en miniferie og besøg de skiftende kunstudstillinger i den arkitektoniske Vestjyllands Kunstpavillon kun 500 meter fra hotellet. Eller hvad med at pakke picnic kurven og tage en tur på skinnecykler på den nedlagte Videbæk-Skjern Veteran- og Modeljernbane? 

Hotellet tilbyder 

Hotel Falken ligger centralt i handels- og kunstbyen Videbæk midt imellem Ringkøbing og Herning. Hotellet byder på en indendørs swimmingpool, som er åben dagligt fra kl. 10-20 og sauna til fri afbenyttelse. Hotellets restaurant tilbyder dansk kromad i rolig atmosfære. Restauranten er åben mandag til lørdag og aftensmad serveres i tidsrummet 18.00-20.00, men I kan naturligves hygge jer i restauranten, så længe I har lyst. I er i øvrigt velkommen til at bruge hele hotellet. Søndag er restauranten lukket efter morgenmad. Der er gratis parkering ved hotellet. 

Værelser 

Hotellets mini dobbeltværelser er ca. 12 m2 og indrettet med seng på 140 cm, eget bad og toilet, tv og gratis internet. På mini dobbeltværelse er der kun plads til to personer, og det er derfor ikke muligt, at have barn i forældres seng. Det er ikke muligt at medbringe hund på minidobbeltværelser.

Det er muligt at bestille et større værelse med plads til 3 personer. På disse værelser er der mulighed for barn i forældres seng. Sengen er her også 140 cm bred. 

Nogle af værelserne ligger i hotellets anneks. Såfremt I bestiller flere værelser af forskellig værelseskategori, vil disse ikke kunne placeres ved siden af hinanden. Bemærk venligst at værelserne kan forekomme slidte.

Ønsker I mere plads, kan I bestille en lejlighed på ca. 83 kvm. Lejlighederne er indrettet med to soveværelser på 12-14 kvm med dobbeltsenge og udgang til østvendt svalegang, så der er mulighed for morgensol. I dagligstuen er der chaiselong sofa samt to ekstra sofa´er (135cm bred), hvor der er mulighed for ekstra opredninger. Der er desuden køkken samt toilet og bad med brus og badekar. Det er ikke tilladt at medbringe hund i lejlighederne.

Bemærk at

Der serveres traditionel dansk kromad til aften mandag-lørdag klokken 18.00-20.00.
Hver lørdag i december serveres julebuffet til aften,

Hotellets restaurant og reception er lukket søndag efter morgenmad. Hvis I bor på hotellet søndag, vil I derfor ikke få serveret aftensmad.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Hvis håndklæder smides på gulvet, bliver disse udskiftet og der vil efterfølgende blive opkrævet et gebyr på 20 DKK pr. stk.

På mini dobbeltværelset er det ikke muligt med barn i forældres seng, opredning eller at medbringe hund. Har I hund med, får I derfor tildelt et større dobbeltværelse. Det er ligeledes ikke tilladt at medbringe hund i lejlighederne.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Hotel Falken
Falkevej 3 6920 Videbæk

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "... Vi havde et super ophold på Hotel Falken. Vi ankom 4 voksne og 2 små børn på 9 mdr. og 3 år, der var stillet en seng i hvert værelse til brug for børnene og der var en legeplads lige udenfor vores værelser. Personalet var yderst hjælpsomt, hvis vi havde nogle spørgsmål, blev alt besvaret med et smil. Maden var yderst tilfredsstillende og pænt dækket op hver gang. Ikke sidste gang vi besøger Hotel Falken..."
  Flemming Rasmussen, Tilst

  "...Hele hotellet emmede af hyggelig atmosfære, som der blev gjort noget for med levende lys og blomster alle vegne. Da der var VM-håndbold ville vi gerne have vores kaffe med i fjernsynsstuen og ville selv bære det derover, men vi fik både kaffen og vores dessert serveret i den hyggelige sofakrog.
  Det var på Risskov Rejsers hjemmeside (det var her vi bestilte) annonceret, at vi ville få "simpel kromad", men den mad vi fik serveret var en konge værdig..."
  Jytte Kjær Skaaning, Vejle

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Mini dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat