Billig familieferie nær Legoland på Hotel Hedemarken

Dansk | DKK

Hotel Hedemarken

Billig bilferie med god mad og service midt i det sydlige Jylland

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Bare 10 minutter til Legoland i bil
 • Fremragende placering i hjertet af Sydjylland
 • Hyggelig restaurant med udsøgt mad
1.178,-
3~4 dage fra
799,-

Inkl. halvpension

Tæt på Legoland

3 dage
Fra 799,- / spar op til 749,-
SPAR
4 dage
Fra 1.119,- / spar op til 1.178,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x 2-retters menu
 • Kun 10 min. kørsel fra Legoland
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Hedemarken er det perfekte hotel for en familieferie med masser af muligheder indenfor kort afstand. Her bor I bare 10 minutters kørsel fra Legoland, og kan se frem til et ophold med venlig og personlig service, komfortable værelser med plads til hele familien og masser af dejlig mad i den hyggelige restaurant.

Hotellet tilbyder

Hotel Hedemarken har en god placering i udkanten af Grindsted, midt imellem Vejle og vestkysten - bare 10 minutter fra Legoland! Det er et yderst familievenligt hotel, hvor der både er indendørs legerum, en stor udendørs legeplads og boldbaner.

Hotellet ligger i et naturskønt område, præget af skove og hyggelige stier som indbyder til dejlige vandreture. Placeringen midt i det sydlige Jylland giver jer en lang række af spændende oplevelser og aktiviteter indenfor kort afstand. Legoland og Lalandia er naturligvis de helt store attraktioner i regionen, men I har også både Givskud Zoo, Vejle, Esjberg, Kolding og Hvide Sande indenfor overskuelige køreafstande. Derudover finder I både svømmehal, gokart og minigolf indenfor 2 km. afstand.

Hver dag kan I stå op og nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen kan I se frem til udsøgte retter i den stemningsfulde restaurant, som har stort fokus på anvendelsen af lokale og økologiske produkter. Rund eventuelt dagen af med en drink i den indbydende bar.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets værelser er rummelige og lyse, og I kan vælge imellem enkeltværelser, dobbeltværelser, dobbeltværelser med en, to eller tre ekstra opredninger, samt familieværelser med fire ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 4
Værelser med originalt og stilfuldt interiør. Værelserne er mellem 18-25 m2 med toilet og bad. Der er gratis Wifi og parkering. Værelserne ligger i separate værelsesbygninger, tæt på hovedbygningen, med indgang til værelserne fra hotelgangen. Afstanden til hovedbygningen er 25-50 m.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Legoland (11.3km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Billund (10.6km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev Sønderjylland på ferie i egen bil. Hele området byder på en skøn natur, kultur og et fint byliv samt masser af attraktioner i børnehøjde. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og oplev en dejlige ferie i Danmark. 

Lego House (11km)

Tag på bilferie i Danmark og find en rigtig familieferie hos Risskov Bilferie. Kør-selv på opdagelse og hvorfor ikke starte med en favorit i Billund. Besøg og oplev det nye LEGO® House, som delagtiggører de besøgende i historien bag Lego og inspirationen i klodserne, der skabte så mange muligheder og nytænkning. Det nye LEGO® House åbnede i 2017 og er 23 meter højt og på ikke mindre end 8.500 kvadratmeter med en 3.400 kvadratmeter stor kælder, så der skulle være plads til alle og nogle enkelte legoklodser. Tag på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kør-selv på opdagelse i Jylland. Der er mange familievenlige rejser hos Risskov Bilferie, så kig forbi.

Skulpturpark Billund (12.2km)

Hos Skulpturpark Billund går kunst og natur op i en større enhed, og danner et landskab som indbyder til hygge og fordybelse. Skulpturerne er placeret langs en 1,3 km. lang sti, hvor der i skrivende stund er 21 permanente kunstværker at opleve. Målet er at tilføje et sted mellem 20 og 30 yderligere skulpturer over de næste år. Hver skulptur har sin egen QR-kode, som kan man scanne, for mere information om det enkelte kunstværk. Kunstnerne bag tæller bl.a. Jens Galschiøt, Sawako Ando og selveste H.K.H. Prins Henrik. Parken er åben året rundt, og er både børne-, handicap- og kørestolsvenlig.

Lalandia (12.4km)

Tag på bilferie i Danmark med hele familien og gør holdt ved Lalandia i Billund, hvor alt med vand kan opleves; vandrutsjebaner og bølgebassiner, og til de voksne er der wellness-oplevelser i særklasse. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted på en 'badeferie' til Lalandia. 

Deep Forest Art Land (21.9km)

Deep Forest Art Land er et unikt udstillingssted under åben himmel, hvor kunst og natur går i skøn harmoni. I finder det i et skovområde vest for Brande, og her tager 3 km stier jer rundt til over 80 unikke kunstværker. Nogle af værkerne forgår langsomt over tid, og samtidig kommer der hele tiden nye til. Andre værker er udført i et materiale, som sagtens kan klare lidt vind og vejr, og der er således en konstant forvandling i gang. Der tilbydes guidede ture, hvor I får informationer om hvert kunstværk, og omkring juletiden bliver er der også små juleaktiviteter.

Givskud Zoo (32.8km)

Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

Jelling Monumenterne (39.6km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev den spændende historie som gemmer sig rundt omkring i hele landet. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Jelling,, hvor I kan besøge det imponerende monumentområde fra Vikingetiden. Jelling monumenterne består af to runesten, to meget store høje, Europas største stensætning og markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Lige midt i monumentet ligger Jelling Kirke, en romansk stenkirke fra år 1100, hvor Gorm den Gamle blev genbegravet i år 2000. Den lille runesten er rejst af Gorm den Gamle og heraf fremgår det ældste vidnesbyrd om Danmarks navn. Stenen kaldes af samme årsag for Danmarks navneattest. Den store runesten er rejst af Harald Blåtand og markerer overgangen fra Hedenskab til Kristendom og betegnes derfor også som Danmarks dåbsattest.

Monumentet anses for at være Europas fornemste monument fra Vikingetiden og har siden 1994 været optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Bluetooth-teknologien, der benyttes til trådløs kommunikation i mobiltelefoner og computere, er opkaldt efter den danske konge, Harald Blåtand pga. hans evne til kommunikation imellem forskellige fraktioner. I kan lære meget mere om monumentet og Vikingetiden på oplevelsescentret Kongernes Jelling. Det er gratis at besøge både monumentområdet og besøgscentret, så med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie til turen, er der lagt op til en skøn dag med masser af danmarkshistorie! Find den helt rigtige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og bliv klogere på vores forfædre og kulturarv i Jelling.

Fjordenhus (41.6km)

I Juni 2018 fik Vejle et helt nyt og ganske særligt vartegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstner, Olafur Eliasson, står bag Fjordenhus som er en helt unik bygning, beliggende på Vejles havnefront. Kunstværket er spækket med detaljer og utraditionelle vinkler og naturen er tænkt ind i selve konstruktionen.

Den 9.000 kvadratmeter store bygning rejser sig 28 meter op fra havnebassinet og består af fire sammenhængende cylindre som skaber forbindelse mellem fjorden og byen. Bygningen er lavet så det er muligt at sejle gennem i kajak og opleve en helt speciel vinkel. Øverst på bygningen er der beplantning og solceller og om natten oplyses den indefra og ligner nærmest et fyrtårn i mørket.

Bygningens vægge og mure består af tusindvis af smalle, rektangulære mursten, hvorimellem der er indmuret flere blå og grønne sten. De grønne sten præger især bygningens nedre del, omkring fjorden, mens de blå bliver flere og flere efterhånden som bygningen rejser sig op mod himlen. Og dette er blot ét eksempel på, hvordan naturen er taget med ind i overvejelserne. Et andet eksempel er en skulptur som skiftevis afsløres og skjules af tidevandet.

Således er der altså tale om et ganske unikt bygningsværk hvor kunst og arkitektur, går op i en højere enhed, i skøn harmoni med den omgivende natur.

Stueetagen er åben for offentligheden alle dage mellem kl. 07.00 og 24.00 og der arrangeres løbende guidede ture hvor I kan få et indblik i kunstnerens tanker og idéer bag udformningen af bygningen og de forskellige kunstværker som den huser. 

Gorilla Park Vejle (42.9km)

Gorilla Park Vejle er en klatrepark med 6 individuelle forhindringsbaner, der fører jer igennem trætoppene i Nørreskov. Banerne variere i højde og sværhedsgrad, så der er udfordringer til både store og små. Her kan I slå jer løs i bedste Tarzan og Jane stil.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat

Hotel Falken

Inkl. halvpension

Vestjylland

Besøg Vestjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse