Tag på kør-selv ferie til Hotel Herzog Friedrich

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Herzog Friedrich

Besøg den idylliske lille kanalby Friedrichstadt. Her er masser af charme og gode udflugter.

 • 60 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Hotel Herzog Friedrich er et romantisk hotel beliggende i kanalbyen Friedrichstadt. Hvad end det drejer sig om en hel ferie eller blot en weekend, vil personalet på hotellet glæde sig til at byde jer velkommen til deres lille hotel. 

Hotellet tilbyder

Nyd hotellets grønne oase (åben i juli og august). I Hotel Herzog Friedrichs vindbeskyttede gårdhave finder I mange blomster, urter og nostalgiske dekorationer. I sommermånederne indbyder gårdhaven til at nyde morgenmaden udenfor.  

Hotellet har gratis trådløst internet på fælles arealerne. Gratis parkering findes i gaderne foran hotellet.

Værelser

På hotellets værelser er der bad/toilet, TV, føntørrer og radio. Hotellet har 13 ikke-ryger værelser. Bemærk venligst at der kun er 4 værelser i stueetagen. Ønsket værelse i stueetagen bedes dette bemærkes i bookingen.

Bemærk at

Bemærk venligst, at check-in senest er klokken 18:00.

Gratis offentlige parkeringspladser er til rådighed.

Bemærk venligst at der kun er 4 værelser i stueetagen. Ønskes værelse i stueetagen bedes dette bemærkes i bookingen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Husum (16.2 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Tönning (17.1 km)

  Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

  Tönning
  Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.
 • Multimar Wattforum (17.4 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Schiffahrtsmuseum Nordfriesland (16.2 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger lige sydvest for Marienkirken i Husum. Både inde i museets lokaler såvel som på området udenfor, vil I stifte bekendtskab med alt, der er værd at vide om søfarten og maritimlivet i og omkring Nordfriesland gennem flere århundreder.

  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland har mange spændende ting på udstilling, og bør opleves under en ferie nær Husum
 • Büsum (49.7 km)

  Tag på badeferie til Büsum på en rigtig familieferie. Büsum er en meget besøgt by og talrige turister kommer år efter år til byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Büsum. Der er ikke mange, der ved, at byen blot for 400 år siden lå på en ø – midt i Vadehavet. Først mod slutningen af 1500-tallet blev Büsum landfast som følge af naturlig landindvinding. Fra den idylliske havn er der kun nogle få meter til ”Grünstrand” med dens mange strandkurve og hvilezoner. Det rød/hvid-stribede fyrtårn er kurbyen Büsums vartegn. Kurbyen er også kendt for rejer, gåture ved Vadehavet og en græsbevokset strand. Den romantiske havn er fuld af liv og her kan I nyde stemningen. Find en billig ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd en billig sommerferie sydpå.

  Büsum
 • Slesvig (44.4 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • St. Peter-Ording (39.6 km)

  Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolut must.
Vis flere

Kort

Hotel Herzog Friedrich
Schmiedestr. 11A 25840 Friedrichstadt

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat