Billig kør-selv ferie til Hotel Herzog Friedrich

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Herzog Friedrich

Billigt hotelophold i den idylliske og charmerende kanalby Friedrichstadt

Central beliggenhed i Friedrichstadt
Idyllisk kanalby med stor charme
Skønne byer og udflugter til de vesttyske vadehave
 • 80 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Hotel Herzog Friedrich er et romantisk hotel beliggende i kanalbyen Friedrichstadt. Hvad end det drejer sig om en hel ferie eller blot et weekendophold, vil personalet på hotellet glæde sig til at byde jer velkommen til deres lille hotel. 

Hotellet tilbyder

Nyd hotellets grønne oase (åben i juli og august). I Hotel Herzog Friedrichs vindbeskyttede gårdhave finder I mange blomster, urter og nostalgiske dekorationer. I sommermånederne indbyder gårdhaven til at nyde morgenmaden udenfor.  

Hotellet har gratis trådløst internet på fælles arealerne. Gratis parkering findes i gaderne foran hotellet.

Værelser

På hotellets værelser er der bad/toilet, TV, føntørrer og radio. Hotellet har 13 ikke-ryger værelser. Bemærk venligst at der kun er 4 værelser i stueetagen. Ønsket værelse i stueetagen bedes dette bemærkes i bookingen.

Bemærk at

Bemærk venligst, at check-in senest er klokken 18:00.

Gratis offentlige parkeringspladser er til rådighed.

Bemærk venligst at der kun er 4 værelser i stueetagen. Ønskes værelse i stueetagen bedes dette bemærkes i bookingen.

Vis flere

Værd at se

 • Friedrichstadt (0.6 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
 • Schwabstedt (9.4 km)

  Den lille hyggelige landsby Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, hvor floden Treene skærer igennem landskabet. Det er selvfølgelig naturen, der er den største seværdighed i området og lige ved hotellet, kan I finde utallige smukke vandrestier, hvor I også kan vælge at cykle rundt. Den lille flække tilbyder en idyllisk ro, hvor I bare skal nyde den friske luft og suge til jer af den omgivende natur. Byen i sig selv er hyggelig til en lille gåtur blandt de gamle stråtækt huse og de grønne områder. I området kan I desuden finde mange sjældne plantetyper og dyrearter, når I udforsker naturen. Og generelt er der utallige muligheder for den, der gerne vil nyde en aktiv ferie, hvor det ikke bare er vandre- og cykelture, der er mulige, men også bådture, svømning og fiskeri hører til blandt favoritaktiviteterne i området. Hvis I nyder en rolig gåtur i den lille by er det en idé at kigge forbi byens kirke, der ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke opstod tilbage omkring år 1160 og er bygget i romansk stil. Læg mærke til kirkens alter, der oprindeligt stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt omkring år 1834. Alteret blev erhvervet sammen med billeder af de tolv apostle samt billeder af scener fra Jesu korsfæstelse.

  Schwabstedt
  Området omkring Treene-floden er ideelt til naturskønne vandreture under en ferie nær Husum og Friedrichstadt
 • Husum (16.2 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Theodor-Storm-Haus (16.8 km)

  Theodor-Storm-Haus er dedikeret til Husums mest berømte søn; forfatteren, lyrikeren og digteren Theodor Storm. På dette litteraturmuseum bliver kulturikonets liv præsenteret på en yderst informativ og spændende måde.

  Theodor-Storm-Haus
  Besøg litteraturmuseet Theodor-Storm-Haus i Husum.
 • Tönning (17.1 km)

  Igennem hele sin historie har Tönning gang på gang vist sin opfindsomhed og dygtighed. Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning. Den eksperimentelle udstilling illustrerer legende livet i Vadehavet og omgivelserne. Det er et trækplaster i hele landet og er også vigtigt for Nationalpark Schleswig-Holsteinisches Vadehav.

  Tönning
  Med Multimar Wattforum har de igen skabt noget unikt i Schleswig-Holstein - en perfekt kombination af natur, viden og underholdning.
 • Multimar Wattforum (17.4 km)

  Multimar Wattforum er det officielle informationscenter for det UNESCO-listede slesvig-holstenske vadehavsområde. På en interaktiv måde lærer I her alt om naturen og dyrelivet i dette unikke landskab.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Schiffahrtsmuseum Nordfriesland (16.2 km)

  Schifffahrtsmuseum Nordfriesland ligger lige sydvest for Marienkirken i Husum. Både inde i museets lokaler såvel som på området udenfor, vil I stifte bekendtskab med alt, der er værd at vide om søfarten og maritimlivet i og omkring Nordfriesland gennem flere århundreder.

  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland
  Schiffahrtsmuseum Nordfriesland har mange spændende ting på udstilling, og bør opleves under en ferie nær Husum
 • Westerhever Fyrtårn (37.9 km)

  Westerhever Fyrtårn er Eiderstedt-landskabets helt store vartegn og har været i brug i mere end 100 år. Fra toppen af det 41,5 meter høje fyrtårn får I en fantastisk udsigt over vadehavet og Nordsøen.

  Westerhever Fyrtårn
  Nyd udsigten fra Westerhever Fyrtårn
 • St. Peter-Ording (39.6 km)

  Gå på opdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nordfriesland, hvor I bl.a. får hele 12 kilometer paradisagtig sandstrand, skovområder og store klitter. Området har været beboet siden vikingetiden og er et yderst populært udflugtssted.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolut must.
 • Slesvig (44.4 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Julemarked i Friedrichstadt (0.6 km)

  Friedrichstadts placering i det smukke Nordtyskland, gør det til en perfekt base til at besøge alle de omkringliggende julemarkeder.

  Julemarkederne i Husum, Heide og Slesvig er placeret inden for kort afstand. Læs mere om alle julemarkederne herunder.
  Med base i Friedrichstadt, eller Lille Amsterdan, som byen kaldes grundet de mange hyggelige kanaler i byen. Hos Risskov Bilferie har vi mange hyggelige hotelophold i hele Nordtyskland, som giver mulighed for at komme på ferie.

  Hvis I vælger at bo i Friedrichstadt, er det en oplagt mulighed for ikke kun at besøge ét julemarked, men i stedet besøge eksempelvis julemarkedet i Husum, Heide, Slesvig eller et af de mange andre julemarkeder i Nordtyskland.

  Se Risskov Bilferies hoteller som er placeret i og omkring Friedrichstadt.

  Julemarked i Friedrichstadt
  Besøg julemarkedet i Friedrichstadt og lad det indre barn få overtaget.
Vis flere

Kort

Hotel Herzog Friedrich
Schmiedestr. 11A 25840 Friedrichstadt

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat