Miniferie i Tyskland på Hotel Karl Noss

Dansk | DKK

Hotel Karl Noss

Miniferie i et af Tysklands smukkeste vinområder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Direkte ud til Mosel-floden
 • Udsøgt mad og højt serviceniveau
 • Masser af skøn natur
3 dage kun
1.099,-

Inkl. 4-retters menu

Fantastisk natur

3 dage
Kun 1.099,- / God pris !
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 4-retters menu inkl. 1 glas drikkevare
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x cykelleje
 • 1 x sportsdrik til cykeltur
Risskov Pakken

Hotel Karl Noss har en skøn beliggenhed i hjertet af den tyske by, Cochem, ca. 50 km. sydvest for Koblenz. Her er der lagt op til en dejlig miniferie i fantastiske omgivelser på et traditionsrigt hotel med en indbydende atmosfære, udsøgt mad og et højt serviceniveau.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger lige nedenfor Reichsburg-slottet, direkte ud til Mosel-floden i et af Tysklands smukkeste vinområder, og har udsigt mod både floden og de omgivende vinranker. Hotelbygningen stammer helt tilbage fra 1895 og er senest renoveret i 2017.

Det smukke område indbyder til udforskning! Byen Cochem ligger eleveret i ca. 80 meters højde over havets overflade og byder på smukke bakkede landskaber med vinranker, gamle slotte og snoede veje, hvilket gør området ideelt til vandre- og cykelture og ikke mindst motorcykelture. Hotellet er faktisk helt perfekt til en kør-selv ferie på motorcykel!

Er I til golf ligger den smukke golfbane ved Golf Ediger Eller blot 3 km. fra hotellet. Under opholdet har I mulighed for at leje E-Mountainbikes, som egner sig helt fortrinligt til ture i området.

Hver morgen kan I stå op til en skøn og varieret morgenbuffet som tilbyder et bredt udvalg af æg, frisk frugt og pandekager såvel som en række traditionelle, regionale godter. Således får I den bedst tænkelige start på dagen i hotellets smukke Restaurant Wintergarten.

I løbet af dagen kan I nyde kaffespecialiteter, te og lækre kager samt forskellige lette snacks såsom supper, salater, pastaretter og burgere i hotellets nydelige Bistro Royal Café. Bistroen har en hyggelig terrasse med udsigt over Mosel-floden, hvor I kan slappe af og nyde udsynet over promenaden, floden og vinrankerne.

Om aftenen bydes I velkommen indenfor i Restaurant Wintergarten hvor der er både er fransk-inspirerede kreationer og traditionelle middelhavsretter såvel som udsøgte regionale specialiteter på menuen. Maden suppleres naturligvis af et godt udvalg af vine fra Mosel-regionen.

Bemærk venligst, at Hotel Karl Noss ikke er et børnevenligt hotel.

Der er meget få parkeringspladser i Cochems middelalderlige historiske centrum, men hotellet kan reservere parkeringspladser til Jer mod et dagligt gebyr. Kommer I på motorcykel kan I parkere ganske gratis i hotellets egen garage.

Under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Hotel Karl Noss har 36 nydelige og komfortable værelser, som alle er indrettet i en hyggelig traditionel stil.

Hotellets standard dobbeltværelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge med boksspringmadrasser, skrivebord og stol, LCD kabel-TV, telefon, minibar, kikkert, kosmetikspejl, håndklæder og gratis kosmetikprodukter af mærket ADA.

Bemærk venligst at hotellet ikke er børnevenligt og at der ikke er mulighed for ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

Dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord og stol, komfortabel dobbeltseng, minibar, telefon og LCD TV.

Standard dobbeltværelse m. balkon

Dobbeltværelse med balkon. Værelset tilbyder eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord og stol, komfortabel dobbeltseng, minibar, telefon og LCD TV.

Enkeltværelse

Hyggeligt lille værelse, egnet til en person, med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, håndklæder, gratis toiletartikler, skrivebord og stol, komfortabel seng, minibar, telefon og LCD TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

675 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
675 km fra
Puttgarden, Tyskland
725 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wild- und Freizeitpark Klotten (8km)

Wild- und Freizeitpark Klotten/Cochem ved Mosel tilbyder sjov og afslapning for hele familien. Parken er 300.000 m2 stor. Parkens bestand omfatter en række forskellige dyre- og fuglearter som er integreret i store indhegninger i naturen. En forlystelsespark med mange sjove attraktioner runder dagen af.

Vandre- og cykelture i Moselland (29.6km)

Stift bekendtskab med nogle af Mosellandets smukkeste flodlandskaber til fods eller på cykel. Området har utallige ruter i yderst varierende sværhedsgrad og længde. Der er også mange spændende guidede ture i området. På Touristinformation Alf an der Mosel, kan I få mere information om de mange muligheder i Mosellandet.

Alf (29.8km)

Find en billig sommerferie til Sydtyskland og besøg den lille vinby Alf. ”Original, hyggelig, personlig” – det er slagordene der springer frem på denne idylliske vinbys visitkort. Alf ligger ved foden af det flotte gamle slot, Burg Arras, omgivet af det smukke Mosellandskab mellem Cochem og Bernkastel-Kues. Byen byder bl.a. på et bredt udvalg af vandreture og spændende sightseeingsture f.eks. til den nærliggende charmerende landsby, Zell, blot 6 km. derfra. Kom afsted på oplevelser med Risskov Bilferie og nyd jeres ophold på et børnevenligt hotel i området.

Moselrundfahrt (27.9km)

Tag på uforglemmelige eventyr med skibsrundfart i den maleriske natur omkring Mosel-floden! Lad det ene fantastiske sceneri erstatte det andet med pittoreske landsbyer, historiske slotte og panoramanatur så langt øjet rækker. Der tilbydes ture i regionerne Bernkastel-Kues, Trier og Cochem. Det er også muligt at kombinere en bådtur til Treis-Karden med en vandretur til det smukke Burg Eltz.

Bad Bertrich (29.4km)

Prøv en wellnessferie i byen Bad Bertrich som ligger i en 200 m. dyb dal blot 9 km. fra floden Mosel. Området har for mange tusinde år siden bestået af aktive vulkaner, og Bad Bertrich har varme kilder, og har derfor været en kurby siden romertiden. Kilderne er berømte for sit helbredende vand og Bad Bertrich har et stort termalbad samt en stor landskabsterapeutisk park og mange muligheder for wellnessophold. Det store termalområde tilbyder uden- og indendørs swimmingpools med helbredende glaubersalt. En god mulighed for en aktiv ferie med fokus på wellness

Området omkring Mosel er kendt som et lille hyggeligt kulturområde med en stor kærlighed til vin. Området er et af de mest populære langs Moselfloden og det er ikke tilfældigt. Her kommer folk for at opnå hvile og afveksling samt nyde den specielle livsstil, som leves i Moselområdet.

Burg Eltz (28.5km)

Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg slottet Eltz, der er et af de absolut smukkeste slotte i Tyskland. Det ligger i Elz dalen, som deler Maifeld og Vordereifel. Specielt interessant er skatkammeret i kælderen som viser mere end 500 udstillingsgenstande fra det 12. til det 19. århundrede. Find et billigt weekendophold for hele familien med børnevenlige hoteller og oplev Tyskland på en kør-selv ferie.

Erlebnisbad Zeller Land (36.1km)

Tag en billig bilferie i Tyskland og besøg Erlebnisbad Zeller Land, som er et badeland for hele familien. Med 6-personers boblebad, sauna og adskillige bassiner, lige fra småbørnsbassin og legebassin til svømmebassin og udendørs bassin, er der virkelig noget for folk i alle aldre. Badelandets hele 60 meter lange vandrutschebane er et sikkert hit blandt ungerne. Derudover finder I en række sportstilbud såsom beachvolley, vipper op til 3 meter samt forskellige vandaktiviteter. Slut eventuelt af med en bid mad og en tår drikke i badelandets hyggelige bistro. Erlebnisbad Zeller Land er et oplagt udflugtsmål for en sommerferie og familieferie i Tyskland. I kan bestille hotel og billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie. De har et stort udvalg af familievenlige rejser.

Dieblich (36km)

Dieblich er et smukt og indbydende vinområde, der ligger ved Mosel. Her bliver I mødt af de grønne, bakkede områder ved Mosel floden, hvor vinmarkerne strækker sig og hvor I kan besøge hyggelige byer med gode restauranter og mange flotte vingårde. Naturen og vinen er i højsædet på jeres ferie til Dieblich.

Der er rig mulighed for at slentre rundt i området og kigge på byens mest interessante bygninger. I kan starte med at kigge nærmere på den gamle brønd, der står midt på byens gamle markedsplads. Rådhuset og den gamle skolebygning er også værd at kigge nærmere på, mens byen også byder på en fin kirke og Heesenburg.

Gå også tur på den berømte "Moselhöhenweg", der er en vandrerute, der strækker sig på begge sider af Mosel floden fra Trier til Koblenz. Undervejs på ruten nyder man den smukke natur og de mange interessante seværdigheder. Ruten er også interessant at følge så vidt muligt i bil og tage turen helt til Trier.

Koblenz (56.4km)

Tag på bilferie til Tyskland og besøg den smukke by Koblenz. Koblenz, en af Tysklands smukkeste og ældste byer, ligger på det sted, hvor Rhinen og Mosel løber sammen, det verdenskendte Deutsches Eck. Fire bjerge, vinbjerge og skove udgør den enestående kulisse omkring byen, og vidunderlige kirker, slotte, tidligere adelsgårde og herskabelige borgerhuse vidner om byens 2.000-årige historie. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og hold ferie i egen bil og oplev alle seværdighederne i eget tempo. 

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

141,-
Kun
999,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere

Hotel Pistono

Tag på ferie i vinregionen ved Mosel

Mosel

Oplev Sydtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • 1 x velkomstdrink

169,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Hyggeligt familieejet hotel

Læs mere

Ringhotel Haus Oberwinter

Inkl. halvpension

Rhindalen

Ferie ved Rhinen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters menu med vine
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis Sky-TV, internet og parkering

409,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Ferie ved Rhinen

Læs mere

Moselhotel & Restaurant Traube

Inkl. 4-retters menu

Direkte ved Mosel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 flaske vand
 • Gratis internet og parkering

371,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Aktiv ferie direkte ved Mosel

Læs mere

Moselhotel Burg-Cafe Alken

Inkl. 2-retters menu

Mosel

Ved Mosel-floden

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 3 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

317,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Bo mellem vinmarkerne direkte på Mosels bred

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.