Tag på kør-selv ferie til Hotel Neetzer Hof

Dansk | DKK

Hotel Neetzer Hof

Kulturelle oplevelser og skønne omgivelser i Lüneburger Heide

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nær den historiske by Lüneburg
 • Historisk hotel fra 1700-tallet
 • Anerkendt restaurant med egnsretter
1.288,-
3~7 dage fra
699,-

Ophold med morgenbuffet

Ferie nær Lüneburg

3 dage
Fra 699,- / spar op til 419,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.049,- / spar op til 586,-
NEDSAT
5 dage
Fra 1.369,- / spar op til 784,-
NEDSAT
6 dage
Fra 1.659,- / spar op til 1.011,-
NEDSAT
7 dage
Fra 1.899,- / spar op til 1.289,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
Wild Offer

I det nordlige Tyskland, omkring 70 km syd for Hamburg, ligger Hotel Neetzer Hof. Hotellet ligger i en hyggelig by nær historiske Lüneburg, hvor I bl.a. kan besøge Lüne Kloster og det majestætiske Vandtårn. Fra observationstårnet er der en fantastisk udsigt over det naturskønne område i Lüneburger Heide. 

Hotellet tilbyder

Det traditionsrige Hotel Neetzer Hof ligger blot 14 km fra Lüneburg og tilbyder sine gæster et væld af oplevelser. Hotellet har sin egen historie, der daterer tilbage til det 17. århundrede. Med tiden er det gået hen og blevet lidt af en institution, både hvad angår turisme, men bestemt også som et historisk ikon i lokalsamfundet.  

Hotellets restaurant “La Patatina” er kendt på egnen og tilbereder lokalretter baseret på årstidens råvarer. Restauranten har også et herligt vinkort med et udsøgt udvalg af både tyske, italienske og spanske vine.  

Hotellet har også et lille minimarked, og skulle I lige pludselig stå og mangle nogle fornødenheder, så er der næsten helt sikkert hjælp at hente. Hotellets personale vil også altid kunne hjælpe med alle de spørgsmål, I måtte have samt de nødvendige brochurer, der dækker alle de fritidsaktiviteter, som tilbydes i omegnen. 

Hotellet har også en fantastisk god placering, hvis I er kommet for at spille golf. Der er ikke mindre end seks golfklubber tæt på hotellet, hvilket giver en enestående chance for at få afprøvet de meget velholdte og varierede golfbaner i det nordtyske. Et par eksempler kunne være Golf Adendorf og Golf Club Goehrde, som begge er kendt for deres hyggelige atmosfære og udfordrende golfbaner.

Værelser

Hotel Neetzer Hof tilbyder traditionelle og komfortable værelser, der alle har eget toilet og brusebad, tv med et væld af forskellige tv-kanaler, skrivebord samt behagelige stole. Der er kun 3 enkeltværelser til rådighed på hotellet.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Hyggeligt enkeltværelse på 15m2, indrettet med eget badeværelse med toilet og hårtørrer, og udstyret med en behagelig seng, skrivebord, lænestol og TV.

Dobbeltværelse

1 / 1
Komfortabelt dobbeltværelse indrettet med eget badeværelse med toilet og hårtørrer, og udstyret med en behagelig dobbeltseng, skrivebord, lænestole og TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

210 km fra
Puttgarden, Tyskland
220 km fra
Rostock, Tyskland
230 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bleckede (8.1km)

Lidt sydøst for Hamborg ligger Bleckede, som også egner sig vældig godt til en ferie i egen bil. Tag på en billig miniferie til Bleckede og både se og oplev  byens Elbschloss. Det nuværende slot ligger på resterne af en tidligere borg tilbage fra 1270, hvoraf det høje tårn stadig står. Der er en udsigtsplatform i toppen af tårnet, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt. På selve slottet finder I en fin udstilling, der fortæller om det spændende flodlandskab ved Elben. I Bleckede er det også værd at kigge nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områder, hvor I bl.a. kan finde interessante stenformationer i Findlingsgarten Breetze. Finde en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordtyskland fra sin bedste side.

Lüneburg (16.7km)

Tag på bilferie i Tyskland og kør-selv på opdagelse i Nordtyskland. Besøg Hamborg og find børnevenlige hoteller til turen, om det er sommerferie eller vinterferie, der sker nemlig altid noget i storbyen Hamborg. En behagelig afhopper ville bestemt være et besøg til Lüneburg som ligger ved floden Ilmenau, ikke langt fra Hamborg. Det er en gammel middelalderby, der blev rig på handlen med salt, eller det hvide guld, som det blev kaldt dengang. Det er nok en af de smukkeste byer i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, så er der meget at både se og opleve.

Der er mange pladser rundt om i byen, og her hersker der altid en god stemning og glimrende muligheder for at få sig et glas øl og samtidig nyde den skønne udsigt ud over de mange flotte bindingsværkshuse, der præger bybilledet. Prøv eventuelt at starte ved Am Sande, ved Skt. Johannis kirken, eller tag en tur med hestevognen, der fragter nysgerrige rundt i byens smukkeste kvarterer. Find en aktiv ferie til Lüneburg med hele familien og kør-selv sydpå mod Hamborg med Risskov Bilferie.

Uelzen (39.1km)

Besøg den charmerende by Uelzen, der er mest kendt for sin "Hundertwasser-Bahnhof ". Den fascinerende og farverige banegård er en af de smukkeste i verden og det er muligt at få en spændende rundvisning mod et mindre gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, der kan prale af et kirketårn på hele 86 m. samt et apostelkapel, der stammer helt tilbage fra 1350. Besøg også det smukke Schloss Holdenstedt, der ligger i dejlige grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens egnsmuseum og I kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens der også er fine kunstudstillinger, der er værd at kigge nærmere på.

Barfusspark Egestorf (46.3km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Lüneburger Heide (52.4km)

Tag på en aktiv ferie med familien og nyd det smukke Lüneburger Heide på en kør-selv ferie til Tyskland. Find billige hoteller i området og sæt kursen mod et af de meget naturskønne områder i Tyskland. Lüneburger Heide er velegnet til gå- og cykelture, hvor de dejlige naturoplevelser er en del af ferien. Nyd den friske luft, blomstrende lyng eller et smukt tæppe af frost i vintermånederne. Lüneburger Heide er også populært til rideture på heden, vådområder og ådale. Området er beliggende mellem byerne Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I næsten hundrede år har man forsøgt at bevare områdets naturlige miljø, og Lüneburger Heide består af en række af naturparker og fredede naturområder. Find en billig miniferie eller et weekendophold for hele familien og kom afsted på en aktiv ferie i Lüneburger Heide.

Heide Park Soltau (69.2km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Hamburg (67.6km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Julemarked i Lüneburg (17.4km)


”Kom i den perfekte julestemning i Lüneburg. Hele året ligner byen en scene fra brødrene Grimms eventyr, men i december tager byen sig endnu flottere ud med sine lys og eventyrstemning.

Med oplevelser for både store og små er Lüneburgs julemarked en stensikker familiefavorit og en perfekt en-dags-tur fra Hamburg.”

Lüneburg er berømt for sin gamle bygninger og kirker og på intet andet tidspunkt i året tager byen sig flottere ud end december med sit berømte julemarked. Juleprogrammet rummer masser af underholdning og aktiviteter tilpasset både voksne og børn.

Blandt duften af varm bagværk og velsmagende gløgg kan i gøre jeres sidste julegaveindkøb. Senere på aftenen kan I på ægte tysk manér nyde lokale delikatesser og en kold weissbier.

Lüneburg, samt området omkring, kan opleves som en særskilt destination, men julemarkedet kan også opleves i forbindelse med en tur til Hamburg, der kun ligger 50 km væk. Med tog tager det kun en halv times tid at komme til Lüneburg.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat