Miniferie i Mariager på Hotel Postgaarden Mariager

Dansk | DKK

Hotel Postgaarden Mariager

Charmerende krohotel med udsøgt mad i historiske rammer

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Historisk atmosfære i mere end 350 år gammel krobygning
 • Suveræn beliggenhed midt i Mariager
 • Skønne danske kroretter af høj kvalitet
563,-
3~4 dage fra
999,-

Inkl. halvpension

Miniferie ved fjord

3 dage
Fra 999,- / spar op til 396,-
SPAR
4 dage
Fra 1.529,- / spar op til 564,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • 2 x kaffe m. sødt
Risskov Pakken

Nyd et herligt kroophold med udsøgt mad i historiske rammer i Kronjylland. Postgaarden har en suveræn beliggenhed nær fjorden, i den charmerende købstad, Mariager, og tilbyder en hyggelig og autentisk base for en skøn dansk ferie, med masser af oplevelser inden for kort afstand.

Hotellet tilbyder

Bygningen har eksisteret siden 1660, og tilbyder en helt unik historisk atmosfære, som man nænsomt har bevaret helt frem til i dag. Gennem tiden har flere prominente personer været forbi det hyggelige krohotel, som f.eks. H.C. Andersen, Sir Elton John, Dronning Margrethe og Prins Henrik.

Hotellets centrale beliggenhed i den populære brostenbelagte by, Mariager, giver jer et herligt udgangspunkt for en ferie, hvor I både har kort afstand til fjorden, Mariager Saltcenter, skøn natur og adskillige andre spændende byer både i Midt- og Nordjylland.

Hver morgen serveres en lækker og varieret morgenbuffet i hyggelige rammer, hotellet serverer aftenmåltiderne i den hyggelige Krostue. Om sommeren er den hyggelige terrasse det perfekte sted at slappe af med en kold øl eller et glas vin om eftermiddagen.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Postgaarden Mariager har 14 individuelt indrettede værelser, som alle er flot renoveret med lyse og behagelige farver, og samtidig er de holdt i den charmerende gamle stil. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed og alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med komfortable senge, siddeområde og TV med danske og internationale kanaler.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 10
Enkeltværelse i lyse farver indrettet i charmerende gammel stil med eget bad og toilet. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med nationale og internationale kanaler, elkedel og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 10
Dobbeltværelse i lyse farver indrettet i charmerende gammel stil med eget bad og toilet. Værelset er udstyret med fladskærms-TV med nationale og internationale kanaler, elkedel og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Mariager Saltcenter (0.6km)

Kør på ferie i egen bil og nyd et billigt weekendophold eller miniferie i Danmark. Et besøg i Mariager Saltcenter er altid en både sjov og lærerig oplevelse. Mariager Saltcenter ligger i den lille, hyggelige havn ved Mariager Fjord.

Der er ingen tvivl om, hvad der er vigtigt i Saltcentret, og der er faktisk salt over det hele. Oplev hvordan saltet bliver til i ´sydehytten´ og tag derefter ind i ´saltminen´ eller hvad med en lærerig tur i biografen. I Salt Touch kan gæsterne nyde wellness og spa, ingen dårlig idé med lidt forkælelse oven på besøget. Slut eventuelt besøget af med en tur i Café Salt, hvor der serveres alt, fra en frokost til en kop kaffe. Men turen er selvfølgelig ikke fuldendt førend Saltshoppens mange interessante varer er blevet grundigt undersøgt. Måske var det noget med en saltlampe eller noget sydesalt fra Mariager, mulighederne er mange i den lille butik.

Vikingecenter Fyrkat (15.8km)

Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ.

De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

Randers Regnskov (23.2km)

Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

Verdenskortet (26.6km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Verdenskortet ved Hobro. En dag skulle nogle enge afvandes tæt ved Klejtrup Sø, syd for Hobro, og frem dukkede en sten, der lignede Jylland til forveksling. Det fik danskamerikaneren Søren Poulsen til at bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verden blev bygget mellem 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggeriet foregik ved, at der blev anbragt store sten oven på de tilfrossede enge og på de steder, hvor verdensdelene skulle være. Når isen så smeltede, kunne stenene med lidt besvær vippes på plads. Ækvator er markeret med røde pæle og hele Verdenskortet er gengivet med søer, floder og kendte bjergkæder, så det er nemt at sende mor og far til Australien, Borneo eller Mount Everest, hvis de gerne vil. Der er også en 18-hullers minigolfbane på Verdenskortet og om sommeren er det oplagt at nyde en sejltur i Stillehavet, hvor også de mindste kan være med, selvom der kan være lidt bølger. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskortet',

Mariager Fjord (26.2km)

Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotel tæt på Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev f.eks de små hyggelige fjordbyer med hver deres helt unikke charme. Besøg også feriebyen Øster Hurup, som har Danmarks mest børnevenlige strand. Et oplagt udflugtsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Find en miniferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse ved Mariager.

Memphis Mansion (27.8km)

Memphis Mansion en oplagt destination på en billig bilferie i Danmark. Benyt også muligheden for at spise frokost på Graceland, der i det ydre er en kopi af Elvis Presleys hus i Memphis, Tennessee. Inde i huset finder I verdens eneste museum udenfor USA om Elvis, hans musik og hans liv.

Rold Skov (31.9km)

Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge.

I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

Hvolris Jernalderlandsby (35.8km)

Ved Skals Ådal, omkring 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, hvortil der også hører et stort naturområde med en naturlegeplads og små stier, der leder rundt i området. Start med at udforske ´Tømmerlanden´, hvor der er en arkæologisk udstilling med flere af de spændende fund, der er gravet op omkring Hvolris. Her har der boet mennesker helt tilbage til stenalderen for omkring 6000 år siden. Noget af det helt specielle ved Jernalderlandsbyen er, at udgravningerne ligger side om side med de genopbyggede huse og værksteder, og som i dag er en del af det spændende og lærerige jernaldermiljø. I løbet af året afholdes der en række kurser i forskellig oldtidshåndværk og der foregår ligeledes mange aktiviteter i ferierne. Få slebet sværdet og tag turen tilbage i tiden på en rigtig sjov og underholdende måde i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destination til hele familiens sommerferie eller som en del af et weekendophold eller en miniferie i det jydske.

Rebild bakker (37.6km)

Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

Viborg Domkirke (45.8km)

Tag på opdagelse i Danmark med Risskov Bilferie og kør-selv ud til oplevelserne der ligger og venter. En af de mange overraskelser som Viborg gemmer på er dens smukke domkirke, hvis historie går tilbage til det 12. århundrede. Undervejs op i tiderne oplevede kirken flere alvorlige brande, hvor den sidste raserede i 1726. Der var derfor ikke meget tilbage af den flotte domkirke, faktisk var kun den gamle krypt der overlevede tidens hærgen. Resten er blevet genopbygget og den nuværende kirke blev indviet i 1876. I kryptens søndre kapel ligger Skt. Kjelds brønd, hvor mange syge, og især blinde, siges at være blevet helbredt. Domkirkens vægge og hvælvinger er blevet dekoreret af kunstneren Joakim Skovgaard og hans medhjælpere, som i tiden 1901 frem til 1913 dækkede domkirkens vægge og hvælvinger med meget farvestrålende freskoer fra bibelhistorien, fra Adam og Eva og frem til de sidste tider. Find bønevenlige hoteller i Viborg og omegn og kør-selv på ferie i eget tempo med hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat