Miniferie på det hyggelige Hotel Rabenstein nær Schwerin

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Rabenstein

Miniferie for kultur- og naturinteresserede i Mecklenburg-Vorpommern

Oplev Schwerin
Skønne naturomgivelser
Hyggeligt hotel
 • 270 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 200 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 100 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Hotel Rabenstein ligger skønt i den lille kommune Raben Steinfeld, ved sydsiden af Schweriner See i Mecklenburg-Vorpommern. Herfra har I kort afstand ind til den charmerende og yderst populære slotsby, Schwerin, som har utroligt meget at byde på, både i form af kultur, historie, shopping og natur. Således er der lagt op til en pragtfuld miniferie eller et weekendophold i skønne omgivelser nær Schwerin.

Hotellet tilbyder  

Hotel Rabenstein ligger i umiddelbar nærhed af Schwerin og kun to minutters gang fra Schweriner See. Hotellet er smukt indrettet og her finder I en afslappet atmosfære, hvor I med det samme vil føle jer godt tilpas. Hotellets gæster kan frit benytte fitnessrum og sauna samt deltage i forskellige former for holdtræning.

Jeres morgenmad serveres hver morgen i hotellets dejlige restaurant. Hver søndag er der brunch på hotellet med afvekslende tema, som kan tilkøbes på hotellet. Hotellets restaurant er desuden kendt for sit friske køkken. Her kan I spise aftenmad indtil kl. 22.00 hver dag, undtagen søndag hvor restauranten lukker kl. 21.  

Værelser  

Hotellets værelser er individuelt indrettede og er ca. 25 m2 store. De har separat indgang og alle værelser har eget bad/toilet og tv.

Bemærk at

Medbringer I hund skal gebyret på 12 EUR/dag betales kontant i euro direkte til hotellet.

Hotellet har 2 cykelkældre med overvågning/kamera

Vis flere

Værd at se

 • Schwerin (8.6 km)

  Byen ligger smukt i maleriske omgivelser med søerne midt i byen, der er omgivet af skove. Schwerin er hovedstaden i deltaten Mecklenborg-Vorpommern. Søerne har en væsentlig betydning i Schwerin, og byen har givet navn til den dejlige Schweriner See, der med sine 61 km2, er en af Tysklands største søer. Her finder I en stor mængde aktiviteter lige fra vandsport til kultur- og indkøbsmuligheder. En byrundtur i Schwerin er et absolut must, da byen har en stor rigdom af smukke, elegante og storladne byggerier.

  Schwerin
  Schwerin er fuld af oplevelser og aktiviteter i alverdens afskygninger og bør helt bestemt besøges under en ferie i nærheden
 • Schwerin Brandmuseum (3.8 km)

  Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin, er Tysklands største brandmuseum. Her fortæller over 15.000 udstillingsgenstande historien om brandvæsenets udvikling op gennem tiderne. Området strækker sig over 4500 m² og har, blandt meget andet, hele 112 køretøjer på udstilling.

  Schwerin Brandmuseum
  Besøg Tysklands største brandmuseum under en ferie i nærheden af Schwerin
 • Schwerin Slot (8.6 km)

  Schwerin Slot ligger i byens centrum på en lille ø mellem søerne Schweriner See og Burgersee. Slottet er åbent for besøgende, og I kan her besøge slotsmuseet eller tage en spadseretur i slotshaven. I nærheden kan især disse seværdigheder anbefales: Statliches Museum, Siegessaüle, Altes Palais, den historiske staldbygning Marstall og det klassicistiske statskancelli. For yderligere information om Schwerin Slot se deres hjemmeside. Hvert år i juli og august afholdes de storslåede Slots-festspil, som er en festival for operaentusiaster, hvor opsætninger af Puccini, Verdi mfl. afholdes i fantastiske kulisser og tiltrækker titusindvis af gæster til Schwerin.

  Schwerin Slot
  Oplev det imponerende Schwerin Slot
 • Badestrand Schwerin (3.9 km)

  Schwerin er hovedstaden i delstaten Mecklenburg-Vorpommern i Tyskland. Schwerin er især kendt for sine dejlige badestrande der ikke ligger langt fra centrum i den hyggelige bydel Zippendorf, og er også et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det altid er muligt at planlægge en billig sommerferie sydpå til en ægte badeferie.

  Badestrand Schwerin
  Der er dejlige strande i Schwering, så husk badetøjet.
 • Sejlture i Schwerin (8.5 km)

  Sejlture på Schweriner See er en dejlig aktivitet på en solskinsdag. Ved vandet mellem Schwerins staldkompleks og slot kan man tage et rundfartsskib og begive sig ud på en af de mange sejlture, der udbydes. Den korteste tur koncentrerer sig hovedsagelig om selve byen Schwerin, og de lidt længere kan bringe jer hele vejen rundt i begge dele af Schweriner See.

  Sejlture i Schwerin
  Nyd livet på Schweriner See under Jeres ferie i den smukke kulturby
 • Schwerin Zoo (4.7 km)

  Schwerins Zoo - kun 5 minutter fra Afrika! Her kan I opleve de store dyr fra Afrikas savanne. Parken er meget fin og børnevenlig. Der afholdes fodringer samt dyreskole for børn. Planlæg jeres besøg her: http://www.zoo-schwerin.de/

  Schwerin Zoo
  Schwerin Zoo er et fremragende udflugtsmål under en ferie i Schwerin
 • Schwerin Klatre Verden (4.7 km)

  For de aktive er der mulighed for at træ-klatre. Børn fra 7 år op kan være med. Der er flere forskellige baner og sværhedsgrader. Planlæg jeres aktiviteter her: http://www.schweriner-kletterwald.de/

  Schwerin Klatre Verden
  Klatreskoven i Schwerin er en oplagt udflugt under en familieferie i nærheden
 • Banzkow (13.3 km)

  Tag på juletur til Nordtyskland med Risskov Bilferie. Tag hele familien med på ferie og overrask dem med et besøg i Banzkow, som er en lille hyggelig landsby, som huser omkring 3000 indbyggere. Skønt byen er relativt lille har den hele tre kirker, alle fra 1800-tallet, og den er bestemt et besøg værd. Banzkow blev, i 2007, kåret som Mecklenburg-Vorpommerns smukkeste by. Læg også vejen forbi det charmerende hjemstavnsmuseum i Banzkow, og få et indblik i regionens spændende historie og udvikling gennem tiderne. Byen egner sig til både sommerferie besøg og vinterferie besøg, så nyd turen og det smukke julemarked. Tag på en kør-selv ferie til det smukke Nordtyskland med Risskov Bilferie.

  Banzkow
  Banzhow er køret som den smukkeste by i Mecklenburg-Borpommern.
 • Lewitz (36.2 km)

  Tag på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Find billige hoteller og kom afsted på en kør-selv ferie syd for grænsen. Er det friluftslivet der trækker, er der også masser af muligheder for at komme helt tæt på den skønne og velbevarede natur i det smukke naturreservat Lewitz. Spørg i hotelreceptionen og få et kort over reservatet, og så er det bare med at komme afsted. Der findes mange forskellige ruter rundt i reservatet, og hele familien er garanteret en god oplevelse i de smukke omgivelser, fordi turene kan tilpasses, så alle familiemedlemmerne kan være med, fra de yngste til de ældste, uden at blive trætte før tid. Find en familieferie til Lewitz i Mecklenburg-Vorpommern hos Risskov Bilferie og nyd enten en sommerferie eller vinterferie i Tyskland.

  Lewitz
  Der er gode muligheder for en aktiv ferie i det smukke landskab.
Vis flere

Kort

Hotel Rabenstein
Residence Park 1 - 7 19065 Raben Steinfeld

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstra opredning 50% rabat