Miniferie i Sønderborg på Hotel Sønderborg Strand

Dansk | DKK

Hotel Sønderborg Strand

Charmerende hotel med suveræn beliggenhed tæt på naturen, stranden og byen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.1 / 5

Highlights

 • 4-stjernet kvalitet og komfort på Als
 • Suveræn beliggenhed ved strand og by
 • Perfekt udgangspunkt for udflugter i Sønderjylland
466,-
2~6 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Miniferie på Als

2 dage
Fra 899,- / spar op til 140,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x Husets velkomst (ved aftensmaden)
 • Gratis parkering
Wild Offer

Inkl. halvpension

Ferie på Als

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 115,-
SPAR
4 dage
Fra 1.779,- / spar op til 192,-
SPAR
5 dage
Fra 2.299,- / spar op til 329,-
SPAR
6 dage
Fra 2.819,- / spar op til 466,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x hovedret og kaffe/the m. sødt
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotel Sønderborg Strand har en suveræn beliggenhed i naturskønne omgivelser på Als, direkte ved stranden og lige overfor Sønderborg Slot. Fra hotellet er der kort afstand både til lystbådehavnen, naturen og ikke mindst byens smukke og historiske centrum, og der er således meget, som kan opleves til fods. Nyd en skøn ferie i Sønderjylland med masser af herlig natur, strand og spændende udflugter.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger skønt en kort gåtur fra Sønderborg centrum og placeringen ved stranden er perfekt for badning og solbadning om sommeren og for hyggelige slentreture langs kysten hele året rundt.

I har også mulighed for at træne i hotellets eget fitnessrum, som er udstyret med moderne faciliteter med både kredsløbsmaskiner og forskellige vægte. Området egner sig desuden fortrinligt til løbeture og ønsker I mere specifik information om områdets løberuter, står det venlige og professionelle personale klar til at assistere jer i receptionen.

Hotellet er yderst børnevenligt og tilbyder legerum med forskelligt legetøj og rutsjebane til de mindste børn og forskellige spillefaciliteter med wii-maskine, bordtennis og bordfodbold til de lidt større. Har I børn med på ferie kommer de således helt sikkert ikke til at kede sig.

På Hotel Sønderborg Strand bor I med adskillige gode golfbaner i nærheden og indenfor kort afstand er der masser af forskellige oplevelser og seværdigheder at finde, såsom Dybbøl Mølle, Universe Science Park (tidligere kendt som Danfoss Universe), Gendarmstien, Gråsten Slot og Aabenraa. I kan også køre en tur ned til Flensborg og eventuelt nyde godt af lidt grænsehandel på tilbagevejen. I Sønderborg centrum er der masser af historie og kultur at opleve, og med de mange hyggelige specialforretninger er der lagt op til både shopping og sightseeing.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad i hotellets behagelige rammer. Den flotte og indbydende restaurant ’Bellevue’ har en skøn udsigt over vandet, og tilbyder spændende og veltillavede måltider af høj kvalitet samt et stort udvalg af udsøgte vine, som kan nydes dertil. Skal dagen rundes af med manér, er hotellets nyindrettede bar det helt perfekte sted at slappe af med en drink, mens I nyder den gode stemning. Baren serverer også kaffe i løbet af dagen.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Sønderborg Strand har 95 flotte og moderne indrettede værelser, hvoraf mange tilbyder en pragtfuld udsigt over vandet. Der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser og alle værelserne er rolige, lyse og rummelige og tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. Nogle værelser har ikke elevatoradgang (trapper skal benyttes).

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse (med bruser eller badekar) og udstyret med hårtørrer, skrivebord, TV, behagelige senge, strygefaciliteter og kaffe- og tesæt.På 1. etage, ligger de flotte superiorværelser, som har en fantastisk udsigt over Alssund. Værelserne er moderne indrettet med alle bekvemmeligheder.Superior Plus værelserne er alle beliggende på øverste etage med en fantastisk udsigt over Alssund. Værelserne er moderne indrettet med alle bekvemmeligheder.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 1
Standardværelserne er lyst og moderne indrettet med dobbeltseng (enkelte værelser har adskilte senge). Alle værelser har eget bad og toilet med hårtørrer, strygejern, kaffe/te-sæt, arbejdsplads og TV. Værelserne er ca. 22m2.

Superior dobbeltværelse

1 / 1
Superiorværelserne ligger på hotellets 1. sal, og har alle en smuk udsigt over Alssund. De lyse og moderne værelser har alle dobbeltseng, eget bad og toilet med hårtørrer, strygejern, kaffe/te-sæt, arbejdsplads og TV. Værelserne er ca. 22m2.

Superior Plus dobbeltværelse

1 / 1
Superior Plus værelserne byder på hotellets bedste udsigt over Alssund. Værelserne er beliggende på hotellets øverste etage, og du kan således vågne op til en fantastisk udsigt. Værelserne er smagfuldt og moderne indrettet, og har alle dobbeltseng, eget bad og toilet med hårtørrer, strygejern, kaffe/te-sæt, arbejdsplads og TV. Værelserne er ca. 22m2.

Værelse med udsigt

1 / 1
Udsigtsværelserne har udsigt over Alssund, og ligger i stueetagen. Det er dejlige værelser, der alle har dobbeltseng, eget bad og toilet med hårtørrer, strygejern, kaffe/te-sæt, arbejdsplads og TV.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sønderborg Slot (0.5km)

Bedre kendt som Christian 2.s fængsel.

Slottet fra 1200-tallet var en af rigets stærkeste borge i middelalderen. I 1550’erne blev det opbygget til renæssanceanlæg. Slotskirken, Dronning Dorotheas kapel, er en af Europas få bevarede fyrstekirker fra reformationstiden og Danmarks ældste interiør i ren renæssancestil.

Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som blev væltet af tronen og fængslet på slottet i 1532-1549. Som fyrstelig fange blev han behandlet efter sin høje rang og havde flere rum på Sønderborg Slot til sin disposition. Han havde også et lille tjenerskab samt egen kok, der tilberedte en god kost til ham.

I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

Sønderborg (1.4km)

Sønderborg er en lille købstad i Sønderjylland og huser omkring 28.000 indbyggere. Her finder I en blanding af kultur, shopping og et lækkert cafemiljø blandet sammen med en skøn havnefront og et udpræget natteliv. Byens helt store seværdighed er Sønderborg Slot, der blev grundlagt tilbage i 1170. I dag har slottet sit eget museum og danner samtidig baggrunden for den årlige Ringridningsfestival, som afholdes på slottets område i løbet af sommermånederne. Byen har en hyggelig gågade med mange forskellige butikker og caféer, hvor I kan spise en god frokost.

Dybbøl Mølle (2.8km)

Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt.

Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.

Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke (3.2km)

Mærk krudtrøgen i næsen og den høje larm fra de buldrende kanoner og oplev det meget spændende historiecenter, hvor der fortælles om kampene mellem de danske og tyske soldater under slaget ved Dybbøl i 1864.

Lær mere om livet bag fronten og kom tæt på de mennesker der deltog i kampene og bliv selv en del af de dramatiske begivenheder, der udspillede sig under de skæbnesvangre kampe ved Dybbøl også kendt som den 2. Slesvigske Krig. Der venter en utrolig spændende og meget lærerig tur rundt på anlægget ved Historiecenter Dybbøl Banke og stedet er oplagt at besøge, når I holder billig sommerferie i det Sønderjydske.

Cathrinesminde Teglværk (12.1km)

Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglværkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Det ligger naturskønt ned til Flensburg Fjord. Landskabet er præget af lergrave, æltemøller og udskibningssteder fra århundreders teglværksdrift.

Læs mere her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (16.3km)

Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot.

Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende.

Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

Universe (Danfoss Universe) (22.1km)

Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn.

Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

Aabenraa (36.8km)

Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade.

I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot.

Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

Frøslevlejren (43.2km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og oplev historien som den udfoldede sig under 2. Verdenskrig. Besøg den nationale mindepark Frøslevlejren som er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland. Find en billig miniferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

Flensburg (44.4km)

Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på.

Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske.

Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

Julemarked i Flensburg (46.7km)

Sammen med Lübeck og Kiel, er Flensborg én af danskernes foretrukne juledestinationer i Nordtyskland. Den maritime stemning og det skandinaviske præg gør, at man hurtigt føler sig rigtig godt tilpas og hjemme. Lad duften af brændte mandler og velsmagende glühwein føre Jer gennem gaderne, mellem boderne og lede julestemningen direkte ind i Jeres hjerter.

Fra julemarkedets mange boder skinner de hyggelige lys, som strækker sig fra Südermarkt gennem gågaden og hele vejen ned til Nordermarkt. En af de store oplevelser ved julemarkedet i Flensborg er ”Verdens mindste bardisk”, hvor den traditionelle og berømte Tallin-punch bliver udskænket i mange forskellige varianter.

Fra julemarkedets ca. 60 stande, lokker de smukt dekorerede boder med et stort udvalg af kunsthåndværker, specialiteter og julevarer i en skøn forening af tyske og danske traditioner. Hvis dette ikke er nok til at bringe julestemningen frem, vil julemusikken i gaden og Flensborgs store, traditionelle tyske julepyramide, helt sikkert gøre underværker.

Hvis I søger kulinariske oplevelser, er Flensborg spækket med masser af gode muligheder. Ølbryggerierne på havnen og caféer og restauranter i stort antal, sørger for at I kan tage en tiltrængt pause fra juleshoppingen, med et stort udvalg af lokale specialiteter og dejlige julegodter.

For de shoppinglystne byder Flensborg centrum på en lang række butikker hvor I, til tyske priser, kan finde alt fra tøj til specialbutikker, hvor der ofte er penge at spare. Derudover er en tur til Flensborg også en oplagt mulighed for grænsehandel, hvor I kan købe ind til årets julekonfekt.

Hold juleferie i Nordtyskland med et billigt hotelophold i Flensborg, og oplev det magiske julemarked i byen. Beliggenheden er ideel for en kør-selv ferie og Risskov Bilferie har et stort udvalg af gode hoteller i og omkring Flensborg. Når I booker hos os giver vi samtidig en gratis flaske rødvin til alle voksne personer på bookingen, som I kan afhente hos Fleggaard.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering

311,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Landgasthof Tarp

Inkl. halvpension og kaffe

Østersøkysten

Kun 20 km fra grænsen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 1 fl. vin pr. vær. ved afrejse
 • 1 spillerunde på keglebane

289,-
Kun
769,-

Vis kort

Vores mest solgte hotel i Tyskland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat

Vissenbjerg Storkro

Hyggeligt kroophold

Fyn

Kroferie centralt på Fyn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.163,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Tæt på Egeskov Slot!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse