Miniferie i Sønderborg på Hotel Sønderborg Strand

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sønderborg Strand

Charmerende hotel med suveræn beliggenhed tæt på naturen, stranden og byen

4-stjernet kvalitet og komfort på Als
Suveræn beliggenhed ved strand og by
Perfekt udgangspunkt for udflugter i Sønderjylland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Fitness

Hotellet

Hotel Sønderborg Strand har en suveræn beliggenhed i naturskønne omgivelser på Als, direkte ved stranden og lige overfor Sønderborg Slot. Fra hotellet er der kort afstand både til lystbådehavnen, naturen og ikke mindst byens smukke og historiske centrum, og der er således meget, som kan opleves til fods. Nyd en skøn ferie i Sønderjylland med masser af herlig natur, strand og spændende udflugter.


Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel ligger skønt en kort gåtur fra Sønderborg centrum og placeringen ved stranden er perfekt for badning og solbadning om sommeren og for hyggelige slentreture langs kysten hele året rundt. Når vandet ved stranden er for koldt, kan I nyde godt af hotellets indendørs swimmingpool, som I har gratis adgang til under opholdet. Poolen er placeret i hotellets underetage og måler 5 x 8 meter, med mellem 1,20 og 1,40 meters dybde.

I har også mulighed for at træne i hotellets eget fitnessrum, som er udstyret med moderne faciliteter med både kredsløbsmaskiner og forskellige vægte. Området egner sig desuden fortrinligt til løbeture og ønsker I mere specifik information om områdets løberuter, står det venlige og professionelle personale klar til at assistere jer i receptionen.

Hotellet er yderst børnevenligt og tilbyder legerum med forskelligt legetøj og rutsjebane til de mindste børn og forskellige spillefaciliteter med wii-maskine, bordtennis og bordfodbold til de lidt større. Har I børn med på ferie kommer de således helt sikkert ikke til at kede sig.

På Hotel Sønderborg Strand bor I med adskillige gode golfbaner i nærheden og indenfor kort afstand er der masser af forskellige oplevelser og seværdigheder at finde, såsom Dybbøl Mølle, Universe Science Park (tidligere kendt som Danfoss Universe), Gendarmstien, Gråsten Slot og Aabenraa. I kan også køre en tur ned til Flensborg og eventuelt nyde godt af lidt grænsehandel på tilbagevejen. I Sønderborg centrum er der masser af historie og kultur at opleve, og med de mange hyggelige specialforretninger er der lagt op til både shopping og sightseeing.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad i hotellets behagelige rammer. Den flotte og indbydende restaurant ’Bellevue’ har en skøn udsigt over vandet, og tilbyder spændende og veltillavede måltider af høj kvalitet samt et stort udvalg af udsøgte vine, som kan nydes dertil. Skal dagen rundes af med manér, er hotellets nyindrettede bar det helt perfekte sted at slappe af med en drink, mens I nyder den gode stemning. Baren serverer også kaffe i løbet af dagen.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotel Sønderborg Strand har 95 flotte og moderne indrettede værelser, hvoraf mange tilbyder en pragtfuld udsigt over vandet. Der kan vælges mellem enkeltværelser og standard dobbeltværelser og alle værelserne er rolige, lyse og rummelige og tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med hårtørrer, skrivebord, TV, behagelige senge, strygefaciliteter og kaffe- og tesæt.

Bemærk at

Hunde ikke tilladt på hotellet (førerhunde undtaget).

Vis flere

Værd at se

 • Sønderborg Slot (0.6 km)

  Bedre kendt som Christian 2.s fængsel. Slottet fra 1200-tallet var en af rigets stærkeste borge i middelalderen. I 1550’erne blev det opbygget til renæssanceanlæg. Slotskirken, Dronning Dorotheas kapel, er en af Europas få bevarede fyrstekirker fra reformationstiden og Danmarks ældste interiør i ren renæssancestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som blev væltet af tronen og fængslet på slottet i 1532-1549. Som fyrstelig fange blev han behandlet efter sin høje rang og havde flere rum på Sønderborg Slot til sin disposition. Han havde også et lille tjenerskab samt egen kok, der tilberedte en god kost til ham. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

  Sønderborg Slot
  Under Jeres ferie i Sønderjylland kan I bl.a. opleve Sønderborg Slot og Sønderborg Havn
 • Sønderborg (2.2 km)

  Sønderborg er en lille købstad i Sønderjylland og huser omkring 28.000 indbyggere. Her finder I en blanding af kultur, shopping og et lækkert cafemiljø blandet sammen med en skøn havnefront og et udpræget natteliv. Byens helt store seværdighed er Sønderborg Slot, der blev grundlagt tilbage i 1170. I dag har slottet sit eget museum og danner samtidig baggrunden for den årlige Ringridningsfestival, som afholdes på slottets område i løbet af sommermånederne. Byen har en hyggelig gågade med mange forskellige butikker og caféer, hvor I kan spise en god frokost.

  Sønderborg
  Når I er på ferie i Sønderborg kan I bl.a. opleve Sønderborg Havn og Sønderborg Slot
 • Dybbøl Mølle (3.5 km)

  Møllen var centrum for begge de slesvigske krige, hvor møllen blev ødelagt. Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed. Møllen er indrettet med udstillinger, der fortæller historien om krigene mellem Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk modstand og udholdenhed.
 • Historiecenter Dybbøl Banke (3.9 km)

  Mærk krudtrøgen i næsen og den høje larm fra de buldrende kanoner og oplev det meget spændende historiecenter, hvor der fortælles om kampene mellem de danske og tyske soldater under slaget ved Dybbøl i 1864. Lær mere om livet bag fronten og kom tæt på de mennesker der deltog i kampene og bliv selv en del af de dramatiske begivenheder, der udspillede sig under de skæbnesvangre kampe ved Dybbøl også kendt som den 2. Slesvigske Krig. Der venter en utrolig spændende og meget lærerig tur rundt på anlægget ved Historiecenter Dybbøl Banke og stedet er oplagt at besøge, når I holder billig sommerferie i det Sønderjydske.

  Historiecenter Dybbøl Banke
  Hold miniferie med krudtrøg buldrende kanoner på Historiecenter Dybbøl Banke.
 • Cathrinesminde Teglværk (14.8 km)

  Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglværkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Det ligger naturskønt ned til Flensburg Fjord. Landskabet er præget af lergrave, æltemøller og udskibningssteder fra århundreders teglværksdrift. Læs mere her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

  Cathrinesminde Teglværk
  Tag forbi Flensborg Fjord og Cathrinesminde Teglværk.
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (17.0 km)

  Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Besøg det smukke Gråsten Slot i Sønderjylland. Slotskirken er åben for besøgende.
 • Universe (Danfoss Universe) (22.9 km)

  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn! Oplev blandt andet den Blå Kube, hvor I kan opleve de fire største naturfænomener, og ikke mindst lære om dem; glestsjere, gejsere, vulkaner og lyn. Desuden kan I også prøve Segwaybanen, Gravemaskinerne, Waterworks og meget andet!

  Universe (Danfoss Universe)
  Universe, tidligere kendt som Danfoss Universe, giver familien en sjov dag i videnskabens tegn!
 • Aabenraa (38.3 km)

  Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade. I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot. Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

  Aabenraa
  Tag på miniferie i Aabenraa
 • Frøslevlejren (41.9 km)

  Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og oplev historien som den udfoldede sig under 2. Verdenskrig. Besøg den nationale mindepark Frøslevlejren som er et historisk mindesmærke fra 2. Verdenskrig. Lejren består af barakker, der ligger i en flot natur, mens fangelejrens struktur og udseende forsat er meget autentisk. Lejren fungerede som en tysk interneringslejr i 1944 under den tyske besættelse, og fremstår i dag som en af de bedst bevarede tyske fangelejre i Europa. Under krigen sad der tusindvis af danske fanger i lejren, som så undgik at blive deporteret til koncentrationslejrene i Tyskland. Find en billig miniferie eller et weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med familien på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

  Frøslevlejren
  Frøslevlejren var en tysk interneringslejr som blev anvendt under den tyske besættelse.
 • Flensburg (45.6 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
Vis flere

Kort

Hotel Sønderborg Strand
Strandvej 1 6400 Sønderborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat