Miniferie i Harzen på Hotel Tannenpark

Dansk | DKK

Hotel Tannenpark

Oplev Harzen med 4-stjernet komfort i rummelige lejligheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • God komfort i rummelige lejligheder
 • Nyd godt af hotellets 4-stjernede standard
 • Gå herlige ture i Harzens berømte natur
1.349,-
3~8 dage fra
949,-

Inkl. 3-retters menu

Smukke Harzen

3 dage
Fra 949,- / spar op til 319,-
SPAR
4 dage
Fra 1.389,- / spar op til 445,-
SPAR
5 dage
Kun 1.849,- / spar op til 551,-
SPAR
6 dage
Kun 2.299,- / spar op til 667,-
SPAR
7 dage
Kun 2.749,- / spar op til 784,-
SPAR
8 dage
Kun 2.749,- / spar op til 1.350,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Hotel Tannenpark har en suveræn beliggenhed i udkanten af Harzens smukke skove, og tilbyder alletiders base for en god kombination af aktiv ferie, wellnessophold og klassisk sightseeing i de nærliggende byer. Bo i rummelige lejligheder og udforsk alle Harzens spændende muligheder!

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede hotel ligger skønt omgivet af Harzens karakteristiske natur, lige øst for byen, Braunlage. Således har I et helt ideelt udgangspunkt, både for naturoplevelser og bybesøg i nærområdet.

Under opholdet kan I, mellem alle oplevelserne, slappe af i hotellets lækre wellnessområde, som er indrettet med indendørs swimmingpool, vandfald, Jacuzzi, dampbad og sauna. Derudover er der også mulighed for at bestille en række forskellige massage- og spabehandlinger.

Hotellet ligger lige nord for Naturpark Südharz, og fra hotellet fører vandrestier jer direkte ind i Harzens frodige skove. Det er også helt oplagt at tage den unikke tur til Brocken med smalsporsjernbanen. Og skulle I have lyst til at opleve lidt byliv, finder I både Wernigerode, Braunlage, Goslar og Bad Harzburg indenfor kort køreafstand. Derudover er det et must at besøge den UNESCO-listede perle af en middelalderby, Quedlinburg.

Hver morgen serveres en herlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde velsmagende retter i den stemningsfulde restaurant, ’Tannenzapfen’.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Lejligheder

I kan vælge mellem 2-personers-, 3-personers- eller 4-personers lejligheder, som alle er på mindst 50 m². Alle lejlighederne er indrettet med bad og toilet, rummelige værelser, balkon og et fuldt udstyret tekøkken.

Man skal være mindst to personer for at booke en 3- eller 4-personers lejligheder.

Værelsestyper *

2-personers lejlighed

1 / 6
2-personers lejligheden til op til fire personer er på ca. 50 m². Alle lejligheder har brusebad og / eller badekar, toilet, balkon, telefon, tv og et fuldt udstyret køkken, nogle med ekstra tilbehør såsom brødrister, mikroovn eller opvaskemaskine. Nogle lejligheder kan nås via en elevator. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers lejlighed

1 / 6
Toværelseslejligheden til op til fire personer er på ca. 50 m². Alle lejligheder har brusebad og / eller badekar, toilet, balkon, telefon, tv og et fuldt udstyret køkken, nogle med ekstra tilbehør såsom brødrister, mikroovn eller opvaskemaskine. Nogle lejligheder kan nås via en elevator. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 5
The two-room apartment for up to four persons is approx. 50m². All apartments have a shower and / or a fully equipped bathroom, WC, balcony, landline phone, TV, a fully equipped kitchen - and many of them include additional extras such as toaster, microwave or dishwasher. Some apartments are accessible by lift. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

420 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
460 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Braunlage (10.3km)

Tag på en familieferie med børnene og besøg den lille tyske by Braunlage som ligger i Goslar-regionen i de sydlige Harzenbjerge. Byen har sin historie at fortælle, da den allerede blev grundlagt i 1250. En af de ældste bygninger i byen er den gamle smedjebygning fra 1658, som i dag fungerer som et hotel. Den hyggelige lille by har også en del forretninger samt caféer og bistroer.

Byens største indtægtskilde er turisme, mest på grund af den fantastiske beliggenhed, som er med til at gøre stedet velegnet til en masse friluftsaktiviteter og sport i de skønne bjerge og skove. Om sommeren er der masser af muligheder for at vandre eller cykle i bjergene, og der er flere anlagte mountainbikeruter, som nok vil kunne udfordre de fleste. Om vinteren er skisporten høj i kurs, og det kan bestemt mærkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er meget besøgt om vinteren med turister fra hele Europa. De smukke omgivelser, der er en blanding af granskove og bjerge, gør dette sted helt unikt.

Prøv en tur på skøjtebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres der ishockey og diskoskøjtedans samt skøjteskydning. Udstyret kan lejes ved Stadion, prøv at få fart på med et par skøjter på fødderne, en sjov oplevelse for alle familiemedlemmerne, både øvede som uøvede. Lidt mindre balance kræver det at spille minigolf, her lægges der mere vægt på præcision med en golfkugle. Prøv den 14-hullers minigolfbane i Eventyr Golf. Dermed er der lagt op til en skøn og aktiv ferie med børnene med masser af sjove og spændende aktiviteter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en aktiv familieferie i Braunlage, Tyskland.

Schierke (14km)

Den lille landsby midt i Harzen rummer omkring 900 indbyggere og ligger ved den skønne Harzen nationalpark lige midt i det prægtige Tyskland. Schierke er placeret omkring 600 meter over havets overflade og leder direkte videre op til Bloksbjerg. Landsbyen ligger i dalen ved floden “Kalte Bode” og er et meget besøgt sted, både på grund af den smukke beliggenhed, men så bestemt også takket være de mange muligheder for friluftsliv, som de omkringliggende bjerge og parker tilbyder. Der er nemlig rig mulighed for vandre- og cykelture i den smukke natur. Parken dækker 24.700 hektar og det kan derfor være en god idé at have forberedt et par ture hjemmefra, da det er et stort område.

Wurmberg (14.3km)

Via svævebane fra Braunlage kan I komme op til Wurmbergs top, hvorfra I vil kunne nyde en fantastisk udsigt over hele Oberharzen. Wurmberg er det største skiområde i Harzen. For ski- og snowboardentusiaster venter der et moderne skiområde med forskellige slæbelifter samt pister for både begyndere og øvede.

Wieda (16.6km)

Wieda er et kurområde i det sydlige Harzen, som er beliggende med en højde på mellem 370 og 730 meter. Området er ligesom resten af Harzen ideelt til lange vandreture ellers cykelture i det bakkede landskab. Det er derfor også uden sammenligning naturen, der er i højsædet, når I besøger Wieda. Den lille by ligger iblandt skove, dale og bjerge og I skal ud og suge til jer af den rene luft og de smukke omgivelser.

Tag på cykeltur ind til Hallenbad Wieda, der er et stort udendørs badeområde, der ligger i smukke grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk udflugtsmulighed, hvor I kan få en kølende dukkert i det store bassin eller nyde solen på de fine græsplæneområder, der ligger omkring bassinet. Der er også en hyggelig bistro, hvor I kan nyde en let frokost.

I Wieda finder I også spændende trækunst. Her ligger et lille hyggeligt værksted, hvor de producerer alle mulige forskellige træskulpturer med hjælp fra motorsave og I kan bl.a. finde fine skulpturer af ørne, bjørne og ugler. Engang imellem er det endda muligt at komme på et kursus. Dette skal I dog undersøge i god tid hjemmefra.

Nationalpark Harz (23.3km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Wernigerode (23.6km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Bloksbjerg (Brocken) (24.5km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Bad Lauterberg (27km)

Tag på ferie i Harzen og besøg Bad Lauterberg som ligger i en dyb dal i den sydlige del af det smukke Harzen og er et skønt rejsemål i Tyskland. Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Bad Lauterberg som er omgivet af stejle bjerge på mellem 460 og 700 meter. Bad Lauterberg har knap 12.000 indbyggere og er en anerkendt, populær kurby, så en wellnessferie er bestemt også muligt. Da byen er over 800 år gammel finder I en smuk bymidte med romantiske gader. Byen byder på alt lige fra større varehuse til små butikker, caféer, iscaféer og restauranter. Der er en ugentlig markedsdag i Bad Lauterberg ved St. Andreaskirken, som I kan kigge nærmere på. Det er også muligt at tage på et weekendophold, så hør ad hos Risskov Bilferie og tag på spa, wellness og forkælelse.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Rock Resort St. Andreasberg

Naturferie i populære Harzen

Harzen

Balkon på alle værelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x drink/cocktail billet til baren
 • Adgang til sauna

206,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Skøn ferie i Harzen

Læs mere

Ferien Hotel Südharz

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Harzen

Ferie i Sydharzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

246,-
Kun
669,-

Vis kort

Velvære i Harzen

Læs mere

Ferienpark Brockenblick

Inkl. halvpension og flaske vin

Harzen

Smukke Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 flaske vin
 • Adgang til sauna og dampbad

472,-
Fra kun
619,-

Vis kort

Unik beliggenhed i Harzen

Læs mere

Harmonie Hotel Rust

Inkl. halvpension

Harzen

Ferie i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

334,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Bjerglandsby og flot natur

Læs mere

PRIMA Hotel Harzromantik

Inkl. halvpension

Harzen

Vandreture og afslapning i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Adgang til wellnessafdeling

231,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Aktiv ferie i Harzen til fantastisk pris

Læs mere