Miniferie på Hotel Vildbjerg midt i Jylland

Dansk | DKK

Hotel Vildbjerg

Nyd godt af det gode danske køkken og se jer omkring i området

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.1 / 5

Highlights

 • Central placering i Midtjylland
 • Traditionsrigt hotel med mad fra det danske køkken
 • Skøn natur, børnevenlige oplevelser og spændende byer
4 dage fra
1.199,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Midtjylland

4 dage
Fra 1.199,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Ikke mange hoteller kan prale med at have været hotel i 130 år, men det kan Hotel Vildbjerg. Hotellet ligger i Vildbjerg, centralt i Jylland og nær mange spændende udflugtsmål. Nyd en miniferie eller et weekendophold og gå en tur i Trehøje Naturpark, oplev kulturbyen Herning, besøg udstillingerne i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk eller tag familien med på opdagelse i Jyllands Park Zoo.

Hotellet tilbyder

Hotel Vildbjerg ligger i den lille hyggelige by Vildbjerg. Hotellet har charme med sine 130 år som hotel. Restauranten serverer retter med fokus på det danske køkken. Hotellet har også deres egen bar og en indre gård. I nærheden af hotellet finder I Trehøje Naturpark og nogle af områdets fine golfbaner. I får bl.a. 15% rabat på greenfee samt fri adgang i svømmehal ca. 1 km. fra hotellet. Gæster har fri adgang til internettet på hotellet.

Værelser

På værelserne finder I TV samt eget bad og toilet. Bemærk at alle hotellets værelser er beliggende på første og anden etage, og at der ikke findes elevator på hotellet. Da hotellet er beliggende i et byområde, er der ikke balkon eller udsigt til grønne områder fra værelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 5
Værelset består af seng på 140x200 cm, TV samt eget brusebad/toilet og hårtørrer. Bemærk at alle hotellets værelser er beliggende på første og anden etage, og at der ikke findes elevator på hotellet. Da hotellet er beliggende i et byområde, er der ikke balkon eller udsigt til grønne områder fra værelserne.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Standard dobbeltværelset er på 12-14 kvm med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge (180 cm), TV samt eget brusebad/toilet og hårtørrer. Bemærk at alle hotellets værelser er beliggende på første og anden etage, og at der ikke findes elevator på hotellet. Da hotellet er beliggende i et byområde, er der ikke balkon eller udsigt til grønne områder fra værelserne. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mini dobbeltværelse

1 / 6
Mini dobbeltværelset er på 8-10 kvm, bestående af en dobbeltseng på 140 cm, TV samt eget brusebad/toilet og hårtørrer. Bemærk at alle hotellets værelser er beliggende på første og anden etage, og at der ikke findes elevator på hotellet. Da hotellet er beliggende i et byområde, er der ikke balkon eller udsigt til grønne områder fra værelserne.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Textile Museum (16km)

De historiske bygninger fra Herning Klædefabrik, grundlagt i 1876 som uldspinderi, har fået hele deres industrianlæg restaureret og kan i dag fremvise og præsentere de besøgende for tekstilindustrien, som den var dengang at uldspinderiet hovederhvervet i Midtjylland.

De forskellige udstillinger og værksteder er med til at fortælle den spændende historie om uldspinderiet og hvordan der arbejdes med fremstillingen af tekstiler både i tidligere tider og i nutiden. Der er også en spændende udstilling af dragter fra forskellige tidsperioder. De ældste klæder er doneret af privatpersoner og er glimrende eksempler på typiske dagligdagsklæder fra det 18. og 19 århundrede. Er den kulturhistoriske udvikling af tekstiler og dragter samt klæder interessant, så vil et besøg i Textile Museum for Tekstilindustri- og Design bestemt være en spændende og lærerig oplevelse.

Baboon City (16km)

Kør selv til Danmarks nok største indendørs forlystelsespark på over 9.000 kvadratmeter med Risskov Bilferie og prøv de mere end 200 sjove og interaktive forlystelser, hvor alle kan være med. Der er både fysiske udfordringer og interaktive lege, sport og spil, som kan være rigtig sjovt, svært eller let alt efter hvem, der er modstanderen. Der er også en meget stor indendørs rutsjebane, krydret med skumboldskanoner samt en meget stor afdeling til de helt små. Tag en tur i minibyen, gør hoppeborgen mør og bliv væk i kuglerummet. Der er også curlingbaner, et poolcenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sørøverskib, massagestole og meget, meget mere. Her vil familien ikke være til at styre på ti tønder land. Der er simpelthen så meget at tage sig til, at det ingen ende tager. Efter besøget vil der helt sikkert være nogen, som gerne vil tilbage til Baboon City inden alt for længe! Så hvorfor ikke tage på  et weekendophold og samtidig få krydret jeres sommerferie med et besøg i Baboon City. Der er masser af børnevenlige hoteller i nærheden, så der er lagt op til en rigtig vaskeægte familieferie.

Herning (17.2km)

I midten af Midtjylland ligger Herning og stråler med et utroligt udbud af alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art hører klart til en af byens stoltheder og her kan der opleves eksperimenterende kunst fra 1930 op til nutiden. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 værker af kunstnerægteparret, der også havde tilknytning til Cobra-gruppen. Ydersiden af museet prydes af en 90 m lang stentøjsfrise af Carl-Henning Pedersen. Den store Elia skulptur, kan med en samlet højde på 32 meter og 60 meter i diameter godt virke pænt imponerende.

Oplev historien og udviklingen af fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskab med de forskellige fotoudstillinger, som pryder Fotomuseets vægge. Men ellers er der også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hvad med en spændende tur i Tekstilmuseet. Er der benzin i blodet, så kunne AutoGalleriet måske friste med sin samling af mere end 100 klassiske biler og veteranmotorcykler og meget mere. Eller tag en svingom i toppen af trækronerne i Wow Park og husk endelig at gå amok i Baboon City, der kan prale af mere end 200 interaktive forlystelser på et kæmpe område ladet med sjov og underholdende øjeblikke.

Herning er kendt for sit natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor der ligger en række pubs, restauranter og diskoteker og derfor ofte en lystig stemning i gaderne. Trænger i til oplevelser for hele familien, så er Herning det oplagte udflugtsmål for en billig miniferie eller et weekendophold.

Henning Larsens kunstpavillon (18.4km)

Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

Jyske Bank BOXEN (18.1km)

Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Herning og BOXEN, som er en stor indendørs arena med en kapacitet på 15.000 gæster og er den første af sin art i Danmark. Dens fleksible konstruktion gør den egnet til at afholde en lang række forskellige arrangementer. Jyske Bank BOXEN har også en række faciliteter der gør det muligt at huse store internationale sportsbegivenheder, koncerter samt forskellige shows og særlige begivenheder.

I 2010 blev der af holdt koncert med Lady Gaga og siden har både Prince, Roger Waters, Rihanna, Rammstein holdt koncerter i BOXEN. Det var også her at EM-slutrunden i håndbold for kvinder blev afholdt samt VM i svømning og brydning. Der har også været afholdt store show som Batman Live og We Will Rock You.

Et besøg i Jyske Bank BOXEN er altid en oplevelse, så hvis turen går til Herning, tjek eventuelt om der skulle foregår noget spændende. Skal I til koncert er det oplagt at finde et billigt hotel hos Risskov Bilferie.

MCH Messecenter Herning (18.3km)

Herning er med tiden blevet til en stor messeby, der årligt tiltrækker et væld af nationale og internationale gæster. Det er også i MCH, at Skandinaviens største fagmesse for design, interiør og brugskunst afholdes og det gælder også Nordeuropas nok vigtigste messe i den farmaceutiske industri. Der er bilshows og der afholdes fagudstillinger i et væk, men MCH Messecenter Herning er altså også et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, og skal der afholdes en større firmafest med flere tusinde deltagere, så er MCH bestemt også leveringsdygtige med deres 15 haller og 110.000 indendørs kvadratmeter.   

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (20.5km)

En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Herning Golfklub (20.4km)

Herning Golf Klub ligger i nærheden af Hernings bymidte og har en 18-hullers Parkbane på par 72. Men selvom banen er placeret så tæt på byen, kan det altså ikke mærkes på den ret flade bane, som er omgivet af grønne områder og med træer ved de fleste huller. Der er også gode naturlige udfordringer med søer og åer, der gerne skal undgås samt et skovstykke som kan drille en smule, hvis bolden forvilder sig ind i skovbrynet. På ´Pay & Play´-banen er der adgang for alle. Der er fem huller, hvor både nybegyndere og de letøvede kan få sig lidt udfordringer, så uanset om man er begynder eller øvet, så er en billig miniferie ved Herning en god mulighed for at komme ud at slå til bolden.

Holstebro (24km)

Holstebro er en livlig handelsby, som ligger i det nordlige vestjylland. I hjertet af byen finder I hyggelige gader samt Danmarks næstældste gågade (anlagt 1962), hvor der er et stort udvalg af butikker, specialforretninger, caféer og restauranter såsom Det Gamle Apotek, Støberiet eller Under Klippen. Men byen byder også på museer, fine kunstværker og kulturelle oplevelser. Gå ikke glip af bronzeskulpturen Kvinde på kærre, der er placeret foran Det Gamle Rådhus i gågaden. Skulpturen er nu så værdifuld, at den skal sænkes i jorden hver aften for ikke at blive stjålet. Holstebro og omegn byder på mange seværdigheder, aktiviteter, kultur- og naturoplevelser for hele familien og det er en oplagt destination på en kør-selv ferie til Jylland.   

Frisenborg Skulpturpark (31.5km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og besøg Ikast og Frisenborg Skulpturpark, hvor I kan finde en stor samling af betydningsfulde, moderne danske skulpturer. Udover at nyde de mange spændende skulpturer skabt af danske kunstnere, kan I nyde en dejlig ro i de grønne områder og børnene kan slippe fantasien løs. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på opdagelse i Ikast og omegn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Falken

Inkl. halvpension

Vestjylland

Besøg Vestjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Fra kun
1.199,-

Vis kort

Mellem Herning & Ringkøbing

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Mini double room without dog