Aktiv ferie i Harzen på Hotel Walpurgishof

Dansk | DKK

Hotel Walpurgishof

Hyggeligt hotel beliggende inde i Harzens grønneste område

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Komfortabelt, familiedrevet 4-stjernet hotel
 • Varieret gastronomi
 • Indbydende spaområde med pool og saunaer
1.909,-
4~8 dage fra
1.419,-

Inkl. halvpension

Naturoplevelser i Harzen

4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 757,-
SPAR
5 dage
Fra 1.919,- / spar op til 1.001,-
SPAR
6 dage
Fra 2.519,- / spar op til 1.245,-
SPAR
7 dage
Fra 3.119,- / spar op til 1.379,-
SPAR
8 dage
Fra 3.699,- / spar op til 1.542,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 20% rabat på spabehandlinger
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Inkl. romantisk candle light dinner

Naturoplevelser i Harzen

4 dage
Fra 1.769,- / spar op til 1.065,-
SPAR
5 dage
Fra 2.269,- / spar op til 1.299,-
SPAR
6 dage
Fra 2.869,- / spar op til 1.552,-
SPAR
7 dage
Fra 3.489,- / spar op til 1.696,-
SPAR
8 dage
Fra 4.059,- / spar op til 1.910,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x 4-retters candle light dinner
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x spabehandling
Risskov Pakken

Nyd et ophold på det 4-stjernede Hotel Walpurgishof, som har en skøn placering, tæt på Kranichsee, i hjertet af det øvre Harzen. Her har I en suveræn base for aktiv ferie med god mad, fantastiske vandreture og masser af oplevelser i naturskønne Harzen.

Hotellet tilbyder

Dette familiedrevne hotel ligger sydvest for Harzens hovedby, Goslar, med kort gåafstand til det smukke område omkring Kranichsee-dammene. Hotellet har en charmerende og hyggelig atmosfære, og det venlige personale står klar til at sørge for, at jeres ophold bliver behageligt og mindeværdigt.

Harzen rummer mere end 8.000 kilometer med ruter og stier, som byder på fantastiske vandreture med stor variation for alle aldre og niveauer. Når I trænger til at slappe af kan I nyde livet i hotellets lækre spaområde, som indbyder til ro og opladning. Her er der både indendørs swimmingpool med modstrømsanlæg, et separat afslapningsrum og et saunaområde med dampsauna, finsk sauna og oplevelsesbad med is-springvand samt endnu et afslapningsrum. Derudover har I mulighed for at bestille en række forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.  

Har I børn med på ferien er det helt oplagt at besøge oplevelsesparken, ErlebnisBocksBerg, som byder på masser af sjove aktiviteter for hele familien, såsom svævebaner, sommerkælk, rutsjebaner og fodboldbillard.

Derudover har I også kort afstand til den charmerende, UNESCO-listede by Goslar som kendt for sin middelalderlige gamle bydel og de mange bindingsværkshuse.

Start dagen med dejlig morgenmad i hotellets hyggelige rammer, og nyd et velsmagende aftenmåltid i restauranten, som byder på stor gastronomisk variation.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser er nyligt renoveret og giver jer komfortable rammer under opholdet. I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og Junior suites, med mulighed for at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne og Junior suiterne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Moderne og komfortabelt enkeltværelse på 20-25 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, telefon, TV og egen balkon/terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 3
Moderne og komfortabelt dobbeltværelse på 20-25 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, behagelig seng, telefon, TV og egen balkon/terrasse. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 4
Flot og rummelig Junior Suite på 35-40 m², med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, separat stue og soveværelse, behagelig seng, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

380 km fra
Puttgarden, Tyskland
400 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
430 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Julemarked i Goslar (16.7km)

I Goslar er der et magisk julemarked, hvor du kan få en helt speciel oplevelse. Byens gamle bydel bliver hvert år forvandlet til en skov af juletræer, hvor de gamle middelalderbygninger står som et malerisk lærred i baggrunden. Juleskoven et sikkert hit hos store og små. Med 40 illuminerede grantræer, blød skovbund, duftende specialiteter og blid musik, bringes julestemningen frem hos alle.

Når I ankommer til julemarkedet på Goslars historiske markedsplads kan I nyde synet af de mere end 70 juleboder, som er opstillet i stjerneformation. Fra boderne vil det være muligt at købe alt fra traditionelle tyske specialiteter som eksempelvis glühwein og klejner, eller de håndlavede produkter fra lokalområdet.

Hver dag vil der til Julemarked i Goslar også være musikalske indslag, koncerter eller underholdning rundt om på den store markedsplads. Udover julemarkedet, byder Goslar også på mange store historiske oplevelser. Byens historiske centrum er en del af UNESCOs kultursarvsliste, og den gamle kejserbys Altstadt, gamle bydel, er fra middelalderen. Her finder I smukke og berømte bindingsværkshuse side om side med Goslars smukke rådhus, som bringer en historisk stemning over det hyggelige julemarked.

Hvis ikke at I kommer i julestemning over jorden, er det også muligt at besøge lysfesten i Roeder-minegangene, hvor det specielle julemarked finder sted under jorden.


Gustav-Adolf-Stavkirke (0.2km)

Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee blev bygget i 1908 efter inspiration fra de nordiske stavkirker, og står i dag som byens vartegn. Foruden den enestående arkitektur, kan I inde i den smukke kirke også se et Goll-Orgel fra Luzern i Schweiz og et Carillon, et tårnklokkespil, som kirketjeneren kan spille på ved hjælp af både hænder og fødder. Kirken bliver blandt andet brugt til gospelkoncerter og klassisk musik. 

BocksBergBob (5.1km)

Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden.

I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

Goslar (16.7km)

Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber.

I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

Rammelsberg Minen (17.2km)

Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer.

I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere.

Minen har desuden et museum og en restaurant.

Nationalpark Harz (26.7km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Baumwipfelpfad Harz (31.5km)

Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

Herzberg (33.1km)

Den lille by Herzberg ligger syd for nationalparken Harzen. Her kan I besøge Welferslottet, der ligger højt over byen. Slottet brændte ned i 1510, men blev derefter bygget op igen med bindingsværksteknik, som er noget usædvanligt for denne type bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsværksslot og en byggeteknisk attraktion. Den dag i dag, kan I besøge flere museer på slottet.

Området omkring Herzberg am Harz tilbyder desuden en række udendørs aktiviteter, og utallige kilometer vandrestier strækker sig gennem den fantastiske region. Desuden er området ideelt for klatring, stavgang og cykling. Om vinteren kan I stå på ski i området, både alpin og langrend, så Herzberg er et ganske ideelt sted at besøge på en aktiv ferie eller miniferie med gode muligheder for masser af oplevelser.

Bloksbjerg (Brocken) (55.2km)

Tag på ferie i Harzen og tag kør-selv til Bloksbjerg er det højeste punkt i Harzen med sine 1142 meter. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie i Harzen. Fra Bloksbjerg er der en fantastisk udsigt, når vejret er til det. Se de store skove, bjerge og de omkringliggende dale. I kan tage enten bil, cykel eller vandre derop. Desuden kan I tage smalsporsbanen fra Schierke.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

181,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat