Tag på kør-selv ferie til Hotell Svea

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Svea

Afslappende dage i smukke omgivelser og med masser af gode specialiteter på menuen

 • 110 km fra Øresundsbroen
 • 360 km fra Göteborg, Sverige
 • 150 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Hotell Svea ligger skønt ved havet og samtidig centralt i byen Simrishamn. Hotellet har en lang historie og er særligt kendt for sine ”skånske gilder”. Her kan I vælge mellem gåsemiddag og julebord, og samtidig tage en svingom, for hvad er en af disse begivenheder i Skåne uden dans?

Hotellet tilbyder

Hotell Svea åbnede for første gang dørene i 1840’erne, og hotellet har været med i mange af Fritjof Nilsson Piratens bøger såsom ”Bombi Bitt og jeg”. Men siden da er der sket meget. Selvom hotellet er blevet et moderne hotel, værner man om traditionerne og det vil I helt sikkert komme til at opleve f.eks. ved julebordet.  

Hver dag serverer hotellet en lækker frokost til en god pris, omfattende bl.a. brød, salat, øl, kaffe og vand. Hotellet har en dejlig have, hvor I kan nyde lidt at spise eller drikke.  

Hotellet er handicapvenligt, der er gratis udendørs parkering og fri adgang til trådløst internet. 

Er I ikke fristet af nogle af specialpakkerne, findes der også pakker med 2-retters middag.

Værelser

Hotellets nydelige værelser er moderne og praktisk indrettet og har alle brusebad, toilet og TV. Værelserne varierer i størrelse og nogle har terrasse ud mod indergården. Der er mulighed for en ekstra opredning. Kæledyr er velkomne mod et tillægsgebyr.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Hvis I ankommer efter kl. 17:00 bedes I kontakte hotellet direkte.

Vigtig: fra søndag d. 15/10-17 og frem til Påske 2018 holder hotellets restaurant åben fra kl. 13-19 om søndagen. Middagen bliver derfor severet senest kl. 18.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, bestemmes denne af hotellet. Eventuelle allergier skal oplyses i kommentarboksen ved bestilling.

Ved ophold i mini dobbelværelse: Sengen er 120cm bred

Vis flere

Værd at se

 • St. Nicolai Kirke (0.5 km)

  Den smukke kirke, som ligger midt i byen, er et besøg værd. Byggeriet af kirken blev påbegyndt i 1100-tallet og har siden fået flere tilbygninger efterhånden som byen voksede. St. Nicolaus var sømændenes og fiskernes skytshelgen og fra loftet i kirken hænger 2 smukke skibe. Prædikestolen er i træ og smukt udskåret og malet. Den er dateret tilbage til 1626, da Skåne stadig tilhørte Danmark og menes at være udskåret af Claus Clausen Billedsnider. Kirkens gulv består af grave. Tjek åbningstiderne inden I tager på tur dertil. I kirken er der primært i sommerperioden koncerter og andre optrædener.

  St. Nicolai Kirke
  Kirkens nuværende udseende fik den i 1953, da pudset på murene blev fjernet og den smukke kvarts stod frem.
 • Glimminge Hus (13.2 km)

  Besøg den velbevarede middelalderborg Glimminge Hus, som blev påbegyndt i 1499, da Skåne stadig var dansk. Tidspunktet kendes nøjagtigt, det står nemlig på en tavle i Valby kirke ! Under Skånske krig var borgen tæt på at blive sprængt i luften, men en dansk flåde nåede lige at redde den. Gå på spøgelsesjagt eller prøv at gøre forskellige ting, som de gjorde i middelalderen. Borgen er omgivet af en voldgrav og omkring på græsset er der god plads til en picnic og lidt leg. Området er omgivet af smukke marker, som om foråret lyser op med sine gule rapsblomster.

  Glimminge Hus
  Borgen med dens 2,5 m. tykke mure er et spændende sted for både voksne og børn.
 • Stenshuvud (18.0 km)

  Naturreservatet Stenshuvud er en bakke, som skråner ned i havet. Gå på den smukke sti op til det højeste punkt og få en betagende udsigt udover naturen og de små byer - husk gode vandresko. Reservatet, som i dag er helt fredet, er ekstra smukt om foråret, hvor markerne er dækket af gule og hvide blomstertæpper. Mange sjældne dyrearter i Sverige lever i naturreservatet, bl.a. løvfrøen. Allerede på Carl von Linnés tid blev Stenshuvud omtalt som et vartegn for søfarere. Sandstranden Knäbäckshusen er skøn om sommaren, men pas på med at svømme for langt ud, da vandet her er fyldt med stærke strømme. Trænger I til en kop kaffe efter al den friske luft, kan vi anbefale en "fika" på Café Annorlunda.

  Stenshuvud
  Udsigten fra Stenshuvud og "hovedet" set fra sydsiden, hvor du også finder stranden
 • Kivik og kongegraven Bredarör (19.0 km)

  Tag på en billig bilferie til Skåne og kom godt afsted på en dejlig bilferie med hele familien. Find billige hoteller omkring Kivik hos Risskov Bilferie og besøg den store bronzealdergrav, Kiviksgraven eller Bredarör, som ligger lidt syd for Kivik. Graven menes at være en af de største grave fra den sene bronzealder (1700-1100 f.Kr.). Inde i graven findes en stor stenkiste og helleristninger. Det er muligt at gå turen med en guide og få mere at vide om fortiden på Österlen. Kivik var et velhavende samfund omgivet af æbleplantager. Mest berømt er stedet for forfatteren Fritjof Nilsson Piraten, sit sommermarked og efterårets æblemarked. Oplev den svenske bronzealder på en ferie i egen bil med Risskov Bilferie.

  Kivik og kongegraven Bredarör
  Den kongelige grav er i dag en af "Æblekystens" mest besøgte seværdigheder.
 • Kivik (19.2 km)

  Find en billig sommerferie eller vinterferie og kør-selv til Skåne i Sverige på en rigtig familieferie. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie i området omkring Kivik i det østlige Skåne. Kivik er et gammelt fiskersamfund ca. 20 km. nord for Simrishamn, som liver vældigt op i sommermånederne. Byen er bedst kendt for Kiviksmarknad (løber af stabelen i juli måned hvert år), forfatteren Fritjof Nilsson Piraten (skrev bl.a. "Bombi Bitt og jag") samt æble-markedet hvert efterår. Der er gode muligheder for at holde en aktiv ferie i det smukke område. Start med en spadsertur i det gamle fiskersamfund i Kivik. Find billige hotelophold hos Risskov Bilferie og kør-selv til Kivik.

  Kivik
  I Kivik kan I beundre haverne, klimaet her er gunstigt for planterne.
 • Kiviks Musteri (20.2 km)

  Find en familievenlige rejser til Skåne hos Risskov Bilferie og tag på sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller tæt på Kivik. Læg vejen forbi Kiviks Musteri AB som er et familieejet Mosteri på Österlen, Skåne, som i dag drives af 4. generation Åkesson. De forædler frugt til bl.a. æblemost, juicer, cider, cremer og supper. Disse varer kan købes i mosteriets butik. De har også et lille museum, som hedder Æblets Hus, hvor man kan lære om æblets historie og forskning i forskellige frugter. Oplev de gyldne dråber på en billig kør-selv ferie til Skåne.

  Kiviks Musteri
  Nyd et glas frisk æblemost med dets fine aroma.
 • Sandhammaren (24.4 km)

  Gå tur på Sandhammarens strand og oplev Skånes sydøstlige hjørne. I vil opleve, at I blot går langs vandkanten, men pludselig har I rundet hjørnet og har ikke længere stranden bag jer. Om sommeren er her sol og badning er børnevenlig, idet her er lavvandet. Husk også at se Sandhammarens fyr, mens I er der. Her kan I se helt til Bornholm i klart vejr.

  Sandhammaren
  Sol og badning om sommeren og smukke gåture resten af året. Sandhammaren er skøn på alle årstider.
 • Ravlunda Kirke (24.5 km)

  Kirken blev bygget i 1200-tallet og blev udbygget i 1400-tallet. Kirken, som ligger lige syd for Brösarpsbackar har vidunderlige kalkmalerier. Stedet, hvor kirken ligger er meget smukt - undersøg åbningstiderne på forhånd, så I kan nyde kirkens indre. På kirkegården ligger forfatteren Fritjof Nilsson Piraten med følgende inskription på sin gravsten: "Her ligger asken af en mand, der sædvanligvis udskød alt til i morgen. Men han ændrede sig på sit sidste, og døde faktisk 31. januar 1972."

  Ravlunda Kirke
  Ravlunda kirke ligger på en bakke og er kendt for sine smukke vægmalerier
 • Naturreservatet Brösarps Backar (27.9 km)

  Naturreservatet Brösarps Backar er ikke stort, men alligevel et besøg værd. Om foråret blomstrer først anemoner og senere valmuer. Men de er fredede og må derfor ikke plukkes. Om sommeren er det også smukt at vandre op i højderne og se ud over havet og æbleplantagerne.

  Naturreservatet Brösarps Backar
  Anemoner og valmuer blomstrer om foråret i Brösarps Backar. Om efteråret lyser æblerne røde på grenene i de store æbleplantager.
 • Ales Sten (31.6 km)

  Ales Sten er en skibssætning fra tidlige jernalder der ligger på højderyggen over Kåseberga Hamn. Stensætningen er 67 m. lang og består af 59 kvarts sandsten, som hver vejer ca. 5 tons. En del forskere anser monumentet for også at være et solur.

  Ales Sten
  Ales Sten er et imponerende monument, hvorfra man har milevid udsigt over vandet.
Vis flere

Kort

Hotell Svea
Strandvägen 3 272 31 Simrishamn

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat