Billige Hoteller - Gode tilbud hver dag

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel

Skal I på bilferie? Så lad et af Risskov Bilferies mange hoteller være jeres base.

Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller i hele Danmark samt store dele af Europa. Uanset om det er en miniferie i kort køreafstand eller om det er ferien længere sydpå, så kan vi tilbyde et hotel, der passer lige præcis til jeres behov. I mange af vores hotelophold er der forplejning inkluderet til en god pris og I kan ofte vælge mellem et hotel med morgenmad, et hotel med halvpension eller et hotel, der tilbyder en kombination.

Den perfekte kør selv ferie kan være en overnatning eller et miniophold i Danmark. Uanset om I søger en storbyferie i København, en naturferie i Nordjylland eller et ophold for hele familien i nærheden af seværdigheder, så børnene kan opleve noget nyt, så kan I finde et hotel i vores udvalg. Ferien kan måske også gå til andre lande i Skandinavien, hvor vi har mange attraktive hoteller og I kan opleve den smukke natur i Norge eller tage på wellness ophold i Sverige.

En af de mest populære destinationer til en god kør selv ferie er Tyskland, der grundet den korte køreafstand tiltrækker mange danskere. Vi har et stort udvalg af hoteller i hele Tyskland til gode priser. Tag f.eks. på en billig miniferie i Nordtyskland, en storbyferie i Berlin eller måske et romantisk ophold for 2 i Harzen. I kan også holde pause i Tyskland og tage en overnatning på vej længere sydpå.

Pak bilen og tag på sommerferie i egen bil, så kan I sammensætte jeres ferie, så den bliver helt i eget tempo. Oplev bjergrige Østrig med den enorme gæstfrihed eller nyd en kulturel ferie i Italien, hvor I kan udforske de idylliske byer i Toscana eller nyde en badeferie ved Gardasøen. Tag til tulipanlandet Holland og nyd en storbyferie i Amsterdam eller besøg havnebyen Rotterdam. Måske er det en romantisk ferie i Frankrig, der tiltrækker jer, hvor I kan nyde vinen i Alsace eller nyde udsigten over de smukke marker i Provence. Uanset jeres ønsker, så kan I kombinere hotelophold, så I kan holde lige den ferie, I drømmer om.

Den østlige del af Europa bliver mere og mere populær som feriedestination. Romantiske byer med gode hoteller til en billig pris danner rammen om et godt ophold. Nyd f.eks. jeres overnatninger på et spahotel i Polen eller tag til Tjekkiet og udforsk en af de mange kurbyer. Her får I meget for prisen og det gælder også på jeres shoppingtur.

Har I mod på at tage en køretur så langt som Balkan, så har vi mange skønne hoteller i Kroatien. En badeferie ved Adriaterhavet er den perfekte familieferie og generelt er både Istrien, Kvarnerbugten og Dalmatien ideelle områder til ferie med børn grundet de mange gode strande og de børnevenlige hoteller, hvor der ofte er pool på hotellet. Børnevenlige strande finder I også på en kør selv ferie til Slovenien, mens det er Centraleuropas største sø, Balatonsøen, der er den populære feriedestination på en bilferie til Ungarn.

Mulighederne er mange, I skal blot lade Risskov Bilferie stå for jeres hotelophold, så er I sikret en god kør selv ferie til en god pris. Det eneste I skal gøre er at fylde bagagerummet og nyde en ferie i egen bil. Læs mere om vores hoteller under de enkelte lande.