Hotel Europa er central placeret i Aabenraa, så der er ikke langt til shopping, caféer og aktiviteter.

Værelserne på Hotel Europa Aabenraa er moderne indrettede og har Nespresso kaffemaskine til fri afbenyttelse.

I Restaurant No. 10 serveres der lækre og elegante retter. Der kredses om kvaliteten og det ser smukt ud!

Der kredses om kvaliteten og det ser smukt ud når i besøger Restaurant No. 10.

På Gram Slot og Den gamle Kro i Gråsten kan I få traditionelt kaffe og kagebord.

Dejlig badestrand med badebro og en hyggelig lystbådehavn kun 1 km fra hotellet.

Menuen er tilpasset sæsonen og der bruges lokale og råvarer.

Hotel Europa Aabenraa

Bo centralt i Aabenraa og besøg de utallige seværdigheder i Sønderjylland.

Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.7 / 5

Highlights

  • Skøn placering i Aabenraa tæt på fjorden
  • Udsøgt mad i hyggelige omgivelser
  • Masser af oplevelser i Sønderjylland
Price tag
101,-
3~3 dage fra
1299,-

Hotel Europa Aabenraa har en central placering i Aabenraa, tæt på fjorden, forretninger og aktiviteter. Her er lagt op til et dejligt ophold med god mad, skøn natur og masser af hygge i moderne rammer. Hotellets gode beliggenhed gør det til et skønt udgangspunkt for de mange seværdigheder i Sønderjylland.

Hotellet tilbyder  

I hotellets hyggelige lobby står der altid gratis kaffe og te med hjemmebagte småkager til rådighed for gæsterne. Her finder I også en gæstecomputer, som er til fri afbenyttelse. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet.  Fra lobbyen er der adgang til en 150 kvm stor terrasse. Her kan I nyde en kold fadøl eller en kop kaffe og det gode vejr i godt selskab. Når det bliver køligt er der terrassevarmere, tæpper og lammeskind at varme sig med. Der bliver ikke serveret middag på terrassen.

Ved henvendelse i receptionen kan I få udleveret sysæt, diverse toiletartikler (tandbørste, barbersæt, fast sæbe, vaskeklud, brusehætte), en ekstra dyne eller pude. Det er muligt at opbevare værdigenstande i receptionen samt at forespørge på bagageservice. Hotellets personale er smilende, hjælpsomme og imødekommende og altid klar til at byde på en god oplevelse og et godt ophold i Sønderjylland.  

Restauranter

Spis en god middag i en af hotellets to restauranter. Den stilfulde Restaurant No. 10 byder på moderne retter, som bør nydes med et godt glas vin fra hotellets vinkort. En anden oplevelse venter på hotellets skotske Pub, Fox and Hounds, hvor der serveres traditionelle pubretter i hyggelige omgivelser. Efter middagen kan I nyde en drink eller øl fra det store sortiment. Pubben byder nemlig på mere end 15 forskellige fadøl, 70 udenlandske flaskeøl, 65 forskellige slags whisky samt 80 cocktails og drinks.

Værelser

Hotellet råder over 57 værelser, som alle er moderne og smagfuldt indrettede med eget toilet og bad (nogle med karbad), hårtørrer, stort skrivebord med behagelig stol, strygejern og strygebræt, fladskærms TV, telefon, gratis trådløst internet og minibar. Der er desuden en Nespresso kaffemaskine til fri afbenyttelse på alle værelser. Alle værelser er ikke-rygerværelser. Mini-dobbeltværelserne er udstyret med en seng på 140 cm og de almindelige dobbeltværelser har en seng på 180 cm eller to senge på hver 90 cm. Mini dobbeltværelser vender ud mod gaden. De er forsynet med lydruder. Hvis der ønskes værelse mod gården, kan dette sikres ved bestilling af alm. Dobbeltværelse. Der er mulighed for opredning på dobbeltværelserne og det er muligt at leje en babyseng mod gebyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse
På enkeltværelset er der en dejlig enkeltseng, samt et lille skrivebord til at arbejde på. Værelset er med eget bad og toilet, udstyret med enten badekar eller brusebad. Værelset har desuden garderobe eller skab og mulighed fir at lave te og kaffe.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Dobbeltværelse
Dobbeltværelserne har eget bad og toilet. enten med karbad eller med bruser. Værelserne er desuden udstryret med hårtørrer, strygejern, minibar og fladskærm med kabel-tv. Mulighed for ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Mini dobbeltværelse
Det lille dobbeltværelse er indrettet med en 140 cm bred seng og eget badeværelse. Værelset er udstyret med hårtørrer, strygejern og minibar. Værelset har desuden egen telefon samt fladskærm med kabel-tv. Er i til kaffe, er der en kaffemaskine til fri afbenyttelse. Hele hotellet har gratis Wi-Fi .
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Se flere billeder

Vigtigt

Som generel information gældende for alle hoteller gør vi opmærksom på at hotellernes drift og nogle af hotellernes faciliteter kan være tilpasset i henhold til de nye gældende Covid-19 regler.

Eksempelvis kan en buffet være ændret til anrettede serveringer, daglig rengøring erstattet af slutrengøring og visse indendørsfaciliteter være begrænsede eller ikke tilgængelig i perioder herunder f.eks. swimmingpools, fitnessrum og lignende. Kontakt venligst hotellet direkte i tilfælde af at du ønsker yderligere information angående dette. 

I forbindelse med et ophold er det kundens pligt, at være opdateret med myndighedernes gældende Covid-19 anbefalinger og regler samt at følge dem. F.eks. at medbringe en negativ Covid19 test og/eller coronapas.

Det er også kundens pligt at følge hotellernes anvisninger.    

Tilpasningerne af hotellets drift, service og myndighedernes forskrifter er selvfølgelig grundlaget for at skabe de bedst mulige sikre rammer for hele opholdet.

Check-in fra:
Check ud indtil:

14:00

11:00

Restaurant
Bar
Sauna
Elevator
Gratis parkering
Gratis internet
Praktisk
Check ind kl. : 14:00
Check ud inden kl. : 11:00
Aktivitet
Sauna : 30 DKK pr. gang
Område
Nærmeste lufthavn : 99 km (Billund)
Beliggende i centrum
Afstand til strand : 1 km
Nærmeste golfbane : 10 km
Andre
Elevator
Gratis parkering
Wifi
Gratis internet
Restaurant
Restaurant
Bar
Værelset
Kun slutrengøring inkluderet
Børnerabatter For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
  • cd Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
  • cd Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
  • cd Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat
Bemærk at
Middagene serveres i den stilfulde Restaurant No. 10. På søndage holder Restaurant No. 10 dog lukket, og middagen vil om søndagen derfor blive serveret i Fox & Hounds. Børn, der sover gratis i forældres seng, har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Aftensmad kan købes på hotellet. Børn t.o.m. 12 år, som sover i egen seng, tilbydes en 2-retters børnemenu efter hotellets eget valg. Fra 13 år tilbydes samme forplejning som voksne. Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.
Har du spørgsmål?
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk
Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie
Andre hoteller i nærheden
AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.