Miniferie med natur og wellness på Morada Hotel Alexisbad

Dansk | DKK

Morada Hotel Alexisbad

Idyllisk natur, velvære, afslapning og oplevelser i Harzen

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.1 / 5

Highlights

 • Naturskøn beliggenhed i Selketal dalen
 • Skøn wellness og hyggelige omgivelser på hotellet
 • Fantastisk natur, togture og UNESCO-listede byer
584,-
4~6 dage fra
1.249,-

Inkl. halvpension og 1 glas vin til maden

Ferie i Harzen

4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 283,-
SPAR
5 dage
Fra 1.719,- / spar op til 444,-
SPAR
6 dage
Fra 2.099,- / spar op til 584,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 gl. vin, øl el. vand til hver middag
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Idyllisk natur, velvære og afslapning er nogle af nøgleordene for et ophold hos Morada Hotel Alexisbad. Hotellet ligger i den smukke kurby Alexisbad, i Harzen, omgivet af Naturpark Harz/Sachsen-Anhalt’s grønne bakkede landskaber, som kombineret med hotellets elegante wellnessafdeling tilbyder et ideelt udgangspunkt for såvel aktiv ferie som wellnessophold i dejlige omgivelser.

Hotellet tilbyder

Morada Hotel Alexisbad har en dejlig beliggenhed i den charmerende lille kurby, Alexisbad, i Harzen. Med sine historiske rødder og den skønne placering i ’Selketal’-dalen, omgivet af Harzens smukke bakkelandskaber, er byen et perfekt sted for såvel rekreation og velvære som familiehygge og fantastiske naturoplevelser.

Byen og hotellet ligger omsluttet af den enorme Naturpark Harz/Sachsen-Anhalt, som byder på fantastisk fredet natur og idylliske landskaber med skjulte skove, krystalklare floder, blanke søer og spændende middelalderbyer. Blot fem minutter fra hotellet kan I stå på et lille tog, som fører Jer gennem det smukke bakkede terræn. Derudover finder I også et utal af både vandre- og cykelruter lige i nærheden af hotellet.

Bliver fødderne ømme, eller trænger I bare til lidt selvforkælelse, er der er lagt op til nogle afslappende og bekymringsfri stunder i hotellets nydelige wellnessafdeling, som bl.a. omfatter indendørs swimming pool, saunaer, solarium og et lille fitnesslokale. De store panoramavinduer giver et skønt lys og en fantastisk udsigt til naturen udenfor, og fuldender den rolige atmosfære som en elegant prik over i’et. Skulle I have lyst til en omgang massage har I også mulighed for det – dette bedes dog venligst bestilt forud for opholdet.

Udover wellness kan I også slappe af og hygge Jer med hotellets to micro-bowlingbaner eller tage et slag bordtennis.

Hotellets morgenbuffet tilbyder et bredt udvalg af frisk brød og forskelligt pålæg, og sørger for at I får en god start på dagen. Senere kan I nyde et udvalg af dejlige regionale retter i hotellets nydelige restaurant, eller på den store flotte sommerterrasse når vejret er til det. Opholdet er inkl. halvpension og vin til maden. Derudover har I mulighed for at runde dagen af i hotellets hyggelige bar, Selkestube, hvor I kan slappe af med en drink og nyde hinandens selskab.

Udover den fantastiske omgivende natur, finder I også adskillige spændende byer og seværdigheder indenfor kort afstand. Besøg f.eks. Falkenstein Slot eller oplev den fantastiske middelalderby, Quedlinburg, som ikke uden grund, er på UNESCO’s liste over Verdens kulturarv. I har også mulighed for at køre en tur til den kejserlige by, Goslar, som er den største by i Harzen og har utroligt meget at byde på.

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Morada Hotel Alexisbad har 166 værelser, hvoraf langt størstedelen tilbyder en formidabel udsigt over ’Selketal’-dalens idylliske landskaber. Alle hotellets værelser er hyggelige og moderne indrettet og udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, telefon og fladskærms-TV. Nogle værelser er desuden indrettet med balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Det 18m2 store enkeltværelse er udstyret med bruser/toilet, hårtørrer, fladskærms satellit TV, gratis WiFi, telefon, skrivebord og nogle af værelserne har altan.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Det 23m2 store dobbeltværelse er udstyret med bruser/toilet, hårtørrer, fladskærms satellit TV, gratis WiFi, telefon, skrivebord og nogle af værelserne har altan. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

440 km fra
Rostock, Tyskland
450 km fra
Puttgarden, Tyskland
470 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ballenstedt (14km)

Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

Stolberg (19.9km)

Lad jer fortrylle af den charmerende by Stolberg! Den historiske by i naturrige Harzen byder på karakteristisk charme og middelalderligt flair. Her kan I opleve det sydlige Harzen og de sagnomspundne Kyffhäuser bjerge i al deres mangfoldighed.

Nyd et kig til det hvide Stolberg Slot, som ligger på en bakketop i udkanten af byen. Her kan I gå en tur i slotsparken og nyde den smukke udsigt til Harzens skove. I kan også tilbringe nogle timer i svømmebadet "Thyragrotte", som ligger centralt i byen. Her finder I 3 indendørs swimmingpools samt 1 udendørs swimmingpool og en terrasse med liggestole til at nyde det gode vejr. Det udendørs område er kun åbent i sommersæsonen (maj-oktober).

Quedlinburg (21.1km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

HarzquerBahn (42.3km)

Tag en tur med det historiske damptog på Hazquerbahnen. I kan stå på i Nordhausen, Wernigerode og Quedlinburg.

Falkenstein Slot (25.1km)

Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

Golfclub Schloss Meisdorf (20.1km)

Holder I af at spille golf, så ligger der en 18-hullers golfbane, par 72. En skøn bane med gode og gennemtænkte forhindringer, der gør banen rigtig underholdende at spille på, men også til tider udfordrende. Efter en tur på banen, er det muligt at nyde en drink eller to i klubhuset, og i den tilstødende PRO-shop kan der købes alt muligt golfudstyr eller måske bare golfbolde, hvis der skal bruges nogle flere af dem. Klubben arrangerer i øvrigt også golftimer, hvis der skulle være brug for at forbedre sit “swing”.

Europa-Rosarium (37km)

Sydharzen byder på masser af spændende udflugtsmål og er derfor en oplagt destination for en billig kør-selv ferie. Besøg eksempelvis Europa-Rosarium i den historiske bjerg-og rosenby Sangerhausen. Den imponerende park byder på Verdens største samling af roser. Mere end 8.500 forskellige sorter i alle tænkelige former, farver og vidunderlige dufte, imponerer hvert år de mange besøgende. Her venter med garanti en uforglemmelig oplevelse og en dejlig ferie. 

Goslar (87.9km)

Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber.

I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

149,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

352,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat