Sommerferie på Ostseehotel Midgard

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ostseehotel Midgard in Resort Damp

Forkæl jer selv med et moderne wellnesshotel ved Østersøens hvide strande.

Kan bookes igen fra maj 2020 grundet renovering
Tysklands eneste hotel med vikingetema
Adgang til sauna og saltvandspool
 • 80 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 140 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 260 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Der er lagt op til en uforglemmelig ferie på dette helt nyrenoverede hotelresort på 65 hektar, beliggende ved østersøkysten mellem Flensborg og Kiel. Ostseehotel Midgard er Tysklands eneste hotel med vikingetema, og her finder I et omfattende udvalg af oplevelser og aktiviteter for hele familien, i et sandt ferieparadis af muligheder, der strækker sig lige fra lækker sandstrand, yachthavn og et væld af sports- og fritidsfaciliteter, til et fantastisk badeland, wellnesslandskab og en indendørs actionpark, hvor ungerne kan boltre sig.


Hotellet tilbyder

Resortet har mere end 400 spritnye værelser, og er roligt beliggende direkte ved østersøkysten i Slesvig-Holsten, mellem Flensborg og Kiel. Store dele af resortet gennemgik, mellem oktober 2019 og maj 2020, en omfattende renovering, og er i den forbindelse blevet forvandlet til Tysklands første, og hidtil eneste, vikingehotel. Det fantastiske vikingetema præger især hotellets lobby og de smukke værelser, som er indrettet i en tilstødende bygning.

Spredt ud over det ca. 65 hektar store område finder I både en shopping promenade med bl.a. supermarked, bageri og forskellige andre butikker, badeland, sandstrand, yachthavn, wellnessområde, fitnesscenter, legeland, indendørs actionpark og et væld af sports- og fritidsfaciliteter såsom vandski, bådudlejning og paddle- og wakeboard, minigolf, volleyball og meget mere.


Restauranter

Resortet byder på hele tre restauranter, heriblandt en a la carte restaurant og to buffet restauranter. Derudover kan I hygge jer med strand- og cocktailbar, amerikansk snackbar samt flere andre barer og caféer.


For børn

På Ostsee Resort Damp kommer ingen i familien til at kede sig! Børn i alderen 1-12 år kan boltre sig med indendørs klatrestue, kuglebassin, børne-diskotek og meget mere, i ’Kids Club’. Og den 3.500 m² store indendørs actionpark har bl.a. skaterpark (også egnet til rulleskøjter), klatretårn, squashbane, tennisbaner, badmintonbane, bueskydning samt en multibane egnet til en lang række sportsaktiviteter.


Vandland

Resortets eget vandland er udstyret med laserprojiceret polarlys og vandrutsjebaner med LED-effekter og byder både på indendørs- og udendørs bassiner, heriblandt også børnebassin.


Wellnessafdeling

Wellnessområdet strækker sig over hele 4.000 m² og tilbyder en skøn udsigt over Østersøen, saltvandspool, adskillige forskellige saunaer i saunaområdet "Mare Mara" og massage- og skønhedsbehandlinger i alle mulige afskygninger.

Bemærk venligst, at visse af de mange nævnte tilbud er forbundet med gebyrer, heriblandt bådudlejning og leje af strandkurve samt andet udstyr. Ydermere er nogle tilbud sæsonprægede og altså kun åbne i visse perioder.

Der er parkering direkte ved hotellet mod et mindre dagligt gebyr og I har adgang til gratis trådløst internet under opholdet.


Værelser

De flotte dobbeltværelser er placeret i sidebygningen, med navnet Ostseehotel Midgard, og er alle helt nyrenoverede og tilbyder et herligt vikingetema. Værelserne er alle ca. 25 m² og er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med telefon, fladskærms-TV (inkl. 2 danske kanaler), to enkeltsenge samt en balkon med havemøbler. Ifl. regler for brandsikkerhed må der maksimalt være 3 personer (to voksne og et barn under 14 år) på et værelse. 

Bemærk at

Bemærk at hotellet holder lukket fra november 2019 - maj 2020 på grund af en større renovation. De nyrenoverede værelser er nu tilgængelige for bookinger med ankomst fra maj 2020. Den 15.05.20 genåbner hotellet efter den omfattende renovation. Bemærk venligst, at der kan forekomme lettere støj i de første 6-8 uger efter denne dato.

Fra d. 1. november 2020 vil nabobygningen blive renoveret. Dette vil vare ca. 6-8 uger og der kan derfor forekomme lidt støj i denne periode. Hotellet anbefaler, at der bookes værelser med havudsigt i denne periode for at undgå støjen. Tak for jeres forståelse.

Såfremt jeres ophold inkludere gratis drikkevarer til middagen, kan I vælge imellem husets vin, øl, vand og sodavand.

Der er adgang til saunalandskabet "Mare Mara" for personer over 14 år. Her er det ikke tilladt at benytte badetøj. Saltvandspool kan benyttes mandag-fredag fra kl. 16:00 og lørdag-søndag fra kl. 10:00.
Opholdet inkluderer ikke adgang til Entdeckerbad med vandrutsjebaner, men I kan tilkøbe adgang på hotellet til følgende nedsatte priser: voksen 8.50 EUR per dag, barn 6,50 EUR per dag. Børn under 4 år har gratis adgang. Øvrige pools og saunaer kan benyttes mod betaling af 17 EUR per dag.
I kan få udleveret badekåbe i receptionen på forespørgsel.

Bemærk venligst, at visse af resortets aktivitetstilbud er mod gebyr, heriblandt bådudlejning, leje af strandkurve samt andet udstyr og brug af sportsfaciliteter.

OBS: Bemærk at det kun er muligt at få en opredning til børn under 14 år.

Der tilbydes shuttle service fra hotellets parkeringsplads til selve hotellet, da det er et stort resort og parkeringspladsen ligger langt fra værelserne. Shuttle bussen kører ikke mellem kl. 18.20-19.20 i hverdagene og mellem kl. 18.00-19.20 i weekenderne. Sidste shuttlebus kører kl. 22.20 og første shuttlebus kører kl. 05.30.

Det er tilladt at parkere en time, uden gebyr, på parkeringspladsen tættest på indgangen til hotellet for at læsse og aflæsse bagage, men derefter skal bilen flyttes til den almindelige parkeringsplads.

Der tilbydes også en shuttle service på resortet, som gæster kan benytte. Den kører ca. hvert 20. minut.

Vis flere

Værd at se

 • Kappeln (20.7 km)

  Find en billige kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag turen til Kappel, som ligger i Slesvig-Holsten. Besøg den lille idylliske havneby, som har fået sit navn fra Sankt Nikolaj Kapellet. Det er her det sidste sildehegn i Europa findes, og hvad er så et sildehegn? Hegnene, som består af pæle med et netværk af træ imellem sig, og som blev stillet ud i vandet på en sådan måde, at de formede en tragt og dermed ledte alle sildene, som kom ind med tidevandet, ind i fiskernes net. Byens absolut største seværdighed er hollændermøllen Amanda fra 1888, der både blev brugt til at male korn med, men også fungerede som byens savværk indtil 1964. Møllen har igennem sin tid oplevet flere restaureringer og står derfor også den dag i dag flot og nydelig med sit eget lille møllemuseum, og fra det høje galleri i møllen, er der en glimrende udsigt over Kappel og Slien. Med sine 30 meter er det den højeste mølle i hele Slesvig. Find rejsen hos Risskov Bilferie og tag på en rigtig kør-selv familieferie.

  Kappeln
  Havnebyen Kappeln
 • Eckernförde (21.3 km)

  Bestil en billig kør-selv ferie til Eckernförde og tag hele familien med på ferie. Byen har noget af en historie at byde på; pesten hærgede i 1600-tallet, hvor næsten alle indbyggerne døde, og byen blev plyndret under Trediveårskrigen og igen under Napoleonskrigene og har siden været kastebold mellem Danmark og Preussen sidst under treårskrigen, også kendt som den Slesvigske krig fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistede sit linjeskib Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvildede sig ind i Eckernförde bugten og næsten blev decimeret af det preussiske kystbatteri. Fregatten Gefion blev siden restaureret og indgik i den tyske forbundsflåde under navnet Eckernförde. Tag på billig miniferie eller weekendophold i Eckernförde og oplev det gamle rådhus fra 1500-tallet, som var i brug indtil 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortælles den spændende historie om byens udvikling fra 1200 til i dag i form af vekslende og informative udstillinger. Fortsæt gåturen ind gennem byen og ret næsen mod nord, over træbroen mod Borby kirke, som er en smuk romansk kirke bygget af kvadersten i 1110-tallet, og som derfor også hører til en af de ældste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mod vandet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskellige udstillinger om Østersøen og om delelementerne af dette smukke hav. Lær mere om dyre- og plantelivet og kom helt tæt på Østersøens forunderlige geologiske historie, bestemt en oplevelse hele familien vil værdsætte.

  Eckernförde
  Slap af ved Østersøens klare vand, og lad op til endnu en dag fyldt med oplevelser.
 • Gammelby (22.7 km)

  Hele året rundt er der mange muligheder for aktiviteter i og omkring Gammelby. Gå en dejlig tur ved søen Windebyer Noor. Søen var engang direkte forbundet med Østersøen, men under istiden blev søens udløb delvist blokeret. I 1929 byggede man i byen Eckernförde endeligt en dæmning, der lukkede for tilslutningen til havet, men i dag har man planer om at åbne op for gennemstrømningen ved byen. I søen er der også blevet fundet moselig og forsteninger, som i dag kan ses på Gottorp slotsmuseum i Slesvig.

  Gammelby
  Gamleby i Slesvig-Holsten huser året rundt mange muligheder og aktiviteter
 • Sønder Brarup (27.1 km)

  Den lille landsby Sønder Brarup omsluttes af smuk natur med det Slesvig-Holstenske bakkelandskab i baggrunden. Der er blot ca. 10 km. til den nærmeste strand og det smukke område omkring fjorden, Schlei (Slien), dannet ved den seneste istid, kan nydes. Her er der også fremragende muligheder for at fiske. Der er dansk præg at spore i byen, f.eks. er der både en tysk og en dansk fællesskole. Sønder Brarups danske skole er en af de største danske skoler i Sydslesvig. I byen findes også en dansk menighed, som indviede deres nye trækirke i December 2002.

  Sønder Brarup
  Nyd de naturskønne omgivelser der indlemmer den lille landsby, Sønder Brarup, under en ferie i Nordtyskland
 • Slesvig (40.2 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Gottorp Slot (42.4 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Tiergehege Tannenberg (47.7 km)

  Tiergehege Tannenberg er et dejligt naturområde på omkring 40 hektar beliggende ved Østersøkanalen nord for Kiel. Det smukke område præges af store skove og enge og små idylliske vandløb og damme og huser et skønt vildt dyreliv med mange forskellige arter, såsom okser fra det skotske højland, vildsvin, væddere, rådyr og dådyr. De ufarlige dyr færdes frit i området, mens de farlige befinder sig på store indhegnede arealer.

  Tiergehege Tannenberg
  Området er perfekt til en skøn vandretur i det fri.
 • Kiel (52.0 km)

  Kiel har masser at byde på hele året rundt. Om sommeren er der virkelig liv og stemning i byen og på havnen, og der er gode muligheder for at bade. Om vinteren huser byen et af Nordtysklands mest populære julemarkeder, hvor rådhuspladsen forvandles til en eventyrlig julelandsby. Og i årets øvrige perioder er byen oplagt til sightseeing med alt fra 2. Verdenskrigshistorie til den smukke botaniske have. Byen ligger ved Kielerfjorden og Tysklands største færgehavn ligger i Kiel, hvor maritim stemning og byliv forenes på skønneste vis. Kiel er desuden en af de mest populære indkøbsbyer ved Østersøen med masser af spændende butikker. Gå en tur igennem den gamle bydel, hvor I kan se Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Det kan bestemt også betale sig at besøge Søfartsmuseet, som har til huse i en gammel fiskehal, og se de historiske skibe i Museumshavnen. 

  Kiel
  Kiel gemmer på mange oplevelser, både for voksne og børn.
 • Golf & Landclub Uhlenhorst (47.4 km)

  Er I til golf, så besøg den nydelige bane hos Golf og Landclub Uhlenhorst, der ligger bare 12 km. nord for Kiel. Her kan I prøve kræfter på en velanlagt par 72 mesterskabsbane i de smukke slesvig-holstenske landskaber. Der findes også en 9-hulsbane hvor det korte spil kan justeres. Banerne er åbne året rundt.

  Golf & Landclub Uhlenhorst
  Golf & Landclub Uhlenhorst ligger blot cirka 12 km nord for Kiel
 • Rendsburg (46.1 km)

  Lige midt i Slesvig-Holsten ved Kielerkanalen ligger Rendsburg. Den spændende by har meget at byde på og egner sig godt til et familiebesøg. Den blå linje, som er en del af bybilledet, fører sine gæster på en ca. 3,2 km tur rundt i den indre by forbi de mest interessante steder og bygninger i Rendsburg. Det tæller blandt andet Det Jødiske Museum i Dr. Bamberghus i Prinsessegade, der fortæller om jødernes historie og kulturhistorie i de tyske hertugdømmer, en meget spændende udstilling, der tager sine besøgende på en social og kunsthistorisk rejse igennem de tyske jøders liv. Et andet stop på den blå linje er Sankt Marienkirche, som er en middelalderkirke bygget omkring 1330. Kirken præges af den barokke døbefont fra det 1700 århundrede, højalteret og kongelogen, tiltænkt Frederik 4. med meget flotte udskårne stole og selvfølgelig højalteret, der blev skabt i 1647 af Henning Clausen. Et andet stop på ruten er det gamle rådhus fra 1566, som kan besøges, dog kun med guide. Se også nærmere på den gamle jernbanebro.

  Rendsburg
  Rendsburg ligger ved Kielerkanalen.
Vis flere

Kort

Ostseehotel Midgard
Seeuferweg 10 24351 Damp

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse (twin)
Barn 0~3.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 4~13.99 år i ekstra opredning 40% rabat